Çocuk derisi enjekte eden Hollywood yıldızı Sandra Bullock'a tepki yağdı!

Sandra Bullock, katıldığı bir canlı yayında nasıl genç göründüğünü anlattı. Ancak açıklamaları sosyal medyayı salladı. Çünkü Hollywood yıldızı genç görünmek için çocuk derisi vücuduna enjekte ettiğini belirtti.

Hollywood yıldızı  Sandra Bullock, katıldığı bir show programı olan The Ellen Show'da Nasıl genç kaldığının sırrını vererek herkesi şok etti. Bullock, daha genç kalabilmek için kendisine çocukların derisini enjekte ettirdiğini belirtti. Bu açıklamalar ardından sosyal medyada birçok kişi sert yorumlarda bulundu. İnsanlık dışı yapılan bu yöntemin faaliyette olması akıllara farklı teoriler getirdi. 

Ünlü oyuncu mikro iğneleme yoluyla Koreli bebeklerin derisini enjekte ettirdiğini açıkladı. Yaptığı bu açıklamadan sonra Sandra Bullock'a sosyal medya da tepki yağdı. Her ne kadar Koreli çocukların olduğunu söylese de bazı iddialara göre kaçırılan mülteci çocukların bütün organlarının ve derilerinden elde edildiği, çok talep olduğu da açıklamalar arasında yer aldığı iddia edildi. 

ABD'de bazı ultra zenginlerin ve ünlülerin genç kalabilmek için bu maddeyi kullandığı Ve bu maddeyi alabilmek için bebeklere işkence yapıldığı, acı anında maddenin daha çok salgılandığı ve o anda alındığı bilinmekte.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0