Ünlü sanatçı Nebahat Çehre, kendi markasının yüzü oldu!

Son olarak Menajerimi Ara dizisinde konuk sanatçı olarak yer alan 76 yaşındaki oyuncu Nebahat Çehre, kendi moda markasının kapak çekiminde poz verdi. Çehre, zarafeti ve şıklığıyla büyük beğeni topladı.

1960 yılında Türkiye Güzeli seçilen fakat modellik ya da mankenlik yapmayıp sinema ve müzik üzerine ilerleyen sanatçı Nebahat Çehre, kendi giyim markasının katalog çekimlerinde poz verdi. 76 yaşındaki sanatçı, şıklığı ve endamıyla dikkat çekti.

Setlerden uzak olan Nebahat Çehre önceki gün modacı Rufat İsmayil ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Yeni bir proje için bir araya gelen ikili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Giyim üzerine koleksiyon tasarladığını söyleyen Çehre, moda sektörüne adım attığını açıkladı. Nebahat Çehre "Moda alanında söz sahibi olan birçok kişiden 'Neden moda üzerine yoğunlaşmıyorsun?' sorusunu çok duydum. Bu nedenle Rufat Bey ile böyle bir projeye giriştik. Üzerimdeki kıyafet bizim tasarımımız. Genellikle bu tarz bir koleksiyon hazırlayacağım. Çalışmalar yaptıkça koleksiyonumu genişleteceğim" dedi.

ÖZEL İZİNLE DIŞARIYA ÇIKTI!

Usta sanatçı Nebahat Çehre, 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı nedeniyle evinden çıkamayan Çehre, özel izinle sokağa çıktı. Doktor kontrolü için izin alan Çehre, randevu sonrasında bazı arkadaşlarıyla da bir araya geldi.

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Nebahat Çehre, Instagram hesabından gençlik yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı. On yıl kadar şarkıcılık da yapmış olan Çehre, gençlik yıllarındaki fotoğrafla büyük beğeni topladı.

nebahat çehre gençliği

nebahat çehre gençliği

22 bin üzerinde beğeni alan fotoğraf altına sevgi sözcüklerinin belirtildiği sözler paylaşıldı.

BİR YORUM YAPIN 0