Kuruluş Osman'ın Lena'sı Seray Kaya'dan doğum gününde bağış jesti! Seray Kaya kimdir?

Yapımını Bozdağ Film'in gerçekleştirdiği ‘Kuruluş Osman' dizisi, Atv ekranındaki ikinci sezonda da reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizide Lena Hatun karakterini canlandıran Seray Kaya, doğum günü için hediye yerine Türk Kanser Derneği'ne bağış yapılmasını isteyerek takdir topladı.

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesaplarında “Sevgili ailem ve dostlarım, 4 Şubat doğum günüm, sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum. Türk Kanser Derneği için bir kampanya açtım. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve destek olalım. Şimdiden teşekkür ederim” mesajını yayınladı.

 

Sosyal medya kullanıcıları ve ‘Kuruluş Osman’ izleyicileri Seray Kaya’nın kampanyasına büyük destek verdi.

BABAANNESİYLE GÜLDÜREN PAYLAŞIM!

Kuruluş Osman'ın oyuncuları arasına katılan bir isim de Seray Kaya. Kuruluş Osman'ın Lena'sı Seray Kaya sosyal medyanın en çok merak edilen isimlerinden olmayı başardı. Sevilen oyuncu Seray Kaya paylaşımlarıyla takipçileri ile buluşmayı ihmal etmiyor. Kuruluş Osman'ın Lena'sı Seray Kaya son olarak babaannesi ile eğlenceli videosunu sosyal medya hesabında paylaştı.

Doğal halleri ile beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya ve babaannesine beğeni yağdı. İşte Seray Kaya'nın babaannesi ile dans ettiği video...

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasemin Erbil de anne ve babasının izinde!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasemin Erbil de anne ve babasının izinde!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Oktay 3 yıl önce

Harry potter gözlüğü de takınca diğer 5.383.387 kişi ile aynı olabilir.

Toplam 2 beğeni

Asena 3 yıl önce

Çok çirkin olmuş eski hali daha güzeldi

Toplam 1 beğeni

Atoş 4 yıl önce

Tüm kızlar kadınlar oldu tek tip tek tipe hoş geldi.

Toplam 4 beğeni

Sengul 3 yıl önce

Hep kõtú hep kõtü hiç beğenmiyorum.

Toplam 2 Beğeni