Hülya Avşar 'Beşiktaş' için verdiği sözü tuttu!

Hülya Avşar'dan peçe takımıyla ilgili bir sohbet esnasında yaptığı hadsiz bir yorumu, yaptığı açıklama ve benzetmeyle büyük tepki çekti. "Peçe" takan kadınlara ‘Öcü’ dediği için bir vatandaş tarafından savcılığa ihbar edildi. Avşar hakkında, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan soruşturma başlatıldı. Ünlü isim ise Beşiktaş için düzenlenen yardım gecesinde verdiği 50 bin TL'lik bağış sözünü tuttu.

Hülya Avşar Beşiktaş'a verdiği sözü tuttu. Avşar, Bırakmam Seni kampanyasından sonra 150 milyon TL'lik bağıştan sadece 10 milyon TL'nin yatırıldığını öğrendi. Bunun üzerine 50 bin TL bağışını gerçekleştiren Avşar, dekontunu paylaşıp, 'Diğer verilen sözleri de bekliyoruz.' yazdı.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde bir restorandan çıkarken gazeteciler tarafından görüntülenmişti. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı taktığı siyah renkli maskesiyle gazetecilerin karşısına çıkan Avşar, "Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış, biliyorlarmış başımıza gelecekleri... Zehra görmüştü birini 'Öcü' demişti, korkmuştu. Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi" açıklamasıyla sosyal medyada büyük tepki görmüştü.

Sanatçı, söylediği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirtse de Önder G. isimli bir vatandaş savcılığa başvurarak Avşar'dan şikayetçi oldu. Şikayet sonrası Hülya Avşar hakkında, 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan soruşturma başlatıldı.

Önder G., şikayet dilekçesinde Hülya Avşar'ın bir kesimi dini ritüelleri nedeniyle alenen aşağıladığını kaydederek "Sırf inançları dolaysıyla insanlara öcü yakıştırması yapan Hülya Avşar'ın cezalandırılması gerekir" dedi.

Hülya Avşar, koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen maske takma zorunluluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Maske takarken bunaldığını belirten Avşar, peçe takan kadınlara karşı yaptığı mesnetsiz ve hadsiz açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Avşar'ın hadsiz açıklamalarına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Avşar, "Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım. Zehra görmüştü bir tanesini 'öcü' demişti. Korkmuştu. Bazen böyle tamamen kapanıyorlar ya. Kusura bakmasınlar. Dolayısıyla bununla ilgili yazılar yazmıştım. Daha beyaz çarşaf da olabilir falan diye... Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi... Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da öğrendim. Zormuş da.... Tabii ki gerçekten şuna inanıyorum ki çok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak... Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin..." dedi.

SAATİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI! 

İstanbul’un trafiğinden ve stresinden kaçmak için hazırlıklar yapmaya başlayan ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın Ayvalık’ta yazlığı bulunuyor.  Doğayla iç içe olmak ve huzur bulmak için İstanbul’a yakın olan Riva’da hayalindeki çiftlik evini hayata geçiren ünlü oyuncu açıklama yaptı. Bahçesinde tenis kortunun da bulunacağı evi için mimar kızı Zehra Çilingiroğlu’nun çalıştığı şirketle anlaşan Avşar, “Çok güzel, çiftlik evi gibi bir şey düşünüyoruz Riva’da. Hayalim buydu. Yavaş yavaş yapmaya başladık.” dedi.

Ünlü isim, Bodrum Türkbükü’ndeki şezlong fiyatlarının günlük bin TL olması hakkında ise “1000 liralık şezlongdayım diye hava atacak çok insan olduğunu bildiğim için ben olsam 5 bin TL yaparım. Bak kapıda kuyruk olur” dedi. Bodrum’da konser vermeye hazırlanan Avşar Kızı, sahne ücretinde indirim yapmadığını sözlerine ekledi. 

Avşar Kızı, değeri 200 bin lira olan Hublot Big Bang marka pırlanta taşlı saatiyle dikkat çekti. 

Engin Altan Düzyatan'ın baldızı Aslışah Alkoçlar'a şok suçlama!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Altan Düzyatan'ın baldızı Aslışah Alkoçlar'a şok suçlama!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 165

zafer gülten 3 yıl önce

yalnız haberde belirtildiğine göre -öcü - lafını diyen kızı,vede herhalde küçükken demiş,yani -öcü- lafını Hülya değil,küçükken kızı söylemiş. vede Hülya hanım bunu ifade ediyor. tahmin ederim bu dava ortada bir suç unsuru olmadığından ,yanlış anlaşılma olduğundan ilk celsede düşer.

zafer gülten 3 yıl önce

yalnız sözlere dikkat ederseniz kendisi peçe takanlara -öcü - demiyor,sadece kızının onları görüp öcü dediğini ifade ediyor.yani suçlu kızı,ama bu lafı kaç yaşında demiş oda belli değil,korktuğuna göre küçük yaşlarda demiş ve Hülya Hanım sadece çok eskiden olmuş bir olayı söylüyor sanırım. bu davadan birşey çıkmaz zannediyorum,kanımca ortada suç olabilecek bir hakaret yok,sadece küçük bir çocuğun yıllar önce söylediği laf...öcü..

Nail 3 yıl önce

Düne bakmak bugün aldanmamak için gençlik berlin filmine bakıp ibret alsın şimdi de çevirsene o filmi .Paris versiyonu tibet versiyonu londra washington versiyonu olacak mı filmin veya kızında senin yolundan gidecek mi

Toplam 4 beğeni

Nail 3 yıl önce

Berlin filmini kızına seyrettir anne çok güzel film olmuş aynısını beraber çevirelim der mi acaba çok merak ettim.

Toplam 4 beğeni

Cuma ali 3 yıl önce

Sanki dünyada ebedi kalacak gibi İslamdan imandan kendisi nasiplenmediğibi kızınada nasip olmamış tamamen batı kültürü ve yaşantısı hakim hayatında.Ninniyle sevgiyle geldin dünyaya gidersin kubalesiyle ebediyete.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun