MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu! MasterChef Türkiye birincisi olan isim açıklandı!

Televizyon ekranlarının son yıllardaki en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye Tv8 ekranlarında bu yıl yine birbirinden yetenekli yarışmacılara ev sahipliği yaptı. Tüm Türkiye'nin takip ettiği finalde yarışmanın en yetenekleri isimlerinden Barbaros ve Serhat mücadele etti. MasterChef 2020 şampiyonu açıklandı! Peki, MasterChef şampiyonu kim oldu? İşte 2020 MasterChef Türkiye birincisi...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Birbirinden iddialı yarışmacıların katılımıyla uzun bir sezonu geride bırakan MasterChef Türkiye'de sona gelindi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu jüriliğinde Tv8'de yayınlanan yarışmanın 3 Ocak Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Barbaros ve Serhat arasında final mücadelesi oynandı. Tüm Türkiye'nin merak ettiği MasterChef 2020 şampiyonu kim olduğu belli oldu. İşte detaylar:

Masterchef 2020 kazananı Serhat

Masterchef 2020 kazananı Serhat

MASTERCHEF 2021 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

7’den 70’e bütün Türkiye’nin heyecanla takip ettiği 2020 MasterChef birincisi bu akşam belli oluyor. Yüzlerce yemeğin pişirildiği, her hafta farklı bir adrese ziyaretlerin edildiği MasterChef Türkiye’nin sonuna gelindi. Yine birbirinden yetenekli ve iddialı yarışmacıların yer aldığı programda finale kalan 2 isim Barbaros ve Serhat oldu. İlk olarak 2 Ocak Cumartesi günü başlayan final turunda Barbaros 69, Serhat ise 66 puan aldı.

MasterChef Türkiye finalinin 2. turu ise 3 Ocak Pazar akşamı yeniden izleyici karşısına çıktı. Barbaros ve Serhat’ın hünerlerini sergilediği mücadelenin kazananı belli oldu. Serhat Doğramacı MasterChef 2020'nin şampiyonu oldu!

MASTERCHEF BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye 2020 birincisinin alacağı ödül belli oldu. Bu yıl yarışmayı kazanan yarışmacı jeep sahibi olacak.

MASTERCHEF FİNALİNE BİR GÜN KALA!

TV8'in sevilen yemek programı MasterChef'te büyük finale son bir gün kaldı. Büyük final bu yıl iki gün boyunca sürecek. Cumartesi günü finalin ilk gecesi, pazar günü ise finalin ikinci gecesi yaşanacak. MasterChef 2 Ocak 2021 akşamı puan durumunda kim önde? İşte MasterChef büyük final ilk gecesinde kazanan isim! 

MasterChef büyük final puan durumu

1. oyun

- Danilo Şef Serhat'a 8 puan verdi
- Danilo Şef Barbaros'a 9 puan verdi.

- Somer Şef Serhat'a 8 puan verdi.
- Somer Şef Barbaros'a 8 puan verdi.

- Mehmet Şef Serhat'a 7 puan verdi.
- Mehmet Şef Barbaros'a 8 puan verdi.

Barbaros 25 Serhat 23

2. oyun

- Mehmet Şef Serhat'a 7, Barbaros'a 7 puan verdi.

- Somer Şef Serhat'a 7, Barbaros'a 7 puan verdi.

- Danilo Şef Serhat'a 7 puan, Barbaros'a 7 puan verdi.

Barbaros 46 Serhat 44

Masterchef büyük final

Masterchef büyük final

Ekranların en çok sevilen yarışması Masterchef finaline sayılı günler kaldı. Masterchef finalinin Serhat ve Barbaros arasında yaşanan kıyasıya rekabet ile heyecan dolu anların yaşanmasını sağlıyor. Bu akşam yayınlanacak finalin iilk etabında yarışmacılar oldukça etkileyici yemekler sunuyor. İşte merakla beklenen Masterchef 2020 finali fragmanı:

29 Aralık Salı akşamı izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye'de yarışmacılar tereyağlı konseptine uygun yemekler hazırladı. Emir ve Serhat ilk oyunda başlangıç yemeğini yapmaya çalıştı. Bir saat sürenin ardından şefler yemeklerin tadına baktı ve Serhat 24 puan alarak ilk oyunu kazandı. Emir'in toplam puanı ise 20 oldu.

İkinci oyunda ise ana ürün için yarışmacılar bu kez tereyağı konseptine göre ana yemek yapmaya çalıştı. Sürenin ardından şefler yemeklerin tadına baktı. Oyun sonunda Serhat toplam 43 puan alırken, Emir'in puanı 45 oldu.

Üçüncü ve son oyunda ise bu kez tatlı yemeği için yarışmacılar tezgah başına geçti. Bu yemek için de özel tariflerini hazırlayan yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına şefler baktı. Şeflerin yaptığı tadımın ardından Serhat toplam 67 puana yükseldi. Emir ise 63 puanda kaldı. MasterChef'ten elenen Emir böylece üçüncülüğe adını yazdırdı.

Mastercef finalisti Serhat

Mastercef finalisti Serhat

MasterChef üçüncüsü olan Emir, yaptığı duygusal konuşmayla izleyenleri derinden etkiledi. Emir, "Ben kendime bir söz vermiştim. MasterChef finaline geldiğimde eksik olan yönüme çalışacağım ve onu yapacağım diye. Ama ben eğer o baklavayı açamıyorsam kupayı almaya hak kazanmıyorum demek ki. Belki büyük bir risk ama benim içim rahat etmezdi. Onlar finalde olmayı hak ediyormuş. Yarışmaya ilk geldiğimde kadın düşmanı yaftası oluşmuştu. Buna çok üzülmüştüm. Annem çok üzülecek birazcık. Beni kadınlar yetiştirdi ama babamın oğluyum. Babam bir şampiyondu. Onun gibi olmak istiyordum. Ne mutlu bana ki bir sürü sevenim oldu." dedi.

Masterchef üçüncüsü Emir

Masterchef üçüncüsü Emir

MASTERCHEF'İN İLK FİNALİSTİ BELLİ OLDU!

MasterChef son bölümde 3'lü finale kalan Barbaros, Serhat ve Emir arasında ilk finalist olma mücadelesi yaşandı. 3 oyun ve 3 ürün mantığıyla yapılan final haftası oyununda 3 yarışmacı Mehmet, Danilo ve Somer Şefler yönetiminde başlangıç yemeği ile zeytinyağı konseptiyle yarışmaya start verdi. Başlangıç yemeğinde Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin tadımı tamamlamasının ardından zeytinyağı konseptiyle ana yemek ürünü yapımına geçildi.

Masterchef

Masterchef

Bu safhayı da ürünlerini hazırlayan Barbaros, Serhat ve Emir arasında Barbaros farklı puanla önde tamamladı. Serhat'ın yaptığı kılçık hatası jüriden ceza almasına sebep oldu ve Serhat stüdyoda masaları yumrukladı.

3. ve son oyunda ise menünün son ürünü olan tatlı yapımına geçildi. Bu bölümde Jüri şefler, 3'lü finalistlerin birbirinden lezzetli ürünler çıkardığının altını çizdi ve oylamaya geçildi. 

Masterchef ilk finalist Barbaros

Masterchef ilk finalist Barbaros

Ürünlerin tadımını tamamlayan Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından 3 oyun sonunda 71 puan kazanan Barbaros, 2020 MasterChef Türkiye yarışmasının ilk finalisti olurken Emir ve Serhat bir sonraki bölümde 2. Finalist olarak Barbaros'un rakibi olmak için mücadele edecek…

masterchef son üçe kalan

masterchef son üçe kalan

MASTERCHEF'TE YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

27 Aralık 2020 Pazar günü ekranlara gelen 2020 MasterChef; eleme adayları Emir ve Özgül arasındaki kıyasıya mücadeleye sahne oldu. 2 yarışmacı 3 oyunda Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden en yüksek puanı alarak son 3'e kalmak amacıyla tezgah başında ter döktü. Özgül ve Emir gecenin ilk yemeğinde Alinazik Kebabı yaptı. Şeflerin yaptıkları tadımın ardından Emir 18 - Özgül 19 puanla 2. oyuna geçiş yaptı. Günün ikinci yemeğinde ana ürün pırasa oldu. Ana ürünü pırasa olan yemekleri tadan ve puanlama için yarışmacıların karşısına geçen şeflerden Somer Şef Emir'in yemeğini çok beğendiğini söyleyerek kaşık attı. İkinci oyunun galibi 44 - 41 skorla Emir oldu.

