Charlize Theron'dan baklava yorumu: 'İkinci sınıf vatandaş gibiyim ama...'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, The Old Guard filminde baklava yeme sahnesi bulunan ve Gaziantep'in ünlü tatlısını "Yediğim en iyi şey" dierek öven Hollywood yıldızı oyuncu Charlize Theron'u şehre davet etmişti. Theron'dan çok konuşulan o sahneyle alakalı ilk kez konuştu.

Hollywood yıldızı Charlize Theron, rol aldığı son filmindeki baklava sahnesiyle çok konuşulmuştu. Theron, o konuyla ilgili ilk kez konuştu. Dünyaca ünlü yıldız, 'Türkiye’deki tartışmaları biliyorum ama benim tercihim cevizli baklava. İkinci sınıf vatandaş gibiyim biliyorum ama çok fıstık seven biri değilim...' açıklamasında bulundu.

GAZİANTEP'TEN CHARLİZE THERON DAVETİ

Fatma Şahin, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu mesajı yazdı:

Öyle bir tane tatmakla baklavanın lezzetine varılmaz, biliyorsunuz. Charlize Theron'a baklava gönderiyor ve Gaziantep'e davet ediyoruz.Alsın arkadaşlarını gelsin, UNESCO tescilli yemeklerimizi de yesin.

Şahin, daha sonra Anadolu Ajansı’na şu açıklamayı yaptı:

Filmdeki sahneyi izleyince Antep baklavasının tadı bir dilimle belli olmaz diye düşündük ve kendisine baklava gönderip buraya davet etme kararı aldık. Davetimizi sosyal medya hesaplarımızdan da gerçekleştirdik. Kendisine resmi davette de bulunacağız. Theron'u gastronomi ve lezzet başkenti olan Gaziantep'te ağırlamaktan ziyadesiyle mutlu olacağız.

Kadir Doğulu'dan şaşırtan Burak Özçivit açıklaması: Meşrebimiz aynı değil!

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu'dan şaşırtan Burak Özçivit açıklaması: Meşrebimiz aynı değil!
Taksicinin yumrukladığı kişi, merhum İbrahim Erkal'ın kardeşi çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Taksicinin yumrukladığı kişi, merhum İbrahim Erkal'ın kardeşi çıktı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

Rasim 3 yıl önce

Beşiktaşta cevizli ev baklavası yapan küçük bir yer var. Oraya davet ediyorum o zaman

Bahadır 3 yıl önce

Yorumlara bakınca, tevekkül bitik, umudu bu Allah ve Resulü'ne düşmanlık edenlere bağlamış olanları görüyoruz. Herkes boş yapıyor. Bereketi de veren Allah, rızkı da bollaştıran Allah. Siz böyle umut ederseniz, umut ettiğinizin size kazandırdığı kadarı ile kalırsınız. Oysa ki tevekkül edenin kazancı bereketli, malı güvenli, ömrü huzurlu olur. Yazık size be

Toplam 8 beğeni

Bahadır 3 yıl önce

Prestij artar... Para kazanır, bilemem neler değerlenir... Yorumlara bakınca, tevekkül bitik, umudu bu Allah ve Resulü'ne düşmanlık edenlere bağlamış olanları görüyoruz. Herkes boş yapıyor. Bereketi de veren Allah, rızkı da bollaştıran Allah. Siz böyle umut ederseniz, umut ettiğinizi size kazandırdığı ile yaşarsınız. Oysa ki, tevekkül sahiplerinin eli daha bereketli, malı daha huzurludur. Yazık ya :)

Toplam 2 beğeni

Asım 3 yıl önce

2,5 eder.

ali 3 yıl önce

reklam açısından süper olmuş,helal olsun

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun