Söylemezsem Olmaz yorumcusu Bircan Bali ve Ömer Gezen boşandı! Bircan Bali kimdir?

Beyaz TV'de ekrana getirilen Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Bircan Bali, eşi Ömer Gezen'le karşılıklı olarak sosyal medyada takipleşmeyi bırakmıştı. Bircan Bali, canlı yayında Ömer Gezen ile boşandıklarını açıkladı. Peki Bircan Bali kimdir? Bircan Bali kaç yaşında? Bircan Bali kiminle evli? Sizler için araştırdık.

2019 yılında Avukat Ömer Gezen ile nikah masasına oturan Bircan Bali, 2 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi. Anlaşmalı olarak boşanan çift, mahkemeye el ele geldi. Bircan Bali, boşanmanın detaylarını sunucusu olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programının canlı yayınında anlattı.

Bircan Bali "2019 yılında severek evlendim ben Ömer ile ve severek yaptık evladımızı. Ona benzeyen, çok güzel bir kız çocuğu. Kızımızla birlikte evliliğimize çok güzel bir şekilde devam ediyorken, maalesef başka şehirlerde olmamız en büyük sorun oldu. Ben sevdiğim kişiyi hep yanı başımda isterim. Böyle bir kusurum var. Onun da işlerinin lokomotifi orada ilerlediği için hep gitmek zorundaydı. Biz bir türlü başka şehirlerde olmaya adapte olamadık. Belki bu konuda ben bir tık anlayışsız davrandım, belki de o biraz mücadelesiz davrandı. 

En nihayetinde oturup diz dize verdiğimiz bir karardı. Anlaşmalı bir şekilde boşandık. 24 Mart saat 10.30 itibarıyla... sonrasında Saygı'yla alakalı bir protokol hazırladık. Saygı'nın velayeti bende kaldı. Babasının onu görmekle ilgili sınırsız hakkı vardır. Hiçbir nafaka, tazminat asla istenmemiştir. İlişkimizde herhangi bir şiddet de dahil, herhangi bir aldatma, herhangi kötü bir söz ve akılda kalacak kötü bir hatıra olmadan tertemiz bir şekilde bitmiştir. Ailelerimize sormadan yaptığımız evliliğimizi, yine ailelerimize sormadan bitiriyorum." dedi.

KIZIYLA POZUNU PAYLAŞTI!

Eylül 2019'da Avukat Murat Gezen ile dünyaevine giren Bircan Bali, geçtiğimiz ay anne olmuştu. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabından kızıyla ilk pozunu paylaştı.

Bebeği kucağında çekildiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Bali, "Saygı. İlk aile yemeğinde Herkese hayırlı cumalar." mesajını yazdı. Bali'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

ANNE OLDUĞUNU BÖYLE DUYURMUŞTU!

Söylemezsem Olmaz programındaki yorumlarıyla tanınan sunucu Bircan Bali anne oldu. Bircan Bali doğumdan hemen sonra bebeğinin ayaklarını paylaştı.

Bircan Bali paylaşımına "Ve hayat şimdi başladı... Demek bu ayaklardı bana her tekme attığında burnumu sızlatan sanki yeni doğmuş gibi beni hayata bağlayan... Demek sendin o tarifsiz duygu. Hayatımıza Hoşgeldin SAYGI KAREN GEZEN. Gül kokulu kızım hoşgeldin" notunu düştü.

CANLI YAYINDA FENALAŞMIŞTI!

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Bircan Bali, canlı yayın sırasında fenalaştı. Ekranda bir haber yayındayken stüdyoda fenalaşan Bali, alandan ayrılırken vtr dönüşü ekrana sadece partneri Seren Serengil çıktı.

İlk müdahalesi stüdyo arkasında yapılan Bali için ilk açıklamayı Seren Serengil, “Ambulans çağırdık, çok üzüldüm. Tansiyonu düştü, hamile olduğu için çok korktum. Ambulansta müdahale edilecek. Birden bire oldu; bulantıyla beraber." sözleriyle yaptı. Bircan Bali ise Instagram hesabından, durumunun iyi olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Doktor kontrolü için Nişantaşı'na geldiğini söyleyen ünlü sunucu Bircan Bali, eşi Ömer Gezen ile boşanacakları hakkında çıkan haberlerle ilgili ilk kez konuştu. aylık hamile olan Bircan Bali, "Ömer Bey'le boşanmamız söz konusu değil. Aramızda küçük pürüzler çıkmıştı, ama geride kaldı. Eşimle aramızda sorun yok. Çok mutluyuz. Aramızda sorun olsaydı eşim doğum hediyesi olarak bu cipi alır mıydı?" açıklamasında bulundu.