Yarışmada 3. ve son oyun oynandı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler, Emir ve Özgül'den dünya klasiği yemeklerden birini seçerek hazırlamalarını istedi. Emir ve Özgül tarafından hazırlanan ürünleri tadan Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin vermiş olduğu puanlarla 64 puan elde eden Emir 3. finalist olurken, 57 puan alan Özgül yarışmaya veda eden isim oldu.

Masterchefe veda isim Özgül oldu

Masterchefe veda isim Özgül oldu

SOMER ŞEF KAŞIK ATTI! KAŞIK ATMAK NE ANLAMA GELİR?

Kaşık atmak, şefler arasında öğrencilerinin yemeklerini tadan ve hiç bir eksik bulmadıklarında başarılarını göstermek için yaptığı bir harekettir. Bir şefin kaşık atması "Benim sana öğretebileceğim bir şey yok" anlamına gelmektedir.

MASTERCHEF FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

SERHAT

BARBAROS

EMİR

MASTERCHEF ÖZGÜL KİMDİR?

36 yaşındaki Özgül Coşar aslen Sivaslı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan; evli ve iki çocuk annesi Özgül, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği'ni bitirdi. SAKM tiyatro bölümünde de eğitim alan ve Haliç Üniversitesi Konservatuarı'nda tiyatro eğitimini ikinci sınıfta bırakan Özgül, düğün davet organizasyonu koordinatörlüğüne başlayarak iş hayatına atıldı. 2009 yılında TÜYAP Kitap Fuarı'nda karşılaştığı Butik Pastacılık kitabı hayatını değiştirdi.  Kitaptan öğrendikleri, gıda mühendisi kimliği ve mutfağa olan ilgisi ile sevdiği işi yapmaya başlayarak, yakınlarından aldığı destek ile mutfağın bir parçası olmaya karar veren Özgül Coşar, önce bazı workshoplara katıldı; daha sonra MSA'da Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimi aldı. MSA'da eğitim aldıktan sonra ekşi mayalı ekmek ve şeker hamuru tekniklerini öğrenerek bu alanda bilgi sahibi olan Coşar,bir dönem butik pastane işletti. Şu anda çalışmadığının fakat mutfağın onun için bir tutku olduğunu ifade eden Özgül Coşar, MasterChef 2020'nin ana kadrosunda yer alan yarışmacılardan biri olmaya hak kazandı ve yarışmada dördüncü olmayı başardı. 

ELEME POTASINA GİREN İSİM BELLİ OLDU!

Dün akşam ekranlara gelen MasterChef son bölümde son 4'e kalan Barbaros, Serhat, Emir ve Özgül arasındaki büyük final mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Şef Fatih Tutak'ında 1 oyunda hazırladığı ürünle konuk olduğu programda eleme adayları Barbaros ve Emir'in yanına hangi ismin gideceği ve büyük finale Serhat ve Özgül ikilisinden hangisinin çıkacağı merak konusu oldu.

3 oyun ve 3 yemek sistemiyle yapılan eleme adayı oyununda bugün 3. eleme adayı ile büyük finale çıkacak isim Pekin Ördeği ürünüyle belli oldu. İlk 2 oyunda puan üstünlüğü Serhat'ın olurken son oyunda alınacak puanlar eleme potasına gidecek ismi ve ilk finalisti belirlendi. Pekin Ördeği ürünü hazırlayan Serhat ve Özgül'ün ürünleri an itibariyle Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından tadımı yapıldı. Tadım safhası sonrasında iki isme ilişkin eleme adayı ve ilk finalist detayları belli oldu. Pekin Ördeği ürününü en başarılı yaparak şeflerden 74 puan alarak gecenin 1. si olan Serhat  3'lü finale çıkarak final haftasına gidecek isim olurken, MasterChef Özgül, jüri şeflerden 63 puan alarak 3. eleme adayı olarak seçildi.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

1- Emir

2- Barbaros

3- Özgül

MASTERCHEF İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

22 Aralık MasterChef son bölüm Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüri üyeliğinde eleme adayı oyununa sahne oldu. Ömür Akkor şefin hazırladığı ürünle dahil olduğu yarışmada, dün yapılan eleme adayı oyunu sonrası Emir'in siyah ceket giymesiyle, Serhat, Barbaros ve Özgül arasında 2. eleme adayı oyunu oynandı.

 Serhat, Barbaros ve Özgül, arasında hazırlanan 3 yemekten toplamda 73 puan almayı başaran Özgül gecenin birincisi olurdu. Onu 70 puanla Serhat izledi. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerden toplamda 59 puan alan Barbaros ise en düşük puan alan yarışmacı olarak haftanın 2. eleme adayı oldu.

MASTERCHEFTE İLK ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

MasterChef 2020’de Eray’ın veda etmesi sonrasında çeyrek finalistler Emir, Serhat, Barbaros ve Özgül oldu. MasterChef final dörtlüsünün ceketlerini giydiği 126. bölümde üç farklı oyun oynandı. İlk oyunda değerli şef Rafet İnce programa konuk olarak katıldı ve yarışmacılar şefin özel tarifini hazırlamaya çalıştı. MasterChef 2020 jürisi üç oyunda yarışmacıları on üzerinde puan vererek değerlendirdi. 

MasterChef 126. bölümde Şef Rafet İnce’nin tabağı, deniz mahsulleri varyasyonu oldu. Bu tabağın aynısı yapmaları için yarışmacılara bir saat 15 dakika süre verildi. Süre sonunda şefler, yarışmacıların hazırladığı tabakları inceledi, tadımını yaptı ve sonra değerlendirmeyi açıkladı. Dört şef tarafından verilen puanlar sonrasında Barbaros 31, Serhat 25, Özgül 24 ve Emir 17 puan aldı.

Sürenin bitmesi ardında hazırlanan yemekler şeflerin beğenisine sunuldu. Şefler, on puan yaptıkları değerlendirme sonrasında yarışmacılara verdikleri puanları açıkladı. Buna göre ikinci oyunda ise Barbaros 16, Serhat 18, Emir 20, Özgül ise 21 puan aldı. İkinci oyun sonunda Emir 37 puanla toplamda en düşük oyu alan isim oldu.

MASTERCHEF FİNAL NE ZAMAN?

Barbaros, Emir, Eray, Özgül ve Serhat MasterChef’te finale kalan isimler.  Yarışma 3 Ocak 2021'de sezon finali yapacak. MasterChef ile ilgili bir diğer iddia ise finalin Acun Ilıcalı’nın yeni projesi Exxen’de yapılacağı.

MASTERCHEF YARIŞMASINA VEDA İSİM BELLİ OLDU!

Ünlü şeflerin sunumu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de finalistler belli oluyor. Özgül, Barbaros, Serhat ve Eray elenen isim olmamak için eleme finalinin ilk turunda kıyasıya yarıştı. 

Şefler, ana ürün olarak şalgam verdiği yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Verilen sürenin sonunda şefler, MasterChef'te önlüğü kazanan ikinci yarışmacıyı, oyunu kazanan ismi açıkladı.

Şefler kazanan tabağı belirlemek için kritik tadımı yaptı. Açıklanan sonuca göre MasterChef Türkiye'de 2. önlüğü Barbaros kazandı ve dörtlü finale kaldı.

İKİNCİ TURDA NE OLDU? 

Barbaros'un birinci olarak tamamladığı ilk turun ardından Özgül, Serhat ve Eray elenmemek için eleme finaline çıktı. Somer Şef'in imza tabağı ile yarışan yarışmacılar, verilen sürenin sürenin sonuna kadar mücadele etti.

