Ebru Şallı'dan aylar sonra gelen Pars itirafı: O günden beri...

Oğlu Pars'ı kanser hastalığı sebebiyle kaybeden Ebru Şallı'nın oğluna yazdığı mektup bir etkinlikte okunarak gündeme geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ömür Sabuncuoğlu’nun kız çocuklarının eğitimine destek olmak için ünlüleri bir araya getirdiği üçüncü kitabı “Sizin Öykünüz”de Ebru Şallı’nın oğluna yazdığı mektup da yer aldı.

Oğlu Pars’ın kaybı ile derin bir acı yaşayan Şallı, hislerini ilk kez yazıya döktü: “En bilge ve muhteşem bir melekle yaşadım 9 yıl boyunca... O günden beri, iki tişörtüyle yatağa giriyorum. Bana gönderdiği eşsiz melek kokusuyla nefes almaya devam ediyorum. Delirdim sanmayın, çok yakınlarıma koklattım ve ponçiğin kokusu olduğunu onlar da onayladı. Bu dünyadan bir melek ponçik geçti ve beni seçti. Bana gönderdiğin işaretlerle nefes alıyorum. Vasiyetlerini yerine getireceğim.”

Lenf (Lenfoma) kanseri nedir? Lenf kanseri belirtileri nelerdir ve tedavi yöntemi var mıdır?İLİŞKİLİ HABERLenf (Lenfoma) kanseri nedir? Lenf kanseri belirtileri nelerdir ve tedavi yöntemi var mıdır?

ANNELER GÜNÜ PAYLAŞIMI ÇOK DUYGULANDIRDI!

10 yaşındaki oğlu Pars Tan'ı kanser hastalığı nedeniyle 1 yıl önce kaybeden Ebru Şallı, Anneler Günü dolayısıyla oğlu ile ilgili sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda oğlu hakkında açıklamalarda bulunan Şallı, 'Tanıyan Pars'tan çok etkilenirdi. 'Bu nasıl bir çocuk' derlerdi. Gerçek bir melekti. Bu hayatta bir melek doğurmuşum ve dokuz yıl bir melek ile yaşamışım. Kimseyi kıramaz, azıcık üzüldüğü an onu toparlamaya çalışır, müthiş bir sevgi çıkıyordu içinden. Pars hep başkaydı.' demişti.

Oğlunun bebeklik halinden bir fotoğraf paylaşan Şallı paylaşımın üzerine, 'Hep annenim, sonsuza kadar meleğim.' yazdı.

CANLI YAYINDA AĞLADI

Manken Ebru Şallı, Çağla Şıkel'in sunumuyla ekrana gelen Yeni Bir Gün adlı programa konuk olmuştu. Burada Şıkel'in sorusu üzerine vefat eden oğlu Pars hakkında konuşan Şallı, cümleleri kurmakta zorlanmış ve ağlamaya başlamıştı. Programın sunucusu olan Şıkel ise Şallı'nın haline dayanamayarak gözyaşı dökmeye başlamıştı. O anlar izleyenleri de derinden üzmüştü.

Mother's Life dergisinin Aralık sayısına röportaj veren Ebru Şallı, yaşadığı süreç hakkında konuşmuştu. Zor zamanlardan geçmeye devam ettiğini belirten Şallı, 'Hayatta durmaya çalışıyorum. Hiç kolay değil yaşamayanın anlayabileceği gibi bir durum yok ortada.' dedi. Oğlunu çok özlediğini de belirten Şallı, 'Onunla bağlantım hep devam ediyor, sonsuza kadar da edecek. Çok büyük ve kutsal bir bağ. Çok özlüyorum. Ve bazen onun kokusunu duyuyorum işte o anlar beni zorluyor tabii. Eşsiz melek kokusu arada bir geliyor bana, şükrediyorum. Onunla yaptığımız her şeyi devam ettirmeye çalışıyorum. Devam ettirip daha fazlasını da yapacağım gücüm yettikçe.' demişti.

Şallı, 'Yaşadığım acı, tarifi olmayan bir şey, kelimelerin yeterli olabileceği bir durum yok. Dileğim kimse bu acıyı yaşamasın. Bodrum'a biraz erken gittim bu sene. Deniz havası ve yeşil ortam iyi geldi bana. Hayata tutunmaya çalışıyorum.' itirafında bulunmuştu.

MEZARA GELEN KÖPEĞİ SAHİPLENDİ

Vefat eden oğlu Pars'ın mezarını her gün ziyaret eden ünlü manken Ebru Şallı, gelişinde bir başka ziyaretçiyi fark etti. Sahibi olmayan bir köpek sürekli Pars Tan'ın mezarlığına geliyordu. Şallı, oğlu Pars'ın mezarına sürekli gelip o'na sanki arkadaşlık eden bu köpeğe karşı kayıtsız kalamadı. Ünlü manken, köpeği sahiplenme kararı aldı.

Emrah'tan küçük kızına sürpriz doğum günü hediyesi!

İLİŞKİLİ HABER

Emrah'tan küçük kızına sürpriz doğum günü hediyesi!
Ebru Şallı'nın son hali görenleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'nın son hali görenleri şaşırttı!

BİR YORUM YAPIN 156

Bilal 2 yıl önce

Oranı buranı açarak para kazanma yollarını bırakacaksın olgun bir bayan olacak ve Anneliğini yaşayacaksın Kuranı Kerim öğren 10 Üniversite Öğrencisine okut Namaz kılmaya başla Home Ofis açarak Doğal Ürünler sat Akrabanı kolla Sevdiklerinle beraber ol Monoton yaşadın şimdiye kadar renklilik gelsin hayatına ortalık malı olma...

Toplam 1 beğeni

GERÇEK 2 yıl önce

üzülüp ağlıyorsun sonra da 15 gün geçmeden yurt dışı tatillerindesin anlamak zor

Toplam 2 beğeni

Ali 2 yıl önce

Samimi bulmuyorum bu bayanı

Toplam 2 beğeni

Hatice Nur 2 yıl önce

O çocuk cennetlik annesi çok seviyorsan sende cennetlik olmaya çalış gerçek müslüman ol

Toplam 11 beğeni

Ahmet 2 yıl önce

Elbette üzücü bir durum. Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin. Ama sadece onun evladı ölmüş gibi sürekli manşetlere taşınması da abesle iştigal..

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun