Ünlü oyuncu Hülya Şen'e apartman yöneticisinden kedi dayağı!

Oyuncu Hülya Şen, apartman yöneticisi tarafından kedileri sebebiyle darp ve tehdit edildiği iddiasıyla şikayette bulundu. Şen, darp sonucu telefonunun da yere düşüp kırıldığını iddia etti.

Daha önce kedisinden kaynaklı olarak apartman yöneticisiyle sorunlar yaşayan oyuncu Hülya Şen, şikayette bulunmuştu. Oyuncu bir kez daha soluğu mahkemede aldı. Şen, yöneticisinin kendisine, 'Yettin artık sen' deyip yumruk savurduğunu ve telefonunun kırıldığını iddia etti. Yönetici de Şen tarafından küfre maruz kaldığını itilip yere düşürüldüğünü iddia etti.

Dizi ve sinema oyuncusu Hülya Şen, evinde kedi besliyor. İddiaya göre apartmanında yaşayan komşuları bu durumdan rahatsız oldu ve aynı zamanda apartman yöneticisi de olan komşusu, apartman içerisinde kötü koku ve pire yayılımına sebep oluyorlar diyerek kedilere kötü davrandı ve ikili arasında kavga çıktı.

Şen'in iddiasına göre, komşusu kendisini darp ve tehdit etti. Bunun üzerine ünlü oyuncu, komşusundan şikayetçi oldu. Bu şikayete komşusu da kayıtsız kalmadı. O da verdiği ifadede, "Hülya Şen'e koronavirüsten bahsettim ve tedbirli olmasını istedim. Bana iftira attığı için ben de ondan şikayetçiyim" dedi.

Berkay Şahin'den kolye tepkisi! 'Bugün bir şey giyiniyorsam...'

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Şahin'den kolye tepkisi! 'Bugün bir şey giyiniyorsam...'
Eser Yenenler zayıf halini paylaştı! Hayranların ağzı açık kaldı...

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler zayıf halini paylaştı! Hayranların ağzı açık kaldı...

BİR YORUM YAPIN 1

yaygaracı 3 yıl önce

Hayvanlarla uğraştınız koranayı görüp hala akıllanmadınız..Hülya şen pirelerle yaşamıyor herhalde. Site ilaçlanır olur biter.