Şeflerin tadımı sonrası bu turda en iyi yemeği Serhat yaptı ve 3. önlüğü kazanan yarışmacı oldu.

O İSİM HAYALLERİNE VEDA ETTİ 

Özgül ve Eray'ın son ikiye kalması ile birlikte, 4. ve son önlüğü kazanan isim belli oldu. Özgül, 4. ve son önlüğü olarak finale çıkmaya hak kazandı.

Bu sonuçla birlikte Eray MasterChef hayallerine veda etti.

MASTERCHEF'TE İLK DÖRDE GİREN İSİM BELLİ OLDU!

MasterChef 4. eleme adayı cumartesi akşamı kesinleşti. Büyük finale son bir hafta kala Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye'nin 19 Aralık tarihli son bölümünde, yarışmacılar ilk olarak ödül oyunu mücadelesi verdi. Survivor 2020 yarışmacıları ile MasterChef yarışmacıları süt, un ve şeker temel gıdaları ile yaratıcı yemek yapmaya çalıştı. 30 bin TL'lik para ödülünü Emir kazanırken, dokunulmazlık oyununda eleme adayı Özgül oldu. Emir gecenin en başarılı yemeğini yaparak çeyrek finalist oldu.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyunu öncesinde Survivor 2020 yarışmacıları stüdyoya konuk oldu. MasterChef’te son 5’e kalan Eray, Barbaros, Emir, Serhat ve Özgül, Survivor 2020 Şampiyonu Cemal Can, Evrim, Berkan, Ardahan ve Mert Öcal ile tezgah başına geçti.

15 Aralık 2020 Salı günü ekranlara gelen MasterChef son bölümde Bolu'da yapılan ödül oyununda ana kadroda yarışan ve son 5'e kalma başarısı gösteren isimler 25 TL ödülü kazanmak için ter döktü. 5 çeşit yemek yapılmasının ardından konuk olan 5 isim yemekleri tadarak puanladı. Bu puanlama sonucunda MasterChef Eray ödülü kazanan isim oldu.

Bu oyunun ardından yarışmacılar eleme adayı oyunu için tekrar ocak başına geçti. Danilo şef tarafından hazırlanan tatlı tabağına en yakın yapan ismin eleme finaline gitmekten kurtulacağı oyunda MasterChef Emir'in içerisinde Barbaros'un ürünü bulunan buzdolabının kapağını açık unutması sonrası gerginlik yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer Şeflerin 5 ismin ürününü tatması sonrasında en başarılı yapan isimler Serhat ve Özgül oldu. son 2'ye kalan Emir ve Barbaros arasından ise ürünü en az başarılı yapan isim BARBAROS oldu ve yarışmanın 2. Eleme adayı olarak belirlendi.

MASTERCHEF ELEME POTASINA GİREN İSİM BELLİ OLDU?

MasterChef Türkiye'de adım adım final heyecanı başlarken, yarışmacılar yeni bir dokunulmazlık oyunu ve ödül oyunu için önlük giydi. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 14 Aralık tarihli 121. bölümünde tüm yarışmacılar aileleriyle beraber mutfağa girerek yemek yaptı. MasterChef yarışmacılarından Serhat’ın nişanlısı, Eray ve Barbaros’un annesi, Özgül’ün eşi ve Emir’in arkadaşının yarıştığı gecede ödülü alan isim Serhat oldu. Eleme oyunu sonrası potaya giren haftanın ilk eleme adayı ise Eray olarak belirlendi.

MASTERCHEF YARIŞMASINDA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye'de elenen ismin kesinleşmesiyle beraber ilk 5'e kalan yarışmacılar belli oldu. MasterChef Türkiye'nin 13 Aralık akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ve eleme heyecanı yaşandı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te ilk etapta yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Serhat ve Sefa'nın potada olduğu haftada dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Balkan mutfağı çeşitlerini hazırlamak için yarıştı. Oyunun sonunda dokunulmazlığı kırmızı takım kazanırken, Sefa elenerek MasterChef macerasını tamamladı.

MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde final anında Serhat, Sefa ve Barbaros karşı karşıya geldi. Mavi takım yarışmacılarının tümü, Danilo şefin imza tabağı olan Tournedos Rossini hazırlamak için mücadele verdi. Final bölümünde potadan kurtulan ilk isim Barbaros oldu. MasterChef'e veda eden isim şeflerin yaptığı oylama sonrası Sefa oldu. Eleme potasından kurtulan Serhat ve Barbaros MasterChef 2020 ilk 5'e giren isimler arasında yer aldı.

MasterChef'e veda eden Sefa, gözyaşlarına hakim olamadı. Sefa "İki yıldır bu programı izliyordum. Buraya gelip o samimiyeti yaşadığımda beni hayatta çok ileri götürdü. Buraya gelmeden önce aşçılık kariyeri olan biri değildim. Aileme destek olmak için farklı sektörlerde de çalıştım. Arkadaşlarımdan belki pratik olarak çok düşük seviyeydim. Yedeklerden geldim. Gözüm arkada değil." dedi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI

Şeflerin yarışmacılara yapılması için verdiği sürenin ardından yemeklerin tadına bakıldı. Dokunulmazlık oyununun sonunda yapılan yemeklerin tadına bakan şefler kazanan takımın kırmızı takım olduğunu duyurdu. Böylece Özgül, Emir ve Eray MasterChef'te ilk 5'e giren isimlerden oldu.

MASTERCHEF'TE İLK DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef eleme gecesi öncesi haftanın ilk dokunulmazlık oyununda potaya giren isim belli oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 10 Aralık tarihli 118. bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. 'Kış Menüsü' konseptinin yapıldığı gecede, en iyi beş çeşitlik menüyü çıkaran kırmızı takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Mavi takımda yapılan oylamada ilk eleme adayı Sefa olarak belirlendi. 

MASTERCHEF 25 BİN TL'LİK ÖDÜL OYUNU

MasterChef ödül oyunu 25 bin TL ödül ile salı akşamı keyifli anları ekranlara getirdi. Danilo, Somer ve Mehmet şef bu haftaki ödül oyununda yarışmacıların hem yemek yapıp hem de birbirlerine oy vereceğini duyurdu.

MasterChef'te ödül oyununu kazanan isim kırmızı ve mavi takım yarışmacıların verdiği mücadelenin ardından belli oldu. İlk etapta ilk altıya kalan yarışmacılar yapacakları tatlıyı belirlemek için kura çekilişi yaptı. Çekilişte Eray lokma tatlısı, Özgül çikolatalı sufle, Serhat cheesecake, Emir trileçe, Sefa ekler tatlısı, Barbaros ise ayva tatlısı için eşleşti.

Yapılan oylamaya göre, Eray ile Özgül 14’er puan,Emir 18 puan Sefa 13 puan Barbaros ise 21 puan aldı. Serhat ise 20 puan alarak ikinci oldu. Bu sonuçla MasterChef ödül oyununu kazanarak 25 bin TL değerindeki para ödülünü alan isim Barbaros oldu.

Masterchef 25 bin tl

Masterchef 25 bin tl

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de haftanın elemesi 6 Aralık Pazar günü yapıldı. MasterChef yarışmacıları son dokunulmazlık oyununda Sushi yaptı.Bu dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takım yarışmacılarının tamamı eleme finali oynamak zorunda kaldı. Kırmızı takımda yer alan Serhat, Eray ve Ebru, eleme oyunu finalinde karşı karşıya geldi. Mehmet şefin hazırladığı Karides-Tarhana Crumble yemeğini yapmaya çalıştı.

İŞTE ELENEN İSİM 

Şeflerin yaptığı oylama sonucu potadan ilk çıkan isim Serhat oldu. Eray ve Ebru arasında kalan şefler bu hafta elenen isim Ebru olarak açıkladı.

