Engin Altan Düzyatan'ın baldızı Aslışah Alkoçlar'a şok suçlama!

Yeşilçamın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit'in en küçük torunu Aslşah Alkoçlar normalleşmeye ayak uydurdu. Aslışah Alkoçlar'ın sosyal medya hesaplarında tanıtmak için bazı markalardan ürün aldığı sonrasındaysa reklamlarını yapmadığı iddia edildi. Alkoçlar bu iddialara yanıt verdi.

Aslışah Alkoçlar, iddiaya göre sosyal medya hesabından tanıtım yapması için kendisine gönderilen ürünlerin tanıtımını yapmadığı gerekçesiyle markalar tarafından suçlandı. İddiaya göre Alkoçlar, reklam karşılığı markalardan ürün istedi. Sonrasında ürünlerin reklamını yapmayarak, markaları engellediği iddia edildi.

Alkoçlar’la markalar arasındaki yazışmalar ise “Zamazingo” isimli Instagram sayfasında ifşa oldu. Bir marka, Alkoçlar’ın, “Çok güzel bir marka. Bana yollarsanız severek post ederim” dedikten sonra kendilerini engellendiğini iddia etti. Markalar, ürünleri teslim alan Alkoçlar’ı ayrıca dolandırıcılıkla suçladı. Alkoçlar ise Instagram hesabından bir açıklama yaparak kendisini savundu.

"Göz önünde olduğum ve stilim beğenildiği için markalar bana kıyafet yolluyor. Ancak her gelen hediyeyi burada post edemem. Takdir edersiniz ki öncelikle benim ürüne inanmam gerekiyor. Sırf gönderdiği bir ürünü kullanmam için durmaksızın edilen telefonlarla taciz etmek ne demek? Bu rahatsızlık veren hareket sonucunda markayı evet, engelledim. Gönderdiklerini de ihtiyaç sahibi gençlere ilettim."

 

MASKE İLE GEZİYORUM

Normalleşmeyle beraber hemen hemen her gün objektiflere yansıyan Aslışah Alkoçlar , bu kez Bebek'te maskesiz bir mekandan çıkarken görüntülendi. Alkoçlar maskesiz halini  "Maske takıyorum ama bir fenalık geldi. Herkese gelmiştir büyük ihtimalle. Tabii ki takmak lazım o yüzden sürekli elimde maske ile geziyorum" sözleriyle savundu.

aslışah alkoçlar maskesiz

aslışah alkoçlar maskesiz

İş insanı Ender Alkoçlar'ın kızı da olan sosyetenin genç isimlerinden Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz gün korku dolu anlar yaşadı. Alkoçlar'ın işletmeciliğini yaptığı spor merkezine yabancı bir şahıs geldi. 'Ender Alkoçlar ile randevum var.' diyen şahıs, beklemeye başladı. Ancak daha sonra gelen kişi, "Ben taksi şoförüyüm. Şurada oturan adamı ben getirdim. Dakikalarca Aslışah Hanım'la ilgili telefonda arama yaptı. Dengesiz biri, dikkatli olun!" uyarısında bulundu.

Taksiciyi gördükten sonra, "Aslışah buraya gelecek. Onu kaçırırım." diye bağıran Yavuz Ş. adlı şahıstan korkan Alkoçlar, hemen babasını arayarak yardım talebinde bulundu. Olay yerine gelen polis, şahsı gözaltına aldı. Yavuz Ş.'nin Alkoçlar'ı uzun süredir takip ettiği ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde Sarıyer'de görüntülendi. Koronavirüs salgının azalmasıyla normalleşmeye ayak uydurmaya çalışan Alkoçlar, mekanını Temmuz ayında açacağını ifade etti.

aslıhan alkoçlar mekanı

aslıhan alkoçlar mekanı

Haziran ayında mekan açmanın tehlikeli olduğunu vurgulayan Alkoçlar, sürecin psikolojik olarak yıprattığını vurguladı.

aslıhan alkoçlar ınstagram paylaşımı

aslıhan alkoçlar ınstagram paylaşımı

Özellikle ablası Neslişah Alkoçlar'ı ve yeğenlerini özlediğini belirten genç Alkoçlar, ablasının 2 aydır eve kimseyi kabul etmediğini belirtti. Alkoçlar "Ablamı çok özledim. Onunla görüşemiyoruz. Çok korkuyorlar. Yaklaşık iki aydır hiç evden çıkmadılar. Beni de eve kabul etmiyorlar" şeklinde konuştu. 

aslışah alkoçlar ve neslişah alkoçlar

aslışah alkoçlar ve neslişah alkoçlar

2 AY SONRA DOKTOR ANNELERİNE KAVUŞAN ÇOCUKLARIN O ANLARI!

Hülya Avşar 'Beşiktaş' için verdiği sözü tuttu!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar 'Beşiktaş' için verdiği sözü tuttu!

BİR YORUM YAPIN 1

atak 3 yıl önce

sen ablandan daha güzelsin