Ebru Şancı'dan güldüren paylaşım: Forvetler zorluyor... Ebru Şancı kimdir?

Üçüncü kez anne olan eski manken Ebru Şancı sık sık ailesiyle geçirdiği zamanları paylaşıyor. Şancı son olarak futbolcu eşini paylaşarak yaptığı yorumla güldürdü. Peki Ebru Şancı kimdir? Ebru Şancı kaç yaşında? işte sorunun cevabı:

2015 yılında dünyaevine giren Ebru Şancı-Alpaslan Öztürk çifti üç çocuklarıyla mutlu bir aile tablosu çiziyor. Ebru Şancı sık sık futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'le ilgili yaptığı komik paylaşımlarla dikkat çekiyor. Eski model son olarak da eşiyle oğlunun fotoğraflarını paylaştı. 

Ebru Şancı fotoğrafa yaptığı yorumla güldürdü. Şancı eşiyle ilgili şu yorumda bulundu: "Kaçabilirsin ama ASLA saklanamazsın. Lig bitti ama Alpaslan için asıl yorucu 3 hafta başladı forvetler çok zorluyor."

O ANLARDA NE HİSSETTİNİZ?

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan eski manken Ebru Şancı, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Eşi Alpaslan Öztürk'ün Milli Takım'a seçildiği gündem bahseden Şancı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şancı, kendisine yöneltilen 'Alpaslan Bey'in Milli Takım'a çağrıldığını öğrendiği an yaşadığı sevinç hafızalara kazındı. O görüntüleri izleyince ne hissettiniz?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Bana ilk önce "Sana bir video atacağım, ağlayacaksın" dedi. Ben de "Ne ağlayacağım ya" dedim. Videoyu attı, görüntüleri izleyince gerçekten gözlerim doldu. Çünkü o kadar iyi biliyorum ki nasıl emek verdiğini... Hiçbir zaman "Onu aldılar, beni almadılar" demedi. Hep "Allah bana ne zaman nasip ederse o zaman olacak" dedi. Nasip bugüneymiş.'

KENDİ SÜTÜMLE SİLİYORUM!

37 yaşındaki Şancı, doğum sonrası bebeği ve ikizleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Ebru Şancı, takipçilerinden gelen bir soruya yanıt verdi. Şancı açıklamasında, "Hep soruyorsunuz tam samimiyetimle söyleyeceğim belki bilen vardır; yapan da vardır. Kendi sütümü sürüyorum yüzüme tonik niyetine. Buzdolabına koyuyorum bazen sabah-akşam siliyorum." dedi.

ANNE OLDU!

Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdüren ve ikiz bebekleri olan Ebru Şancı, oğlu Kürşad Fırat'a kavuştu. 36 yaşındaki güzel, doğum sonrası ilk kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. Şancı, paylaşımına, "En güzel doğum günü hediyesi hoş geldin oğlum" notunu düştü. Şancı'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Ayrıca Öztürk ailesi oğullarına, "Kürşad Fırat Öztürk" adını verdi.

 

KATLARI AYIRDILAR!

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’i corona virüs salgını nedeniyle erteleyince futbolcu Alparslan Öztürk ve Ebru Şancı Bodrum’daki yazlıklarına taşındı. Ebru Şancı, Instagram’da paylaştığı videoda eşine, “Artık karantinadasın. İki seçeneğin var. A şıkkı; benimle ve kızlarınla olacaksın” dedi. Alparslan Öztürk, Ebru Şancı’nın sözü bitirmesini beklemeden “Kesinlikle B şıkkı” yanıtını verdi.

Eşi ile sürekli tartışmaya başladıklarını söyleyen Ebru Şancı dün canlı yayına katılıp şunları söyledi:

"Fazla görüşemiyorduk. Salgın korkusundan İstanbul’daki gelinlik atölyemi geçici olarak kapattım. Birlikte Bodrum’a geçtik. Ama gördük ki; aynı evde bu kadar uzun süre yan yana kalmaya alışık değilmişiz. Sürekli tartışıp sürtüşüyoruz. Allah’tan villamız 3 katlı. Katları ayırdık.”

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ DEĞİŞMİŞTİ!

Manken Ebru Şancı, Göztepespor’da oynayan futbolcu Alpaslan Öztürk ile Eylül 2015’te Belçika’da tarihi bir şatoda evlenmiş ve podyumlara veda etmişti. 2016’da da ikizleri Mila ve Ceylin’i dünyaya getiren Şancı’nın geçen günlerde yeniden hamile olduğunu söylemişti. 

Ebru dün “Bir tencere kısır yedim, çok gaz yapınca doktora koştum. O sırada ultrasona girdim. Meğer bebeğimizin cinsiyeti erkekmiş. Alparslan duyunca sevinçten havalara uçtu. Tüm takım arkadaşlarına baklava ısmarladı” diye konuştu.

BÖYLE DUYURMUŞTU!

2015 yılında Belçika'da evlenen Ebru Şancı ve Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk üçüncü kez bebek bekliyorlar. Ceylin ve Mila adında iki kızları olan çiftten müjdeli haber dün geldi. Öztürk, "3 numara yolda, bekliyoruz" notunu düştüğü paylaşımı eşini etiketleyerek yayınladı.

Çifte takipçilerinden çok sayıda "Maşallah" ve "Tebrikler" şeklinde yorumlar yağdı.

EBRU ŞANCI KİMDİR?

Türk model, sunucu ve oyuncu olan Ebru Şancı, 31 Ağustos 1983 yılında doğmuştur. 1,81 metre boyunda olan Ebru Şancı, Malatyalı bir ailenin kızıdır. 10 yaşındayken babası ölen Şancı, Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okumuştur. 2001 yılında başladığı Üniversiteyi Londra Regent College’de okumuştur.  17 yaşındayken Brezilya’daki 2001 Miss Globe güzellik yarışmasında birinci oldu. Daha sonrasında Türkiye'ye gelip burada mankenliğe başladı.

İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kuran Ebru Şancı, İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Ünlülerin 19 Mayıs paylaşımı! Sosyal medya hesaplarından...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerin 19 Mayıs paylaşımı! Sosyal medya hesaplarından...
Gal Gadot'tan tepki çeken İsrail paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Gal Gadot'tan tepki çeken İsrail paylaşımı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Nazlı 4 yıl önce

Ahbebacım niye bukadar herşeyleriniz ortada azıcık ev sırrınız olsun benimde 4 çocuğum var Allah bağışlasın hepimizin evladını kısırdı kattı bazı şeyler sır olunca saklı olunca daha değerli kıymetli olur hiç pırlantasını ortada bırakan varmı sarıp sarmalayıp saklanır bildiğim

Toplam 4 beğeni