Buse Terim tam 25 kilo verdi!

Ünlü isim Buse Terim, doğumdan sonra doğal olarak kilo almış, Eylül 2019’da diyete girmişti. Terim, geçen yıldan beri diyetini hiç bozmadı ve büyük azimle 25 kilo vermeyi başardı.

Buse Terim doğumda aldığı kilolardan kurtulmak için Eylül 2019’da diyete girmişti. Geçen yıldan beri istikrarla diyeti bozmayan Terim, 83 kilodan 58 kiloya düşmeyi başardı. Buse Terim, dün hem eski, hem de en yeni halini Instagram hesabından paylaşarak altına şunları yazdı:

"Kendime sağlıklı beslenmeyi ve daha iyi yaşamayı öğrettiğim için teşekkür ediyorum."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in kızı Buse Bahçekapılı’nın dün doğum günüydü. Kutlamayı kızları Nil, Naz ve 2014’te evlendiği Volkan Bahçekapılı ile Bodrum’da yaptı.

2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Buse Terim, uyguladığı Aralıklı Oruç diyeti hakkında bilgi verdi. Terim, 'Bu sisteme Eylül sonunda başladım. İki öğün beslendim. Kahvaltı ve öğlen ile akşamı birleştirdiğim son öğün. Saat 18.00'dan sonra hiçbir şey yemiyordum. Mutlaka bir uzmana danışılması lazım.' açıklamasında bulundu.

Hamileliklerinden sonra üzerinde kalan doğum kilolarıyla sıkça gündem olan Buse Terim, yaptığı düzenli çalışmalarla aşırı kilolarından kurtuldu. Terim, vermiş olduğu kiloların kendisini takip eden ve kilo vermek isteyen kişilere ilham olmasını istedi.

Buse Terim, sosyal medya hesabı üzerinden eşi Volkan Bahçekapılı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Ailecek çekildikleri fotoğrafı paylaşan Terim fotoğrafı, 'Canım kocam, sevgilim, evimizin direği nice güzel birlikte yaşların olsun, seni çok ama çok seviyorum.' notuyla paylaştı.

21 KİLO BİRDEN VERDİ

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, verdiği kilolarla kendisine hayran bıraktı. Terim, tam olarak 21 kilo verdi. Daha önce aşırı kilolarıyla kötü yorumlara maruz bırakılan Terim, bu yorumlara cevap vermişti.

Terim verdiği yanıtta, 18 arayla 2 çocuk doğurduğunu belirterek, “Kilo yerine neler yaptığıma bak, takdir etmeyi öğren ve hemcinsim olduğunu hatırla.” açıklamasında bulunmuştu.

İŞTE BUSE TERİM'İN SON HALİ;

 

Ünlü oyuncu Onur Tuna rolü için kilo verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Onur Tuna rolü için kilo verdi!
Fettah Can futbolcu arkadaşlarına seslendi: Üç yaşına girmek üzere...

İLİŞKİLİ HABER

Fettah Can futbolcu arkadaşlarına seslendi: Üç yaşına girmek üzere...

BİR YORUM YAPIN 0