MASTERCHEF 25 BİN TL'LİK ÖDÜL OYUNU

MasterChef ödül oyunu heyecanı salı akşamı ekranlara geldi. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören MasterChef Türkiye'nin 1 Aralık tarihli 112. bölümünde yeni bir ödül oyunu için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi. Edirne tava ciğerini en iyi yapan yarışmacılardan biri gecenin sonunda 25 bin TL'yi almaya hak kazandı. Yakında evlenecek olan Serhat'a şeflerden gelen beşi bir yerde, altın bileklik ve İtalya'da tatil sözü stüdyoda eğlenceli anlara neden oldu. Ödül oyunun sonunda 25 bin TL'yi kazanan isim Eray oldu.

Masterchef 25 bin TL

Masterchef 25 bin TL

MASTERCHEF'TE KAPTANLAR BELLİ OLDU

MasterChef'te dün akşam kaptanlık yarışı gerçekleşti. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de Uğur'un diskalifiye edilmesinin ardından yeni bir kaptanlık mücadelesi yaşandı ve mavi takıma kaptan olan isim Özgül oldu. En iyi profiterolü yapıp mavi takım kaptanı olmaya hak kazanan Özgül, kırmızı takımın kaptanı olarak Eray'ı seçti. MasterChef'in 30 Kasım tarihli bölümünde düelloyu kazanan isim Eray oldu.

Eray ve Özgül kırmızı ve mavi takıma güçlü buldukları isimleri seçti. MasterChef'te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı olan Özgül, Barbaros, Emir, Sefa'yı seçti.

Kırmızı takım kaptanı olan Eray ise; Serhat ve Ebru'yu takımına aldı.

BARBAROS HASTANELİK OLDU 

MasterChef Türkiye'de kaptanlık oyununda yemek yaparken parmağını kesen Barbaros dikiş atılması için hastaneye götürüldü. Barbaros'un yaralanması korkulu anlara neden oldu.

Barbaros hastanelik oldu

Barbaros hastanelik oldu

MASTERCHEF YARIŞMASINA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Barbaros, Emir ve Eray eleme potasına gitti. Daha önce Acun Ilıcalı'nın disklifiye olduğunu açıkladığı MasterChef Uğur'a ne oldu? İşte MasterChef Türkiye'de dün akşam yaşananlar...

MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde Sefa, Uğur ve Barbaros eleme adayı oldu. Eleme oyunu oynanmadan Somer Şef Uğur'u öne aldı ve diğer yarışmacıların balkona çıkmasını söyledi. Sosyal medyada geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından yarışmadan diskalifiye edildiği açıklanan Uğur ile ilgili karar stüdyoda duyuruldu. Somer Şef, Uğur'un sosyal medyada yer alan paylaşımlarından dolayı verdikleri kararla yarışmadan diskalifiye edildiğini söyledi. Karar karşısında Uğur Yılmaz Deniz ağlamaya başladı. 

Uğur Yılmaz diskalifiye

Uğur Yılmaz diskalifiye

"PİŞMAN OLDUM, ÖZÜR DİLERİM"

Uğur, "Bu sebepten dolayı buradan ayrılmak hiç istemediğim bu olaydı. 2012'de sosyal medyaya başladığımda bazı problemler yaşadım. Çok fazla saldırgan oldum. Seneler geçtikçe pişman oldum. Öncelikle sizlerden Acun Medya'dan ve diğer tüm insanlardan özür diyorum. O insanların tanıdığı gibi bir insan değilim ben" diye konuştu. 

Uğur ayrıca, "İnsanların tanıdığı Uğur'u ben buradan dışarı çıktıktan sonra da göstermek isterdim ama geçmişime sinirliyim. O insanların tanıdığı Uğur ben değilim. Kendime sinirliyim. Geçmişime sinirliyim. Benim bir ailem var ve onların karşısına bu şekilde çıkmaktan utanç diyorum. Geçmişin bu şekilde önüme çıkmasından utanç duyuyorum. Beni destekleyen herkesten özür diliyorum" ifadesini kullandı.

Mehmet Şef, yazışmaların maksadını aşan paylaşımlar olduğunu belirtti. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Uğur, bunu yaşadığı için utanç duyduğunu söyledi. MasterChef Uğur, ''Buraya gelmeye yüzüm yoktu, sizin yüzünüze bakamıyorum. Kötü durumdayım'' dedi. MasterChef Uğur'la ilgili açıklanan karar sonrası balkondaki diğer yarışmacılar da gözyaşlarını tutamadı.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef eleme potasında dün akşam Uğur, Sefa, Barbaros yer aldı. MasterChef'te 29 Kasım akşamı elenen isim Uğur oldu. Uğur Twitter'da yaptığı paylaşımlar sebebiyle yarışmadan diskalifiye edildi. Böylelikle Sefa ya da Barbaros elenmedi. Sosyal medyada yarışmadan iki kişinin eleneceği iddia edilmişti fakat yarışmadan sadece Uğur diskalifiye oldu. 

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te artık finale doğru gidiliyor. 8 yarışmacı adını finale yazdırmak için ellerinden geleni yapıyor. Bugün de yine kritik dokunulmazlık oyunu oynandı. MasterChef'te artık finale doğru gidiliyor. 8 yarışmacı adını finale yazdırmak için ellerinden geleni yapıyor. Bugün de yine kritik dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım yenilgi sonrası bireysel dokunulmazlık oynadı. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Serhat kazandı. Eleme adayı ise Uğur oldu.

Masterchef eleme adayı Uğur

Masterchef eleme adayı Uğur

MASTERCHEF YARIŞMASINA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde eleme gecesi heyecanı yaşandı. Hafta boyunca düzenlenen yarışmaların sonucunda eleme adayları arasında son 3 kalanlar Uğur, Ayyüce ve Sefa oldu. Somer şef tarafından hazırlanan balık ürününü iyi yapan Sefa ve Uğur yarışmaya devam etme hakkı kazanırken Ayyüce MasterChef'e veda etti.

Masterchef Ayyüce

Masterchef Ayyüce

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde bu kez jüri geçen yılın yarışmacılarından Suna, Güzide ve Ekin'den oluştu. Menüde, süzme mercimek çorbası, sac tava, otlu mücver ve fırında sütlaç vardı. Suna, Güzide ve Ekin, yemeklerin tadına bakarken hangi takımın tabağı olduğunu bilmeden yalnızca lezzete göre karar verdi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de jüri olan Suna, Güzide ve Ekin oy çokluğu ile Mavi takımın yemeklerini beğendi. Kırmızı takım eleme oyunu oynadı. Kırmızı takım yarışmacıları Mehmet Şefin sebzelerden oluşan özel tabağını yapabilmek için yarıştı ancak zorlu tabağı sadece Eray tamamlayabildi, şefler Eray'ın tabağını yeterli bulamasada diğer yarışmacılar tabaklarını bitiremediği için dokunulmazlığı Eray'a verdi. Takım oylaması sonucu eleme adayı Uğur oldu.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Salı akşamı yayınlanan bölümünde birbirinden lezzetli köfte tarifleri yapıldı. Kazanan takımdan bir kişi 25.000 TL'lik ödülün sahibi olacak. Kaşarlı köftenin kazanan takımı mavi takım oldu. Kasap köfte - pilav ikilisini kazanan takım mavi takım oldu. Akçaabat köftesini başarılı olarak yapan takım ise mavi takım oldu.

İlk olarak takımların yarıştığı Masterchef'te 25 bin liralık ödülü kazanan isim en güzel tatlıyı yaparak ödül oyununu kazanan Ebru oldu.

Masterchef

Masterchef

MASTERCHEFTE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef'te dün yayınlanan bölümde kaptanlık oyunu oynandı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından mantı çeşitlerinin yapılması istendiği MasterChef son bölümde, ana kadro yarışmacıları mavi takım kaptanı olarak kırmızı takım kaptanını belirlemek amacıyla ter döktü.  Bu safhada Emir, Sefa, Uğur, Barbaros en iyi yapanlar olarak seçildi. Bu 4'lü arasından ilk kaptanlık şansını kaybeden ilk isim Uğur oldu. Uğur'un ardından Emir de kaptanlık şansını kaybederek Barbaros ile Sefa son 2'ye kaldı. Mehmet, Danilo ve Somer şefler mavi takım kaptanı olarak Barbaros'u seçti.

