Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'nin olduğu 7. Koğuştaki Mucize filmine lisanslı onay!

2019 yılında yayınlanan ve yayınlandığı tarihten itibaren izlenme rekoru kıran 7. Koğuştaki Mucize filmine 8 ülkeden lisans onayı geldi.

Yayınlandığı tarihten itibaren izlenme rekoru kıran 7. Koğuştaki Mucize filminde sürpriz bir gelişme yaşandı. Meksika, Şili, Kolombiya, Ekvador, El Salvador, Honduras, Dominik Cumhuriyeti ve İsrail gibi ülkelerde lisanslı yayınlanacak. Yapımcılığını üstlenen Inter Medya bu haberi sosyal medyadan duyurdu.

Kore filminden uyarlanarak yapılan 7. Koğuştaki Mucize filmi 2019 yılında beyazperde de yayınlandı. 5 milyon 316 bin 933 kişi tarafından izlenen film daha sonra internet platformlarında ve diğer ülkelerde de yayınlandı. Geçtiğimiz aylarda Fransa'da yayınlanan ve rekor kıran film şimdi de Meksika'da yayınlandı. Ülkenin önde gelen kanalında yayınlanan filmi 3.1 milyon kişi izledi. 

7.koğuştaki mucize afişi

7.koğuştaki mucize afişi

32 yaşındaki futbolcu Gary Meder, internet platformunda yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede tüm dünya ülkelerinde izlenme rekoru kıran 7. Koğuştaki Mucize filmini izledi. Meder'in filmin konusundan ve Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğundan çok etkilendiği bu yüzden ağladığı ortaya çıktı.

gary medel

gary medel

İnternet platformunda yayınlanmaya başlayan gişe rekotmeni 7.Koğuştaki Mucize filmi dünya çapında ses getirdi. Ünlü futbolcu Neymar bile filmi beğenerek izlediğini sosyal medya hesabından paylaştı.  

neymar paylaşımı

neymar paylaşımı

7. Koğuştaki Mucize filmi gişedeki başarısını Netflix'de de sürdürüyor. Filmin sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük bir beğeniyle takip edilmesine ilk yorum, başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'den geldi. İynemli, '7. Koğuştaki Mucize’nin yolculuğu sevgiyle başladı. Hikayemizi çok sevdik. Filmimiz mucizesini yaratmaya devam ediyor. Bu en zor günlerde dünyada birçok kişiye ulaştı. Sevgiyle bağlanalım birbirimize. İlginiz için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve güvende kalın…' açıklamasında bulundu.

EN ÇOK İZLENEN FİLMLER ARASINDA

Netflix son iki yıldır Türk yapımlarına da yer vermeye başladı. İnternet platformunda yayın yapan Netflix, birçok dizi film ve animasyon barındırmakta. Bunlar arasında geçtiğimiz sezon vizyona giren ve giren rekortmeni olan 7. Koğuştaki Mucize filmi oldu.

7. koğuştaki mucize filminden büyük başarı

7. koğuştaki mucize filminden büyük başarı

Yaklaşık bir kaç aydır platformda yer alan film Fransa'da en çok izlenenler listesinin ilk sıralarında yer aldı.

7. koğuştaki mucize netflix

7. koğuştaki mucize netflix

Neflix Fransa sosyal medya hesabında "17. Koğuştaki Mucize filmi karşısında da ağlamazsanız, sizin için hiçbir şey yapamayız. Sarsıcı bir Türk Filmi" ifadelerini kullanan bir paylaşımda bulundu.

büyük başarı

büyük başarı

1983 yılında sıkıyönetim altındaki bir kasabada yaşayan haksız yere hapse atılan Memo ile yedi yaşındaki kızı Ova’nın yeniden bir araya gelme için gösterdikleri gayreti anlatıyor. 7. Koğuştaki Mucize 2019 yılında 5 milyon 316 bin 933 seyirci tarafından izlendi. 

Ünlü rapçi klip çekiminde ölümden döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü rapçi klip çekiminde ölümden döndü!

BİR YORUM YAPIN 3

israfil T. 3 yıl önce

Filim başka bir filimden alınma olabilir. Fakat, yorum ve oyunculuk ile orjinalini 5 e katlar.

MİSAFİR 3 yıl önce

Film çalıntı.

recep 3 yıl önce

keşke korenin çakması olmasaydı