CANLI YAYINDA TANSİYONU DÜŞTÜ!

5 aylık hamile olan Bircan Bali, dün sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında fenalaştı. Sağlık çalışanlarının müdahale ettiği Bali, Instagram hesabından son durumunun iyi olduğunu söyledi.Bali'nin tansiyonu ölçülürken kısa sürede panik yaşayan Seren Serengil ise canlı yayını bitirdi.

Bircan Bali "Merak eden arayan soran herkese teşekkürler. Yayında başım döndü, gözlerim karardı o kadar. Şimdi iyiyim, bebek de iyi" dedi.

KIZININ İSMİNE KARAR VERDİ

2019’un son günlerinde bebek müjdesi veren Bali’nin, son günlerde yaptığı paylaşımlar ise kafaları karıştırmıştı. Sunucunun, eşinden hiç bahsetmemesi ve eşinin soyadını kullanmaması “boşandı” iddialarına sebep olmuştu.Son olarak sosyal medyada yayılan iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı. Bir süredir aralarında problem olan çift, ayrılma kararı aldığı haberlerinin doğru olduğu duyuldu.  

Son olarak ünlü sunucu, Instagram hesabından kızının ismine karar verdiklerini şöyle duyurdu: "Gerçekten bu doğru hiç büyümeyen koca bir bebeğim vardı.. Şimdi bir de içimde gün gün büyüyen bir Nar çiçeğim var. Kıza isim bulduk... Tabii ki şimdi yazmıyorum ama bu Corona yüzünden bütün heveslerimiz yarıda kalıyor. Tek duam sağlıkla gelsin #18weeks Not: isimlerden birini siz diğerini ben buldum ortaklaşa hallettik.. Size de sürpriz olsun.. Ama güzel oldu."

KIZLARI OLACAK

Bebeğinin cinsiyetini açıklayan Bali, "Açıklıyorum. Test sonucumuz bugün geldi.. Cinsiyetimiz kesinleşti.. Yerimizde duramıyoruz.." demişti.

"HAMİLEYİM..."

Geçtiğimiz yıl avukat Ömer Gezen ile evlenen sunucu Bircan Bali, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile takipçilerini şoka uğrattı. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hamile olduğunu açıklayan Bircan Bali, bir sonraki gün kendi programında canlı yayına çıkarak bebeğinden bahsetti.  Bali, bir gün kayınpederinin kendisine "Ne zaman çocuk yapacaksın?" demesi üzerine gebelik testi aldığını pozitif çıktığını söyledi. Çok duygusal biri olduğundan bahseden Bircan Bali, 6 haftalık bebeğinden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

HER ŞEY YOLUNDA!

Ünlü sunucu son olarak sağlık durumunun daha iyi olduğunu şu sözlerle duyurdu: "Kocaman bir ailem varmış.. Ne güzel dostlarım varmış tansiyonu el birliğiyle 5'e yükseltip yayına çıkarttınız beni vallahi çok teşekkür ederim.. Bugün kontrolü var her şey yolunda inşallah.. "

BİRCAN BALİ'NİN HAMİLELİK PAYLAŞIMI;

"Hamileyim, evet. Uzun süredir herkesin sorduğu, yüzümden, gözümden, elimi, ayağımı nereye koyacağımı bilemediğimden de anladığınız gibi… Daha çok küçük olan bir mucizeyle beraberim artık… Mesafe uzun, zaman çok… Daha çok yeni ama sizin dualarınıza olan inancımdan paylaşıyorum. Allah'ın izniyle bir bebeğimiz olacak. Hissi bile içime düştüğü andan itibaren bana bambaşka bir duygu yaratan en önemli şeyim… Bizi seçtiğin için sana şimdiden minnettarım…"

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi.  Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlenmiştir. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Geçtiğimiz sene Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyuran Bali, Ömer Gezen ile 2019 yılında evlendi.  Avukatlık ve hukuk bürosunda kariyerini sürdüren Ömer Gezen, aslen Antalyalı.

Son haliyle korkutan Arda Kural'dan ilk açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Son haliyle korkutan Arda Kural'dan ilk açıklama!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Necdet 3 yıl önce

Kadın şöhreti kaldıramadı, ne yaptığını kendide bilmiyor. Severek evlenen kişi 2 senede mi boşanır. Ben beyaz tv'nin yerinde olsam hemen işine son veririm. Beyaz tv seyreden azda olsa maneviyatı olan seyircilere kötü örnek oluyor, benden söylemesi sayın Osman Gökçek bey.

Toplam 2 beğeni