Mavi takım kaptanı olan Barbaros kırmızı takım kaptanı olarak Serhat'ı seçti ve takımına ilk üyeyi seçme hakkına sahip oldu. Mavi ve kırmızı takımlar ise kaptanların seçimleriyle böyle oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Barbaros (KAPTAN)
Özgül
Emir
Sefa
Ebru

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM
Serhat (KAPTAN)
Ayyüce
Eray
Uğur

Mavi takım kaptanı Barbaros ile kırmızı takım kaptanı Serhat arasında haftanın ilk takım oyununda kazanılacak avantaj için düello yapıldı. Mehmet, Danilo, Somer Şefler tarafından kuzu güveç yemeğini en iyi yapan kaptan olarak BARBAROS seçildi ve takımına haftanın avantajını kazandırdı.

MASTERCHEFE VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

MasterChef'te dün akşam yayınlanan bölümde duygusal bir veda yaşandı. Haftanın son gününde mavi takım ve kırmızı takım 3. dokunulmazlık oyunu için karşılaştı. Haftanın son takım oyununda takımlar Karadeniz mutfağından yemekler yapmaya çalıştı. Yemekleri daha iyi yapan kırmızı takım dokunulmazlığın kazananı oldu.

Yarışmayı kaybeden mavi takım yarışmacıları ise bireysel dokunulmazlık oyununda Mehmet Yalçınkaya'nın surf and turf yemeğini yapmaya çalıştı. Şeflerin tadımı sonrası en iyi yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Serhat oldu. MasterChef'in 13. haftasında ilk iki dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan oylamalarda Barbaros ve Eray elemeye kalan isimler olmuştu. Pazar akşamı ekrana gelen son bölümde ise dokunulmazlığı kaybeden mavi takımda yapılan oylama sonucunda Esra, haftanın son eleme adayı oldu.

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Eleme oyununda yarışmacılardan istenen yemek Danilo Şef'in imza tabağı ruby oldu. Oyunda verilen sürenin sona ermesi ile şefler yapılan yemeklerin sunumunu ve tadını kontrol etti. Sonrasında oybirliği ile verdikleri kararı açıklayan şeflere göre eleme oyununun en başarılı tabağını hazırlayan Eray oldu. Son ikiye ise Esra ve Barbaros kaldı. Şeflerin ortak kararıyla MasterChef'ten elenen Esra oldu. MasterChef'ten elenen Esra gözyaşlarına boğuldu. Ünlü şefler de duygusal anlar yaşadı. Mehmet Yalçınkaya, Esra'ya bundan sonraki şeflik yaşamında her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Masterchef

Masterchef

MASTERCEH'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmada gergin ve heyecan dolu anlar yaşandı. Mavi ve kırmızı takımlar teke tek yarışırken en iyi menüyü yapan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Kaybeden takım ise bireysel dokunulmazlıkta eleme adayı olmamak için mücadele verdi. MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kırmızı takım mücadeleyi kaybetti. Bireysel dokunulmazlığı ise Uğur kazandı.

MasterChef'te bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası Kırmızı takım yarışmacıları eleme adayını belirlemek için oy verdiler. En çok oyu alan ise Barbaros oldu. Böylelikle Barbaros eleme adayı seçildi. 

MASTERCHEF'TE 25 BİNTL'LİK ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

MasterChef ödül oyunu dün akşam bir yarışmacıya 25 bin TL ödül kazandırdı. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 10 Kasım tarihli 97. bölümünde yeni bir ödül oyunu heyecanlı yaşandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ev sevdiği yemeklerin yapıldığı gecede mavi takım üst tura çıktı. Kör tadımın oynandığı bölümde, Ayyüce ve Esra finalde doğru tahminleri yapmak için mücadele verdi. Bu etapta en az bilen yarışmacı ise Serhat ve Ebru oldu. 

Mavi takımda bireysel ödül oyununda yarışmacılar kör tadım ve normal tadım yaparak karşı karşıya geldi. İlk etabında taze baharatları sıvı şeklinde tadan yarışmacılardan en az doğru tahminde bulunan isim Serhat oldu.

Ayyüce ile Ebru yedişer tanesini doğru bilerek ödül oyununda son tura yükseldi. Bu etapta yarışmacılar kör takım yaparak çeşitli peynirlerin tadına baktı. Bu etapta en az bilen yarışmacı Ebru oldu ve ödüle veda etti. Ayyüce, Esra ve Özgül sonraki etaba geçti. Son etapta ise Esra son soruda verdiği maydanoz yanıtı ile 25 bin TL değerindeki para ödülünü kazandı.

MASTERCHEFTE MAVİ TAKIMIN KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de bu hafta en iyi çiğköfteyi yapan Mavi takımın kaptanı oldu. Yarışmacılar Furkan'ın elenmesinin ardından duygusal anlar yaşadı. Şefler, yarışmacılara takım kaptanlığı yarışı için yer sofrası kurdu. Haftanın en iyi çiğköftesi Esra ile Özgül'ün seçildi.

Mavi takımın kaptanlığını Esra kazandı. Esra, Kırmızı takım kaptanı olarak Emir'i seçti. Esra ve Emir, düello oyununda künefe yaptı. Düelloyu Emir kazandı. Düelloyu kazanan kişi; dokunulmazlık alacak, takım oyunlarında yemekleri önceden öğrenecek ve takımına yemekleri bildirecek.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KİM ELENDİ? 

MasterChef'te dün akşam akşam eleme heyecanı yaşandı. Hafta içi ve bu gece oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına giren isimler belli olmuştu. MasterChef 2020'de eleme gecesinde yarışmacılardan Mehmet Şef'in imza tabağından 'kaz ciğeri terrine' yapmaları istendi. MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekranlara gelen bölümde dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Mavi kazım kazanınca kırmızı takım bireysel kendi arasında dokunulmazlık oyununa oynadı. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan Serhat oldu.

Bu hafta yapılan iki dokunulmazlık oyunu sonrası Furkan Ve Barbaros eleme adayı olarak belirlenişti. Bugünkü dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrası 3. eleme adayı ise Uğur oldu. MasterChef Türkiye'de 12. haftanın heyecanı yaşanırken Furkan, Barbaros ve Uğur eleme finali oynamak zorunda kaldı. Oyun sonrası elenen isim Furkan oldu.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yeni bölümde çiğköfte yapacak olan yarışmacılar, eğlenceli dakikalara sahne oldu. 

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla ekranlara gelen MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan bölümünde İrlanda mutfağı rüzgarı esti. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istedikleri yemekleri en iyi yapmak için yarışmacıların kıyasıya mücadele verdiği gecede, kırmızı takım dokunulmazlığı aldı. Eray ve Esra'nın eleme oylamasında yaşadığı tartışma geceye damga vurdu. MasterChef'te hafta başı değişen eleme oyunu sonrası potaya giren isim belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda yapılan oylama sonrası en fazla ismi yazılan isim Furkan oldu.

MASTERCHEF'TE BÜYÜK ÖDÜL OYUNU

Masterchef'te dün yayınlanan bölümde ödül oyunu heyecanı yaşandı. yarışmacılar 25 bin TL'lik ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele etti. Ödül oyunu ilk olarak  kaptanların yarışmasıyla birlikte başladı. Kaptanlar, üç çeşit yemeğin ne olacağına takım arkadaşlarına danışarak karar verdi. Yarışmada genel olarak yarışmadan farklı bir oyun uygulandı. Sonrasında kaptanlar, takımlardan ikişer arkadaşlarını seçti ve onları yönlendirmeye başladı.

MasterChef 2020'de ilk ödül oyununda kırmızı takım yarışmacıları ikinci tura çıktı. Bu turda yarışmacılara, üstü kapalı olarak sunulan beş taze baharattan seçim yapmaları istendi. Her yarışmacı, bu baharatlar yaratıcı bir yemek yaparak şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yapılan yemeklerin tadına baktıktan sonra ilk olarak beşinci olan isim açıklandı. Ebru, ödül oyununda 5. olurken Özgül 4. olarak tamamladı. Gecenin üçüncüsü ise Serhat oldu. Gecenin sonunda şeflerin oybirliği ile gecenin en iyi yemeğini yaparak 25 bin liralık para ödülünü kazanan, ödül oyununu kazanan Uğur oldu.

