Türkiye'nin yakışıklı erkeklerinin inanılmaz değişimi!

Ülkemizin yanı sıra dünya çapında tanınan ve marka yüzü haline gelen Türk oyuncularının ekran karşısındaki inanılmaz değişimi hayranlarını şaşırttı. Aranan yüzler haline gelen Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit gibi isimler hakkında sizler için kısa bir araştırma yaptık.

Çoğu katıldıkları mankenlik yarışmalarında tanınmış daha sonraları dizilerde reklamlarda ve kliplerde küçük rollerle yer aldı. Oyunculuk eğitimi de alan Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit gibi isimler şimdiler de ise dev yapımların hatta dünya yapımlarının projelerinde aranan yüzler haline geldi. Ekran karşısında büyüyen ve değişen oyuncular sosyal medyada da rakip oldu.

burak özçvit

burak özçvit

Sosyal platformda en çok takipçiye sahip olan Burak Özçivit'tir. Özçivit, yaklaşık 15 milyon takipçisi vardır. Modellik ve ilk yıllarda aldığı dizilerin yanı sıra şimdilerde eşi olan Fahriye Evcen ile oynadığı Çalıkuşu dizisinin yurtışında bazı ülkelere satılması oyunculuk kariyerinde parlamaya başladı. Aynı zamanda karizması ve vücut yapısıyla da özellikle Kuveyt ve Dubai gibi ülkelerdeki markalarda yer alma şansını yakaladı. Şimdilerde ise Kuruluş Osman dizisiyle tüm dünya da tanınıyor.

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ ise tam tersi sosyal medyada 3,5 milyona yakın takipçisi var. Ancak oyunculuk kariyeri ile dizisinden beri hafızalara kazındı. Asıl çıkışını Aşk-ı Memnun da yakaladı. Yurt dışında özellikle Londra'da birçok tanıtıma katılan oyuncu, performansıyla yabancı yapımcıların kadrajı altında.

kenan imirzalıoğlu

kenan imirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu ise iki jöne göre daha eskidir. Deli Yürek dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan oyuncu şimdilerde ise Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu yapıyor. Duruşu ve kendine özgü bir tavrı olan İmirzalıoğlu'da yabancı yapımlarda yer aldı. 

Hülya Koçyiğit'ten evde kalan 65 yaş üstü vatandaşa tavsiyeler!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit'ten evde kalan 65 yaş üstü vatandaşa tavsiyeler!
Ünlü şarkıcı Hadise'nin acı günü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Hadise'nin acı günü!

BİR YORUM YAPIN 0