Metro yarışmasında 2. video! Berk Keklik kimdir? Reynmen'in kankası Uberkuloz gerçek ismi

Sosyal medyada fenomen olan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın en yakın arkadaşı olan Uberkuloz olarak tanınan Berk Kekli son günlerde yaptığı yarışmalarla gündeme geldi. İlk kez metroda bilgi yarışması yapan ünlü fenomen, videonun devamını yaptı. İkinci videodaki son soru ise kahkahalara boğdu. Peki Berk Keklik kimdir?

Uberkuloz lakaplı Berk Keklik ikinci metro videosunu çekti. Keklik'in sorsuğu son sorunun cevabı ise sosyal medyada gündem oldu. "Babababa repliğiyle tanınan aktörün adı nedir?" sorusuna metro yolcularından "Haluk Bilginer" cevabı geldi. Ancak gerçek cevap Tamer Karadağlıydı.

Instagram üzerinde Uberkuloz olarak tanınan Berk Keklik çektiği komik videolarla binlerce kişiye ulaştı. Aile yaşantısını ve öğrencilik yıllarına ait komik anları kısa kısa çeken Uberkuloz son günlerde bu olayı geliştirerek toplumla beraber komik videolara imza attı. Öncelikle metro yolculuğu sırasında yaptığı bilgi yarışmasından sonra şimdilerde zor bulunan maske kazanmak için şarkı tamamlama yarışı düzenledi. Çektiği videolar milyonlar tarafından izlendi. Kısa zamanda ünü ikiye katlandı. 

berk keklik kimdir

berk keklik kimdir

PEKİ BERK KEKLİK KİMDİR?

9 Mayıs 2000 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Berk Keklik'in annesi sınıf öğretmeni babası ise eski Milli Güreşçi'dir. Sosyal medyayı kullanmaya başlayan genç fenomen komik videoları sayesinde kısa sürede üne kavuştu. Başarısını çok okumaya ve çevresini iyi gözlemlediğine borçlu olduğunu belirtiyor. Ayrıca Keklik çok sıkı bir karikatür takipçisidir. Okul hayatı boyunca oyunculukla ilgilenen Keklik, tiyatro oyunlarıyla da bu yeteneğini göstermiştir.

berk keklik ınstagram

berk keklik ınstagram

Genç fenomen tercihlerinin nasıl değiştiğini işte bu cümlelerle anlattı: "Hayatımı büyük ölçüde değiştirecek edebiyat öğretmenimle tanıştım. Güzide bir tiyatro aşığıydı bütün incelikleri ondan öğrendim. Beraber skeçler yazdık, yarışmalara katıldık, ödüller kazandık, oyun yönettik, reji öğrendim ve kendimi büyük ölçüde geliştirdim. Enstrüman çalmayı öğrendim gitar, bağlama, klarnet, saksafon. Lisede dil bölümündeydim hocalarımla hep ters düşerdim soluğu hep edebiyat öğretmenimin yanında alırdım. Tutucu bir babam vardır bu tarz işlerle uğraşmamı desteklese de hiçbir zaman tepkisini ortaya koymaktan çekinmemiştir. Çocukluğumdan beri video kameralara kendi kendime izleyip güldüğüm şeyler çekerim."

BİR YORUM YAPIN 0