MASTERCHEF'TE ELENEN İSİM

Ekranların en çok sevilen ve izlenilen yarışması programı Masterchef Türkiye'de dün akşam eleme gecesi heyecanı vardı. Son 6'ya kalan yarışmacılar Barbaros, Eray, Serhat, Uğur, Furkan ve Tanya, Masterchef'te elenen isim olmamak için kıyasıya bir rekabet ortaya koydu. Eleme turunun ilk aşamasında Trabzon hurmasından yemek yapılması istendi.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Yaratıcılığa dayalı oyunda hünerlerini sergileyen yarışmacılar, Trabzon hurmasından en iyi yemeği çıkartmak için mücadele ortaya koydu. Eray, Barbaros ve Serhat, şeflerin oyları ile eleme potasından kurtuldular. Uğur, Tanya ve Furkan ise 3'lü eleme turuna kaldı.

Yarışmacılar, Somer Şef'in 'Toprak Ana' isimli yemeğini yapmak için büyük bir azim ortaya koydular. Bir yarışmacı, diğer iki yarışmacıdan daha kötü yemek yaparak Masterchef'te elenen isim oldu. Masterchef hayallerine veda eden isim Tanya oldu.

Elenen isim Tanya

Elenen isim Tanya

MasterChef yarışmasında dün yayınlanan bölümde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle dış mekan olarak Çanakkale'de yapıldı. Yarışmacılar yemeklerini yapmak için kıyasıya mücadele etti. Şef Danilo Zanna, misafirlerin kullandığı oyları tek tek açıkladı. Heyecanın doruğa çıktığı bu anlarda Mavi takım 30-15 dokunulmazlık oyununu kazandı.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU!

Mavi takımın yarışmayı kazanmasının ardından kırmızı takımdan 4 kişi bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık oyunundan Emir çıktı ve Furkan'ın ismini verdi. Takımın yaptığı oylama sonrası ise Barbaros 4. eleme adayı oldu. Daha önce Serhat ve Tanya eleme adayı olmuştu.

MASTERCHEF HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU

Masterchef yarışmasında dün akşam yayınlanan bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynandı. oynanan ilk dokunulmazlık oyunundan Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından belirlenen yemekte en başarılı olmak ve ilk dokunulmazlığı kazanmak adına verdiği mücadele kıran kırana geçti. Danilo ve Somer şef tarafından belirlenen yemeği ne iyi yapan mavi takım haftanın ilk takım dokunulmazlığını kazanan ekip oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda başarısız olan kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Mehmet şef tarafında hazırlanan imza yemeğini en kırmızı takım içinden en iyi yapan Barbaros jüri şefler tarafından bireysel dokunulmazlık kazanan isim oldu.

Yarışma kuralları nedeniyle, bireysel dokunulmazlığı kazanan Barbaros kendi takımından bir kişiyi eleme adayı olarak seçme şansına sahip oluyor. Bu kapsamda Barbaros haftanın ilk eleme adayı olarak Tanya'yı seçti. 2. eleme adayı için takım içi oylama da sona erdi ve Serhat haftanın 2. eleme adayı olarak belirlendi.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUN KİM KAZANDI

MasterChef dün yayınlanan bölümde haftanın ilk oyunu olan kaptanlık oyunu oynandı.  Yarışmacılar, yağlama yaparak kaptanlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele etti. MasterChef'in yeni bölümünde 12 yarışmacı yağlama yaptılar. Jüriler en beğendikleri yemeği yapan kişiyi tadıma çağırdılar. Tadım sonrası mavi takımın kaptanı Özgül oldu. Özgül Kırmızı takım kaptanı olarak Tanya'yı seçti. Düellodan galip gelen taraf ise Tanya oldu. Tanya, Barbaros takımına seçerken Sefa'yı mavi takıma verdi.

MAVİ TAKIM

Özgül - Kaptan

Esra

Uğur

Ayyüce

Eray

Sefa

KIRMIZI TAKIM

Tanya - Kaptan

Serhat

Furkan

Emir

Ebru

Barbaros

MASTERCHEF HAYALLERİNE VEDA  EDEN İSİM BELLİ OLDU

Ekranların en çok sevilen yarışması Masterchef'te dün yayınlana bölümde haftanın eleme gecesi yaşandı. Bu hafta Emir'in kaptan olduğu kırmızı takımdan 4, Eray'ın kaptan olduğu mavi takımdan da 2 yarışmacı eleme turuna kaldı. Emir, Sefa, Uğur, Esra, Tanya ve Berker, ilk eleme oyununda şeflerin verdiği safranı kullanarak en güzel yemeği yapmaya çalıştı. Şefler, tadım yaptıktan sonra en başarılı üç yarışmacıyı açıkladı. Eleme gecesinin ilk turunda en iyi yemeği yaparak elemeden çıkan ilk yarışmacı Emir oldu. Onu takip eden isimler ise Esra ve Sefa oldu.

Son kalan iki yarışmacı arasından daha zayıf tabak çıkaran Berker, MasterChef'ten elenen isim oldu. Yarışma hayallerine veda eden Berker ise gözyaşlarına hakim olamadı. Veda konuşmasında bu zamana kadar yaşadığı zorluklardan ve babasını kaybettiği için ayakları üzerinde durmaya çalıştığını anlatan Berker, şeflere de duygusal anlar yaşattı.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANANI KİM OLDU?

Masterchef dün yayınlanan bölümde mavi ve kırmızı takımlar için dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından belirlenen menüyü en iyi yapan olmak için çalışan ana kadro yarışmacılarının hazırladığı ürünler Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından tadılarak günün dokunulmazlık kazanan takımı belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in istediği yemeği diğer takım üyelerinden daha iyi yapan Ebru günün bireysel dokunulmazlığını kazanan isim oldu.

Yarışma kuralları gereği, bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı kendi takımında eleme adayı belirleme hakkına sahip oluyor. Bu bağlamda bireysel dokunulmazlık sahibi olan Ebru kendi takımında Tanya'yı eleme potasına gönderdi. 4. Eleme adayının belirlenmesi adına takım içi oylama yapıldı ve Emir potaya giden diğer 4. Eleme adayı oldu.

HAFTANIN BİRİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te dün ekranlara gelen yeni bölümde mavi ve kırmızı takımı kıyasıya rekabet etti. MasterChef Türkiye'de şefler yarışmacılara dana karkas verdi ve danadan haşlama, tencere, fırın ve ızgara gibi çeşitli yemekler yapmalarını istedi. Barbaros ile Ebru'nun ilk etapta düello için anlaşması sonradan vazgeçmesi gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Şefler iki takımın yemeklerini de çok beğendi ancak mavi takım dokunulmazlığı almasını bildi. Kırmızı takım Mehmet Şefin kuzu sırtından oluşan özel yemeğini yaptı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Kırmızı takımda Emir ve Sefa, süre bittikten sonra yemeklerine malzeme ekledikleri gerekçesiyle değerlendirme dışında kaldı. Berker ve Özgül'ün tabağı şefler tarafından beğenildi. Özgül'ün tabağı birinci oldu. Özgül'ün belirlediği eleme adayı: Berker Takımın belirlediği eleme adayı: Sefa

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNUN KAZANANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye dün yayınlanan bölümde Mehmet, Danilo ve Somer Şef jüriliğinde yapılan kaptanlık oyununda ana kadro yarışmacıları mavi takım kaptanı olabilmek için ter döktü. Mehmet, Danilo ve Somer Şef tarafında belirlenen yemeği en başarılı yapan ERAY, bu haftanın mavi takım kaptanı oldu.

