Usta sanatçı Cüneyt Arkın yıllar öncesine götürdü! Bu paylaşıma ilk beğeni...

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın 2 sezondur rol aldığı Kuruluş Osman dizisinden ayrıldığını duyurmuştu. Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını yıllar öncesine götürdü.

Gerçek adı Fahrettin Cüreklibatır olan usta oyuncu Cüneyt Arkın, uzun bir aranın ardından Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara dönmüştü. Usta sanatçı, geçtiğimiz haftalarda ise diziden ayrıldığını duyurmuştu. 84 yaşındaki Arkın, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla beğeni topluyor.

"Cüneyt Arkın:Hani böyle bisikletle çok hızlı giderken kulağında da rüzgarın uğultusunu duyarsın ya işte o zaman gerçekten çok mutlu hissedersin kendini tıpkı yeni bisikleti olmuş bir çocuk gibi.. #tbt Erzincan 1998" notuyla paylaştı. Arkın'ın 1998 yıla ait yaptığı bu paylaşıma ilk beğenen usta sanatçı Türkan Şoray oldu.

Instagram ve Twitter hesaplarını aktif kullanan sanatçı, son olarak ise yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Cüneyt Arkın, Türk sinemasının unutulmaz aktörleri Eşref Kolçak, Ekrem Bora, İzzet Günay ve Fikret Hakan ile bir aile toplantısında çekilen fotoğrafı, "Eski mutlu günler" notuyla paylaştı.

Sanatçının takipçileri ise fotoğrafa "Şampiyonlar Ligi gibi kadro", "Yıldızlar geçidi" , "Yeşilçam'ın devleri" gibi yorumlar yaptı.

DİZİDEN AYRILDIĞINI DUYURDU!

ATV ekranlarında yayınlanan Burak Özçivit ve Özge Törer gibi ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde izleyicileri üzen bir ayrılık yaşandı. 2 sezondur yapımda rol alan usta aktör Cüneyt Arkın diziden ayrıldığını açıkladı.

 

Dizide Aksakallıların reisi karakterini oynayan 84 yaşındaki Cüneyt Arkın, veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Evet, her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi. Yeni sezonunda tüm ekip arkadaşlarıma başarılar diler, bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için çok teşekkür ederim. Yeni projelerde sizlerle görüşeceğim günleri özlemle bekliyorum. Tekrar görüşmek üzere."

FOTOĞRAFINA BEĞENİ YAĞDI!

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın (84), aktif olarak kullandığı sosyal medyada takipçilerini duygulandırdı. Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından eşi Betül Arkın'la olan fotoğrafını paylaştı.

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın'ın önceki gün eşiyle birlikte çekilmiş fotoğrafına beğeni yağdı.

 

"BABAMIN SAĞLIĞI GAYET İYİ"

Çocukları ile mutlu bir aile tablosu çizen Kaan Cüreklibatur-Aslı Cüreklibatır çifti, gazetecilerle karşılaşınca kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. Kaan Cüreklibatur, "Hava almaya çıktık şimdi, evimize gidiyoruz" dedikten sonra 83 yaşındaki babası Cüneyt Arkın hakkındaki sorulara cevap verdi. 

45 yaşındaki Cüreklibatur, "Babamın maşallahı var, koronavirüs pandemisi nedeniyle fazla görüşemiyoruz ama maşallah babam iyi" diyerek, evinin yolunu tuttu.

 

"SIRAMI BEKLERKEN"

Yeşilçam'ın usta oyuncusu, Türkiye'nin her daim ve en sevilen isimlerinden biri olan Cüneyt Arkın, ilk sinema filmi ‘Gurbet Kuşları’ isimli filminden kalan pozunu yayımladı. 1963 tarihli kareye ‘Sıramı beklerken’ notunu yazan usta oyuncuya takipçileri ‘Bir efsanenin doğuşu’ yorumunu yaptı. 

USTA OYUNCU MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

Verdiği röportajda hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Usta oyuncunun dikkat çeken açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü. 'Kuruluş Osman' dizisinde 'Aksakallılar Heyeti'nin reisi rolüyle ekranlara dönen Cüneyt Arkın çocukluğundan, doktorluk günlerine ve sinemaya nasıl başladığına dair pek çok konuyu sevenleriyle paylaştı…

'TÜRK HALKINA HİÇ OYNAMADIM'

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, "Türk halkına karşı dürüst olacaksın.Yürekten ve samimi olacaksın. Seveceksin onu, ona dokunacaksın… Ben Türk halkını çok sevdim. O da beni çok sevdi… Sonra ben halkın içinden, doktorluk yaparak geldim bu mesleğe. Türk halkı çok vefalı bir halk. Gözleriyle değil, yüreğiyle bakar. Müthiş bir sağduyusu vardır. Bugüne kadar hiç yalan söylemedim, hile yapmadım. Dosdoğru, neysem onu yaptım…"

 

 

BİLİNMEYEN FİLM KAZANLARI ŞOKE ETTİ!

Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Paylaşımında yıllar içinde çektiği filmlerdeki kazalarından aldığı yaraların izlerini paylaşan usta oyuncu, takipçileri tarafından takdirle karşılandı. 

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Yeşilçam'ın ünlü ismi Cüneyt Arkın paylaşıma şu notu düştü:

"Ben ekmeğimi kazanmak için çok şeyden vazgeçtim... Halkıma helal olsun"

Oyuncunun paylaşımdaki bazı film kazaları ve yaraları:

• Battal Gazi'nin İntikamı filminde saçları yandı

• Kuşçu filminde barut patlamasında karnı saçmalarla doldu

• Vurgun filminde sağ dirseği ezildi

• Çıtkırıldım filminde kaşı yarıldı, gözkapakları kesildi

• Şafakta Son Kurşun filminde sol omuz kemiği kırıldı

• Malkoçoğlu filminde sol diz kapağı parçalandı.

Şarkıcı Tan Taşçı Tarkan'ın rekorunu geçti!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Tan Taşçı Tarkan'ın rekorunu geçti!
Masumlar Apartmanı Safiye Ezgi Mola ev haliyle şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı Safiye Ezgi Mola ev haliyle şaşırttı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 39

Eskişehir 2 yıl önce

Seviyoruz seni Kara Murat.

hasan 2 yıl önce

seda sayanın programında şey demişti kolu tamamen çıkmış kendi kolunu alıp buzun içine koyup hastaneye gidip onu tekrar diktirmişti diye youtube da var videosu

hıghlander 2 yıl önce

Aksakallılar ölmez!

Toplam 1 beğeni

Birol 2 yıl önce

63 yaşındayım.50 seneden fazla onu izliyorum.Tarihi filmlerle tarih sevgisini oluşturdu.Dürüst adam.Doğrunun yanında,yanlışın karşısında.Vatanını,milletini,ülkesini,devletini seven ,değerlermi Zi sevip önemseyen,kültürümüzü ayağa kaldırmak isteyen ve değer veren biri.Böyle çok yönlü bir aktör zor gelir.Onunla tanışmak,konuşmak isterdim.Sağ olasın adam.Adam gibi adam.Sağlığına dikkat et.Yine de bize lazımsın.Sağlıcakla kal.

Toplam 9 beğeni

Yuksel 2 yıl önce

Rabbim, nazarlardan korusun. Sevdikleriyle daha nice yıllar nasip etsin. Adam gibi adam.

Toplam 12 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun