Sabri Sarıoğlu'nun hamile eşi Yağmur Sarıoğlu'nu korku sardı!

Üçüncü çocuğunu kucağına almak gün sayan Yağmur Sarıoğlu'nu korku sardı. Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafın altına yaşadığı korkuyu not düştü.

İki çocuk annesi Yağmur Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yaşayacağı 3. annelik duygusuna dair paylaşımda bulundu. Sarıoğlu, paylaşımında "Her şeyin kendi gözetiminde olmasını isteyen kontrol delisi bir anne olarak 3. çocuktan sonra kaça bölünmem gerektiği konusunda bir fikrim yok" notunu düştü. 

yağmur sarıoğlu

yağmur sarıoğlu

7 aylık hamile olan Yağmur Sarıoğlu eşiyle beraber kendilerine ait gözlük mağazasının önünde görüntülendi. Tedbirli dışarı çıkan çift heyecanlı olduklarını bildirdi. Bunun yanı sıra gazetecilerin yeni bebeğin adının ne olacağı sorusuna Sarıoğlu "Baş harfinin 'y' ya da 's' olmasını istiyoruz" diye ilginç bir açıklamada bulundu.

yağmur sarıoğlu ve sabrı sarıoğlu

yağmur sarıoğlu ve sabrı sarıoğlu

Futbolculuk kariyerini sessiz sedasız bırakan antrenörlük için eğitim alan Sabrı Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu "Bebeğimiz erkek... Kendimi kıza hazırlamış, isim bile bulmuştum ama erkek beni hazırlıksız yakaladı, dolayısıyla isim önerilerine açığım" şeklinde açıklama yaptı.

ÇOCUKLARINI PARKA GÖTÜREN YAĞMUR SARIOĞLU

ÇOCUKLARINI PARKA GÖTÜREN YAĞMUR SARIOĞLU

SABRİ SARIOĞLU ÜÇÜNCÜ KEZ BABA OLUYOR

2010 yılında pilot Yağmur Sarıoğlu ile dünya evine giren futbolcu Sabri Sarıoğlu, şimdilerde üçüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. 35 yaşındaki Sarıoğlu eşiyle beraber açtığı gözlük mağazasının önünde görüntülendi.

sabri sarıoğlu ve eşi yağmur Bebekte görüntülendi

sabri sarıoğlu ve eşi yağmur Bebekte görüntülendi

Ticarete atılan çift, koronavirüs sonrası açılan mağazalarını denetlemeye geldi. Ünlü çiftin kullandığı lüks araç ise merak edildi. Ancak çok geçmeden gerçek ortaya çıktı.

sabri sarıoğlunun eşine aldığı milyonluk araba

sabri sarıoğlunun eşine aldığı milyonluk araba

Sabri Sarıoğlu, kullandıkları lüks aracı eşine doğum hediyesi olarak aldığı öğrenildi. Aracın değeri ise 2 buçuk milyon TL'dir. 

YAĞMUR SARIOĞLU OĞLUNA PİLOT OLMAYI ÖĞRETTİ!

Doğuma sayılı günler kala Ebru Şancı Nişantaşı'nda!

İLİŞKİLİ HABER

Doğuma sayılı günler kala Ebru Şancı Nişantaşı'nda!

BİR YORUM YAPIN 2

Osman 3 yıl önce

kadın zaten bastı aldı lisansı parayı pilot oldu daha neyin hediyesi ayda 50bin maaşı var

hanzala 3 yıl önce

Ya sabri reyiz sen ne ara top oynadın da bu kadar para yaptın helal olsun sana