Mavi takım kaptanı Eray, yarışmanın kuralları gereği kırmızı takım kaptanını belirledi ve bu haftanın kırmızı takım kaptanı da Emir oldu. Mavi ve kırmızı takım kaptanları takım üyelerini şöyle:

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Eray (Kaptan), Furkan, Serhat, Uğur, Esra, Ayyüce,Barbaros

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Emir, Ebru, Berker, Özgül, Sefa, Tanya

KAPTANLIK DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

MasterChef 2020 son bölümde mavi takım kaptanı Eray ile kırmızı takım kaptanı Emir arasında avantaj ödülünü kazanmak adına kıyasıya bir düello gerçekleştirdi. İki kaptan arasında yapılan avantaj oyununu mavi takım kaptanı ERAY kazandı.

 

MASTERCHEF'E KİM VEDA ETTİ?

Dün akşam haftanın eleme adayları belli olduktan sonra yarışmacılar bireysel olarak yarıştı. Didem, Özgül, Emir, Uğur, Esra ve Tanya eleme adayları olarak belirlenmişti. Yarışmanın dün yayınlanan yeni bölümünde bir kişi yarışmaya veda etti.

MasterChef'in eleme gecesinde finale kalan isimler Özgül, Tanya ve Didem oldu. İlk eleme oyununda başarılı olamayan Didem, Özgül ve Tanya son eleme oyununda Mehmet Şef'in hazırlamış olduğu levrek yemeğine en yakın tabağı hazırlamak için mücadele etti. Tanya ve Didem'in son ikiye kaldığı MasterChef elemesinde yarışmaya veda eden isim Didem oldu. 

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Kırmızı ve Mavi takım Balıkesir'de yöresel yemekleri en iyi şekilde çıkarmaya çalıştı. Yarışı kaybeden eleme potasına gitti. MasterChef Türkiye'de Kırmızı ve Mavi takım jüri üyelerinin verdiği menüleri özel misafirlere tattırdı. En çok oyu alan takım Kırmızı takım oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bu oyunda jürinin istediği ürüne göre yemek çıkarmaya çalıştı. Ebru, Tanya, Furkan, Esra, Berker en lezzetli tabağı çıkarmak için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı ise Ebru kazandı.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

MasterChef Türkiye'de bu haftanın eleme adayları yapılan son yarışmanın ardından belli oldu. Mavi takımda en çok oyu alan yarışmacı oldu. Böylelikle eleme adayları Uğur, Emir, Özgül, Didem, Esra ve Tanya oldu.

MASTERCHEF İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef'in dün yayınlanan  bölümünde dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı. Mavi takımdan iki yarışmacı bu haftanın eleme potasına gitti. Masterchef'te dokunulmazlık oyunun en iyi İspanyol yemeklerini yapan Kırmızı takım kazandı.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Mavi takımda ne iyi yemeği yapan Esra dokunulmazlığın sahibi oldu. Masterchef'te dokunulmazlığı kazanan Esra,3.eleme adayı olarak Emir'in adını verdi. Mavi takımın kendi içerisinde yaptığı oylama sonucunda 4.eleme adayı Uğur oldu.

78. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Bu akşamki bölümde mavi ve kırmızı takımın yarışmacıları, İspanya mutfağı temasında yemekler yaparak ter dökecek. Ancak bu dokunulmazlık oyununda, yarışmacıların hepsi birbirine bağlı olacak. Her bir yarışmacı, hareket ederken diğerlerini de düşünmek durumunda kalacak. Çok renkli sahnelere ev sahipliği yapacak Masterchef Türkiye'nin 78. bölüm fragmanı resmi Youtube kanalında yayınlandı. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 78. BÖLÜM FRAGMANI

Masterchef'te bu akşam mavi takımın kaptanı Uğur, kırmızı takımın kaptanı Sefa ile kafa kafaya verecek. Ancak kaptanların bu akşam takımlarını zafere götürmek için epey uğraşmaları gerekecek. Hem alışveriş bölümünde, hem de yemek bölümünde birbirlerine bağlı olacak yarışmacıları zorlu bir sınav bekliyor. İşte merakla beklenen fragman...

MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan bölümde dokunulmazlık heyecan yaşandı. Gergin ve heyecanlı anların yaşandığı dokunulmazlık oyununda son bölümünde, yarışmacılar karşılıklı olarak düello yaptı. Şefler tarafından verilen menüde ülkemizin geleneksel pideleri hazırlanması istendi. En güzel ve lezzetli pideleri yapan mavi takım oldu. Böylelikle dokunulmazlığın sahibi mavi takım olarak belirlendi. Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanınca kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Danilo Şef'in imza tabağına en yakın tabağı yapabilmek için yarışan isimler arasındaki Didem tabağını yetiştiremeyince Mehmet Şef'in sert eleştirilerine maruz kaldı. Oyunu kazanan Ayyüce haftanın ilk eleme adayı olarak Didem'i potaya gönderdi. Takım oylaması sonucu eleme potasına Özgül girdi.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNU HEYECANI

Masterchef'te dün yayınlanan bölümde kaptanlık oyunun heyecanı yaşandı. Kaptanlık oyunuyla ekranlara gelen yarışmada tavuk ile en iyi tabağı yapan Uğur, bu hafta Mavi takımın kaptanı oldu. Uğur, Kırmızı takım kaptanı olarak ise Sefa'yı seçti. İki isim avantaj fırsatı için kıyasıya rekabet ettiler.

Mavi takım kaptanı Uğur ve Kırmızı takım kaptanı Sefa düelloda karşı karşıya geldiler. En iyi lahana sarmasını yapan isim düelloyu kazandı. Peki 12 Ekim Masterchef kaptanlık düellosunu kim kazandı? İşte yeni takımlar...

Uğur ve Sefa'nın kaptanlık düellosu yarışında kazanan taraf Uğur oldu.

MAVİ TAKIM

Uğur, Furkan, Emir, Esra, Tanya, Berker, Ebru

KIRMIZI TAKIM

Sefa, Barbaros, Serhat, Eray, Ayyüce, Özgül, Didem

Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından Bottarga (Kefal havyarı) ana malzemesiyle bir yemek hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda Bottarga ile yapılan ürünleri tadan jüri şefler Serhat, Berker, Tanya'nın yapmış olduğu yemekleri beğendi ve bu üç isim MasterChef'te yoluna devam etmeye hak kazandı.

Eleme oyununda başarılı olamayan Sefa, Walison, Ebru ise Somer Şef'in imza yemeğini yapabilmek için mücadele etti. Zorlu geçen eleme turunda Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapan Sefa potadan çıkan ilk isim oldu.

Son ikiye kalan Ebru ve Walison büyük heyecan yaşadı. Tabağında eksik ürün olan Walison şeflerin kararıyla MasterChef'e veda etti.

MasterChef Türkiye'de dün akşam takım oyununu maviler kazandı ve kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Kırmızı takım kendi aralarında yarıştığı mücadelede yarışmacılar arasında bulunan Sefa kaza geçirdi. Yemek yaparken parmağından yaralanan Sefa zor anlar yaşadı.

MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç bireysel dokunulmazlık oyunu sırasında yaşadığı kaza ile yürekleri ağza getirdi. Yarışmacı kendisinden istenilen menüyü yaparken blender kullanmak zorunda kaldı. Sefa’nın blender kullanırken başına gelen kaza ise stüdyodakileri ve ekran başındakileri korkuttu. Parmağını blenderın bıçaklarının içine sokan Sefa bir anda blenderı çalıştırdı ve talihsiz kaza yaşandı.

Danilo Şef'in stüdyodaki sağlık çalışanına seslenmesi sonucu hemen müdahale edildi. Sefa'nın parmağına gerekli müdahale yapıldıktan sonra yarışmacı yemeğini yapmaya eli sargılı bir şekilde devam etti. Sefa'nın son durumu ise bilinmiyor!

