İzzet Yıldızhan ve Pınar Aylin'den Demet Akalın'ın iddialarına yanıt!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, katıldığı bir YouTube programında isim vermeden kendisini şarkıcılıkta engellediğini iddia ettiği bir şarkıcı hakkında konuşmuştu. Akalın'ın kasteddiği kişinin şarkıcı Pınar Aylin olduğu belirtildi. Aylin ve türkücü İzzet Yıldızhan'dan bu iddialara cevap geldi.

Ünlü popçu Demet Akalın, katıldığı bir internet programında kariyerinin ilk yılları hakkında konuştu. Akalın isim vermeden, “Mankenlik yaparken müzik şirketi bana albüm teklif etmişti. İmza atmaya gittim, beklerken dönemin ünlü bir popçusu geldi. Beni görünce ‘Burada ne işin var?' diye sordu.” Ben de ‘Albüm için geldim' dedim. Suratı bir anda allak bullak oldu. Çıkıp gitti. 10 dakika sonra bir görevli odaya gelip ‘anlaşmanız iptal oldu' dedi. Gün geldi, devran döndü. Bu kişiyle yıllar sonra uçakta karşılaştım. Havalı bir ‘merhaba' dedim. Ne oldu, o şimdi piyasada bile yok.” sözleriyle ünlü bir şarkıcı hakkında çeşitli ithamlarda bulundu.

pınar aylin

pınar aylin

O kişinin Pınar Aylin olduğu ortaya çıktı. Aylin, 2. Sayfa programına katılarak, “Ben Demet’i o şirkette gördüğümü hatırlamıyorum. 90’lı yıllarda herkes birbirine yardım ederdi. Ben, İzel, Deniz Seki ve Nalan birbirimize vokallik bile yapardık. O dönemde kimsenin isimsiz bir mankenle uğraşacak hali yoktu. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Uçakta Demet Akalın ile karşılaştığımızda kızıma çıkarıp yüzüğünü vermişti şimdi ne oldu? Demet Akalın’a sevgilerimi yolluyorum. Demet’e kitabımı göndereceğim okusun ona iyi gelsin.” açıklamasında bulundu.

izzet yıldızhan

izzet yıldızhan

Aylin'in hemen ardından yayına bağlanan türkücü İzzet Yıldızhan ise, “Yıllar önce Bülent Ersoy ile program yapıyorduk. Kendisi aranıp davet edildi. ‘O varsa ben gelmem’ konusunu kendisi bana yaşattı. Kendisiyle eskiye dayalı geçimsizlik konumuz vardı onu ifşa etmem… Demet Akalın kendini hiç masum göstermesin. Kendisi de haindir. Sanatçı arkadaşları için açıklamalar yaparken; Pınar Aylin’i suçlarken kendisini masum mu gösteriyor yani?” açıklamalarını yaptı.

BİR YORUM YAPIN 0