Pelin Akil ve Anıl Altan'dan babaanneyi ağlatan kutlama

Koronavirüs salgını nedeniyle tedbir alan Pelin Akil, eve misafirde kabul etmiyor herhangi bir yere de gitmiyor. Bu nedenle de eşi Anıl Altan'ın annesi ikiz torunlarından ayrı kaldığını sosyal medyada duygusal bir notla paylaşmıştı. İkizler babannelerinin doğum gününü kutladı

Ünlü çift salgından korunmak için evden dışarı çıkmayan, bu nedenle de torunlarını görmeye gidemeyen babaanne Deniz Berna Altan'ın yeni yaşını paylaştıkları fotoğrafla kutladı. "Babaanneciğimiz sen buradaymışsın gibi doğum gününü kutladık bugün. Sen orada üflerken pastanı aynı pastadan biz burada üfledik. Lina tavşanın mutsuz görünse de, kafasına taktığımız şeyden pek memnun değildi yoksa onun dışında mutlu "

"Seni çok özledik bir de... 1 hafta arayla hep beraberdik şimdi aniden bıçak gibi kesilmek zorunda kaldı kavuşmamız. Olsun... Bu günler de geçecek hayırlısıyla.Sen sağlığına dikkat et,evden çıkma, seneye daha coşkulu,yan yana can cana kutlayacağız, inanıyorum. Seni çok seviyoruz. İyi ki doğdun. Alin ve Lina seni kocaman öpüyor, tabi biz de..."

 

İKİZLERİ BABANNELERİNDEN AYIRDILAR...

Pelin Akil tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle panikledi. Çocuklarına bulaşmaması konusunda titizlenen ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine evlerinde kalmalarını belirtti.

pelin akilin ikizleri

pelin akilin ikizleri

Her fırsatta bununla ilgili paylaşım yapan Akil, son olarak şu notu düştü: "Güzel kızlarım, bu fotoğrafta sanki olup bitenden haberiniz varmış ve bunların hepsi sizin suçunuz der gibi bakıyorsunuz. Biliyorum rahat davranmanın,umursamaz olmanın doğru olmadığı gibi çok kaygılı olmak da bu süreçte doğru değil. Ama elimde olmadan evden çıkmadığımız halde en küçük hapşırmanızda ya da ev içinde bi yorgunluğumda halsiz düştüğümde “ah acaba bende var da bulaştırdım mı?”diye paniğe kapılıyorum,evin içinde kendi kendime geriliyorum,kendimi dinliyorum. Sonra ,sayenizde an’da kalıp neşenize bi kapılıveriyorum, unutuyorum o zaman hastalıkmış,depremmiş,göktaşıymış,çekirge istilasıymış ne gündemdeyse... Diyorum böyle sorgular gibi bakan da sizsiniz ,beni umutlandıran da... Artık hepimiz farkındayız ki insanlığın yaptığı hatalar yüzünden dünyanın dengesi şaştı, korona filan vız gelir asıl yürüyen virüsler bizleriz. Varlığımız dünyaya bi tehdit. Şimdi dünya da öcünü alıyo sanki. Sizlere muhteşem bi gelecek sözü veremiyorum minik kuzularım. Bu suç tüm insanlığın. Ama yine de inancım var. Gözlerinizdeki güce parlaklığa tutunuyorum. Sizlerle bu dünya güzelleşecek. Bu günler tarihe yazıldığında hepimizin aldığı büyük derslerle aydınlık günlere uyanalım. Hiçbişi olmamış gibi hayatlarımıza devam etmeyelim n’olur. Bence çıkardığımız çok büyük dersler olmuştur artık. Kendi kendimize kaldığımızda, düşündüğümüzde, evimizde tükenmekte olan gıdalarımızı bile harcarken ne kadar tasarruflu olmamız gerektiğini hissettiğimiz bu günler silinmesin hafızalarımızdan, hep böyle tutumlu empati kurup başka ihtiyaç sahiplerini de düşünerek yaşayalım olur mu bu günler geçip gidince de. Elimizden hiç alınmayacakmışcasına veya dünya sadece insan olanınmışcasına zalimce bencilce hoyratça yaşamayalım bu günler bitince de... Bu da bana çocuklarımızın geleceği ve tüm doğaya bakışım için geleceğe bıraktığım küçücük bi not olsun. Belki okumaya ihtiyacım olur yine bir gün. Sağlıkla,sevgiyle kalalım."

ANIL ALTAN'IN ANNESİNDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM!

anıl altanın annesinin paylaştığı fotoğraf

anıl altanın annesinin paylaştığı fotoğraf

Bunun yanı sıra eve misafir kabul etmeyen oyuncu bu süreçte çocukların babaanne ve anneannelerinden de uzak tuttu. Anıl Altan'ın annesi torunlarından uzak kaldığı için sosyal medyadan onlarla olan fotoğrafını paylaşıp altına duygusal bir yazı yazdı: "Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı bırakmasın. Daha o güzel gözlerinizi dünyaya açmadan evvel sizinle olmaya başladım. Annenizin karnında sizi öptüm kokladım. Bir senedir sizden ayrı olduğum sayılı günler dışında,o mis kokunuzla can buldum. Şimdi ise ne zaman kavuşacağımız bile belli değil. Size sevgimi anlatacak kelime yok. Cimciklerim, enerji toplarım, minik kuzu kulaklarım, can parelerim, pofuduk tavşanlarım beni unutmayın olur mu?"

Selena Gomez'den koronavirüs için anlamlı bağış!

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez'den koronavirüs için anlamlı bağış!
Fulya Zenginer'in köpekleriyle güldüren maskeli paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Fulya Zenginer'in köpekleriyle güldüren maskeli paylaşımı!
Annesi Derya Baykal ile dalga geçenlere kızı Müge Ferhan Şensoy'dan cevap!

İLİŞKİLİ HABER

Annesi Derya Baykal ile dalga geçenlere kızı Müge Ferhan Şensoy'dan cevap!

BİR YORUM YAPIN 0