Defne Samyeli ve Mustafa Sandal uzlaşamadı!

Eski haber spikerlerinden Defne Samyeli'nin Mustafa Sanal'a açtığı dava uzlaşma bürosuna aktarılmıştı. Ancak Samyeli uzlaşmayı reddetti.

Eski haber spikeri Defne Samyeli, şarkıcı ve müzisyen Mustafa Sandal arasındaki anlaşmazlık devam ediyor. Samyeli, 'Beni Ağlatma' isimli kitabında kendisi hakkında yazdıkları nedeniyle Mustafa Sandal'ı savcılığa şikayet etti. Samyeli, Sandal'ın onur ve saygınlığının zedelendiğini söyledi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen dilekçede Sandal'ın, 'kişilerin huzur ve sükununu bozma' ve "kişisel verilerin hukuka aykırı olarak ele geçirilmesi, yayılması ve paylaşılması' suçlarından ceza alması istendi. Ancak dosya Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi. Samyeli ise avukatı aracılığıyla uzlaşmayı kabul etmediğini bildirdi. 

DEFNE SAMYELİ'DEN EV KRİZİ

Defne Samyeli ile ev sahibi arasındaki kriz, Samyeli'nin evden çıkma kararıyla noktalandı. Samyeli, konuyla ilgili basına net bir açıklamada bulundu. Ünlü spiker, 'Tabii ki taşınmayı düşünüyorum ama bir sıkıntı varken kendi adıma elimden geleni yapmak zorundayım. Birini ‘Gazetelere konuşurum’ diye tehdit etmek hoş değil. Ben de böyle tehditlere pabuç bırakacak biri değilim.' dedi.

'DEKONTU NEREDE?'

Defne Samyeli ile ev sahibi arasındaki kriz aşılamıyor. Samyeli'nin ev sahibine tazminat davası açmasının ardından ev sahibi Yusuf Araz resti çekti. Araz, 'Madem kirasını ödüyor, dekontu nerede? İspatlasın, özür dileyeceğim ve 50 bin lirayı ödeyeceğim.' dedi.

Hürriyet'e açıklamada bulunan Araz, 'Defne Hanım, paramı istediğimde ‘Eski eşim Eren Talu’dan iste’ diye cevap veriyor. Eren Bey’e gittiğimde ‘Sen Defne’ye git’ diyor. Ben de icra takibi başlattım. Defne Hanım iftira attığımı iddia ederek tazminat davası açmış. Ben öyle bir saygısızlık yapmadım. Onun gibi değerli, kültürlü ve bilgili bir kadının kirasını ödememesini yadırgıyorum. Madem kirasını ödüyor, dekontu nerede? İspatlasın, özür dileyeceğim ve 50 bin lirayı da ödeyeceğim.' ifadelerini kullandı.

Eski spikerlerden Defne Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edilmişti.  Ev sahibi Yusuf Araz, icra takibi başlatmıştı. Söz konusu dava devam ederken Samyeli, itibarının zedelendiği gerekçesiyle 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Defne Samyeli'nin ev sahibi olan iş insanı Yusuf Aras, Defne Samyeli'nin açıklamalarının ardından ilk kez konumuştu. Aras, "Aramızda bir ihtilaf söz konusu değil. Kontrat açık. Kendisiyle aylık 12.500 lira üzerinden anlaşma yaptık. Ancak bir buçuk yıldır kiramı alamıyorum. Üstelik aylardır gönderdiğim notlara da geri dönmüyor." açıklamasında bulunmuştu.

EVİNDEN İRMİK HELVASI PAYLAŞIMI

Kirasını ödeyemediği haberleriyle gündeme gelen Defne Samyeli, irmik helvası yaptığı fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Samyeli paylaşımının altına, 'Talep üzerine gece yarısı irmik helvası' notunu düştü.

EV SAHİBİYLE DAVALIK OLDU

Haber spikerliğini bıraktıktan sonra şarkıcılık yapmaya başlayan Defne Samyeli'ye ev sahibinden kötü bir haber geldi. Kemerburgaz’da oturan Samyeli’ye, yaşadığı villanın sahibi tarafından icra davası açıldı. İstanbul 17. İcra Mahkemesi’ne başvuruda bulunan ev sahibi, Ssamyeli'nin son birkaç aydır kirasını ödemediğini beyan etti.

Defne Samyeli konuyla alakalı olarak, “Kiranın döviz mi, TL mi olması gerektiği ve evdeki çözülmeyen sorunlarla ilgili bir süredir aramızda ihtilaflı durum belirdi. Mahkemeler bunun için var. Hukuki sürecin gösterdiği yolda en kısa zamanda çözülecektir diye umuyorum.” açıklamasında bulundu.

KAMERAMANIN AYAĞINI EZDİ

Defne Samyeli, hastaneden çıkarken görüntülendi. Aracına binen ünlü isim, magazincilerin sorularından kaçmak isterken bir hata yaptı. Samyeli, gaza hızla basıp bir kameramanın ayağını ezdi.

Tam olarak 6-7 saniye boyunca lastiğini kameramanın ayağında tutan Samyeli, kısa bir süre şok geçirdi. Ünlü isim kameramana, “Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa, hemen hastaneye gidelim.” dedi.

BİR YORUM YAPIN 9

Recep 4 yıl önce

Bunca zaman kazanmış ne etmiş acaba. Hala kirada mıymış? Cip alan da mı olmamış

Toplam 3 beğeni

Osman ankara 4 yıl önce

Mayola poz vermesini biliyor ahlak lazım

Toplam 1 beğeni

Ahmet 4 yıl önce

Aramızda para topluyalim milli mesele bu

Toplam 4 beğeni

Ahmet 4 yıl önce

Bizene

Toplam 6 beğeni

Vatandaş 4 yıl önce

Ezseydi bu şaklabanlari iyi olurdu size ne milletten

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun