Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten yıllar sonra gelen sürpriz!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada, babasıyla çekildikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Elif Ada'nın büyümüş hali dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sanatçı İbrahim Tatlıses, 11 yıl aradan sonra yeniden stüdyoya girdi. Tatlıses, ‘Gelmesin’ isimli yeni şarkısını önümüzdeki hafta ilk kez ‘İbo Show’da seslendireceğini açıkladı. 17 Nisan Cumartesi günü ‘İbo Show’da yayınlanacak olan şarkının sözü ve müziği Sema Nur Kaplan, aranjesi ise Ceyhun Çelikten imzası taşıdığı belirtildi. ‘Gelmesin’ şarkının albüm kapağı da ilk kez paylaşıldı.

İŞTE BÜYÜYEN KIZI ELİF ADA...

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada, değişimiyle sosyal medyada sıklıkla gündem oluyor. Instagram'ı aktif bir şekilde kullanan küçük kız, babamla yaz notunu eklediği yeni bir paylaşımı Instagram hesabına ekledi.

Elif Ada ve İbrahim Tatlıses

Elif Ada ve İbrahim Tatlıses

Ekrana döndüğü günden beri ilgiyle takip edilen İbo Show'un 13 Mart Cumartesi ekrana gelen yeni bölümünde, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in yeni imajı programa damga vurdu. 69 yaşındaki sanatçının saçlarındaki ve bıyığındaki değişim dikkat çekti.

Yeni imajı ve saç rengi yüzünden sosyal medyanın diline düşen İbrahim Tatlıses tekrar imaj değişikliğine gitti. Koyu siyah saçlarını ve bıyıklarını beyaza boyatan Tatlıses'in eleştirilen halinden eser kalmadığı görüldü.

ESKİ İMAJI DA ÇOK KONUŞULMUŞTU!

Star TV'de ekranlarında yeni imajıyla izleyenlerin karşısına çıkan usta sanatçı,  İbrahim Tatlıses, ekran klasiği olan 'İbo Show' programıyla yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Her hafta programın elde ettiği başarı ile adından söz ettiren Tatlıses, geçtiğimiz hafta yenilediği imajla gündeme damgasını vurmuştu. 

Yeni imajı sonrası hakkında botoks yaptırdığı ve saç ektirdiği şeklinde yorumlar yapılan Tatlıses, yeniden eski haline döndü. Son haliyle derin bir oh çektiren ünlü sanatçının eleştirilerin aksine saçlarının boyandığı ve alnındaki açıkların kapatıldığı ortaya çıktı. 

500 KİLO ÇİĞ KÖFTE DAĞITTI!

Bodrum Bitez Mahallesi'nde bulunan çiğ köfte işletmesine gelen türkücü İbrahim Tatlıses, yaptığı televizyon programındaki başarısından dolayı başta kamu çalışanları olmak üzere vatandaşlara 500 kilogram çiğ köfte dağıttı. 

Sabah saatlerinde İzmir'den arkadaşı Gülçin Karakaya ile yola çıkan Tatlıses, hayranlarıyla bir araya geldi. İşletmenin önünde türkü söyleyen Tatlıses'e sevenleri de eşlik etti. Keyifli dakikalar yaşayan Tatlıses'in bu anlarını hayranları çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

"BOYA SAÇIMDA FAZLA KALDI"

Tatlıses'in yeni tarzı için 100 bin TL'lik harcama yaptığı iddia edilmişti. Yeni saçlarıyla dillere düşen usta sanatçı, Instagram hesabından fotoğrafını paylaşarak "Ne botoks ne saç ektirme hepsi uydurma ben şimdiye kadar neydiysem yine oyum merak etmeyin. İbo sizi İbo'nuz değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İbrahim Tatlıses yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Cumartesi akşamlarını domine eden İbo Show programı ile adeta yeniden hayat bulan İbrahim Tatlıses 9 yılın ardından ekranlara geri döndü. Yeni bölüm tanıtım fotoğrafları yayınlanan İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

ADETA 10 YAŞ GENÇLEŞTİ!

İbo Show'un yeni bölüm tanıtımında İbrahim Tatlıses, saçlarındaki değişimle dikkat çekti. Adeta 10 yaş gençleşen Tatlıses yeni imajıyla sevenlerini şaşırttı.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

Asıl adıyla İbrahim Tatlı olan ünlü sanatçı, 1952 yılında yedi çocuklu fakir bir ailenin , Leyla ve ciğerci Ahmet Tatlı'nın ilk çocuğu olarak Şanlıurfa da dünyaya geldi. 70 li yılların ortalarında inşaat işçiliği, demir ustalığı ve leblebicilik gibi işler yapan İbrahim Tatlıses, 80'lerin başında kendisini şöhret basamaklarını tırmanırken buldu. İbrahim Tatlı, İstanbul'a geldiğinde müzisyen Yılmaz Tatlıses'le tanıştı ve Tatlı olan soy ismini Yılmaz Tatlıses'in tavsiyesiyle Tatlıses olarak değiştirdi.  "Bir Mumdur" türküleri halk tarafından çok beğenildi ve uzun yıllar popülerliğini korudu.

Kerem Alışık: Resmini görünce o TIR’ı 10 km takip ettim

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Alışık: Resmini görünce o TIR’ı 10 km takip ettim
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 57

bekir iskender 2 yıl önce

ibrahim tatlısesi dansöz oynatan URFA'lı olarak biliyorum..

misafir 2 yıl önce

doğulu kardeşlerimizi para vermeden çalıştıran onları döven dövdüren aşağılan bir canlının haberini öve öve yapıyorsunuzya yazık çok yazık.

bekir iskender 3 yıl önce

kaç hanımı oldu, kaç çocuğu var ben bilmiyorum..

Huma 3 yıl önce

İlk önce fakir fukaraya dagıtsaydı.

Toplam 8 beğeni

Mustafa 3 yıl önce

500 kg çiğ köfte için 300 kg bulgur, su, msg ve yoğurması için bir makina. Abartacak neyi var bunun.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun