Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül'den Anneler Günü mesajı!

Merhum sanatçı Kayahan'ın İpek Açar ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Aslı Gönül, şimdilerde İngiltere'de eğitimine devam ediyor. Aslı Gönül, Quality dergisi ile İpek Açar'a Anneler Günü mesajı gönderdi.

Annesi İpek Açar gibi eğitimini yurt dışında devam ettiren Aslı Gönül, Durham Üniversitesi'nin Fizik Bölümü'nde son sınıf öğrencisi olarak okuyor.

Quality dergisi aracılığıyla İpek Açar olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü için mesaj gönderen Aslı Gönül, şu ifadeleri kullandı:

'Annemi çok seviyorum. İyi ki benim annem olmuş, iyi ki var. O benim için çok kıymetli. Üniversite sürecinde ben uzakta olduğum için ayrı kalsak da kalplerimiz her zaman birlikte. Sadece bir gün değil, her gün onların günü olmalı. Üstelik geçirdiğimiz bu zorlu zamanlarda her evin kalbi anneler. Ben de hem annemin hem de tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarım.'

 

AYNI ANNESİNE BENZİYOR!

Ağustos ayında 20 yaşına girecek olan Gönül, güzelliğiyle herkesi hayran bıraktı. İpek Açar ve kızını yan yana görenler, ‘Annesinin aynısı oldu’ yorumunda bulunuyor.

Ferdi Tayfur'un Fadime klibindeki genç kadın bakın kim çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ferdi Tayfur'un Fadime klibindeki genç kadın bakın kim çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0