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK ERAY'IN 

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Menüde Danilo Şef'in imzalı tabağı olan Yeşil Kuzu Dövmesi vardı. Yarışmacılar en iyi tabağı yapıp şefleri etkilemek için ellerinden gelen en iyi performansı gösterdi. Finale Eray ve Berker kaldı. Bireysel dokunulmazlığın kazananı Eray oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Eray eleme potasına Berker'i gönderdi. Daha sonra kırmızı takım yarışmacılarını diğer eleme adayını belirlemek üzere oylama yaptı. Oylama sonucu en çok oyu Tanya aldı. Böylece haftanın 3. ve 4. eleme adayı Berker ve Tanya oldu.

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı Masterchef'te bir hafta daha geride kaldı. Masterchef, yeni bir yarışmacıya elveda derken merakla beklenen yarışmanın 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Öte yandan yarışmanın sevenleri, 73. bölümde ikinci dokunulmazlığı alan takım merak edilmeye başlandı. Peki Masterchef'te eleme adayları kimler oldu? İşte merakla beklenen 71-3. bölüm fragmanı...

Masterchef Türkiye'de dün yayınlanan bölümde mavi ve kırmızı takım dokunulmazlık oyunu için mücadele ettiler. Masterchef'te yarışmacılar şeflerin verdiği menüde döner yaptılar. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım kendi içerisinde dokunulmazlık oyununda yarıştılar. 

Masterchef'te dokunulmazlık oyununu kazanan ekip Mavi takım oldu. Masterchef'te dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım dokunulmazlık oyunu oynadı. Sefa, dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu. Bu hafta Masterchef'te 1.eleme adayı Serhat oldu. Kırmızı takım kendi içerisinde gerçekleştirdiği oylama sonucunda ikinci eleme adayı olarak ise Walison'u seçtiler.

KAPTANLIK OYUNUN KİM KAZANDI

MasterChef Türkiye'de dün yayınlanan bölümünde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde kaptanlık oyunu oynandı. Şeflerin istediği yemeği en iyi yapmak ve bu haftanın mavi takım kaptanı olmak isteyen 15 yarışmacı kıyasıya mücadele etti.

Ton balığının ana karakter olduğu yaratıcılık oyununda finale Tanya, Walison ve Esra kaldı. En iyi ürünü hazırlayarak bu haftanın mavi takım kaptanı Esra oldu. Mavi takımın kaptanı olan Esra kırmızı takım kaptanı olarak da Ebru'yu seçti. İlk defa kaptanlık heyecanı yaşayan Ebru, 'Esra abladan rica ettim, 'beni kaptan yap' diye o da beni kaptan yaptı' açıklamalarında bulundu. Mavi ve kırmızı arasındaki ilk takım oyununda market avantajı kazanmak amacıyla kaptanlar düellosu oyunu Esra ve Ebru arasında oynandı. Levrek Buğulama yemeğini en iyi hazırlayan Ebru düelloyu kazanan isim oldu.

MAVİ TAKIM

Esra, Furkan, Barbaros, Emir, Uğur, Ayyüce, Özgül, Didem

KIRMIZI TAKIM 

Ebru, Serhat, Tanya, Eray, Sefa, Berker, Walison

ELEME GECESİNDE DUYGU DOLU ANLAR!

16 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef Türkiye yarışmasında bu hafta eleme potasına giden mavi takımdan dört, kırmızı takımdan iki yarışmacısı olmuştu. Zorlu geçen haftanın ardından yarışmacılar dün akşam, elenmemek için kıyasıya mücadele etti. İki etaplı eleme turunda şefler ilk olarak yarışmacılara "Demirhindi" verdi ve yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. Bu etapta en başarılı üç tabak Uğur, Esra ve Eray oldu.

DUYGU YEMEĞİNİ SABOTE ETTİ 

Final eleme oyununa giden Sefa, Didem ve Duygu Danilo şefin özel tarifi olan "Balık Ekmek" yemeğini yapmaya çalıştı. 40 dakika gibi kısa bir sürede tabaklarını yapmaya çalışan yarışmacılar anlar yaşadı. Deniz ürünlerinde oldukça başarılı olan Duygu bu kez yemeğini eksik yaptı. Şefler tadım sırasında Duygu'ya oldukça sinirlendi.

Duygu için konuşan Mehmet şef 'ciddi olarak sabote edilmiş bir tabak, bu seviyede bir yarışmacının böyle bir hata yapacağına inanmıyorum' ifadelerini kullandı. MasterChef Türkiye'de ender yaşadığımız gecelerden birini yaşıyoruz diye söze başlayan Mehmet şef, 'üç ciddi hayatlı tabak var aramızda konuştuk ve kararımızı verdik' dedi. Somer şef 'Kasıtlı ve ya bilerek yemeğinde hata yapan var mı?' diye sordu. 'Bilerek ve isteyerek bugün kötü tabak çıkardım' diyen Dugu Acarsoy çok konuşulacak bir itiraf da bulundu. 

Acarsoy, "Bunun için sizlerden özür diliyorum, emeğiniz çok büyük. Ben bir akademisyenim üniversitede eğitmen olarak çalışıyorum. Ben bir tercih yapmak zorunda kaldım akademik kariyerim bu durum karşısında biraz daha ağır bastı ben de yemeğimi kötü yaptım" dedi.

MASTERCHEF YENİ FRAGMAN YAYINLANDI!

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni fragmanı yayınlandı. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danılo Zanna ve Somer Sivrioğlu yer alan yarışma da son bölümde gözyaşları sel oldu. MasterChef'in bu bölümünde; yarışmacılar, bu bölümde İstanbul Bahçelievler Çocuk Evleri Sitesinde yarışacaklar. İşte 69. bölüm fragmanı:

MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan son bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in dün yayınlanan bölümünde mavi takım, yurtdışında gelen özel konuklar için protokol menüsü hazırlarken, kırmızı takımda ise Barbaros'un düğünü adlı konsept menü yapıldı. Mavi takımın dokunulmazlığı kaybettiği gecede, haftanın üçüncü eleme adayı Uğur oldu. Tanya'nın oyun sırasında rahatsızlanması ise son bölüme damga vurdu. İşte, MasterChef son bölümde yaşananlar.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef 3. eleme adayını dokunulmazlığı kazanan Sefa seçti. Sefa eleme adayı olarak dokunulmazlık oyununu kaybetmelerine neden olduğunu düşündüğü Uğur'un seçti. Diğer eleme adayı mavi kaptanı tarafından seçildi. MasterChef 4. eleme adayı Didem oldu.

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları kırmızı takımda Esra ve Duygu olmuştu.

HAFTANIN İLK DOKUNULMAZ OYUNUNDA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye'nin 29 Eylül 2020 Salı günü ekranlara gelen son bölümde mavi ve kırmızı takımlar arasında oynanan dokunulmazlık oyununda mavi takım kazanarak dokunulmazlık sahibi oldu. Bu bağlamda dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yapılan oyun sonucunda Emir bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emir ise yarışmanın kuralları gereği ilk eleme adayını seçti ve Esra haftanın ilk eleme adayı oldu. Bu gelişme sonunda kırmızı takım içerisinde ikinci eleme adayı için oylaması yapıldı ve en fazla en fazla eleme adayı oyunu alan Duygu bu haftanın ikinci eleme potasına giren isim oldu.

Mastercef yarışmasında dün yayınlanan son bölüm de kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin Lahmacun yapmalarını istediği 16 ana kadro yarışmacısı arasından bu haftanın mavi takım kaptanı olarak Serhat seçildi.

Yarışmanın kuralları gereği mavi takım kaptanı kırmızı takım kaptanını belirleme hakkının da sahibi oluyor. Bu bağlamda mavi takım kaptanı Serhat, kırmızı takım kaptanı olarak Barbaros'u seçti.

Her iki takım kaptanı da bu haftanın mavi - kırmızı takım yarışmacılar:

MASTERCHEF MAVİ TAKIM
Serhat (Kaptan)
Furkan
Tanya
Eray
Sefa
Uğur
Özgül
Didem

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM
Barbaros (Kaptan)
Esra
Emir
Duygu
Berker
Ayyüce
Ebru
Walison olarak belirlendi.

KAPTANLIK DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

Mavi takım kaptanı Serhat ile kırmızı takım kaptanı Barbaros arasında, ilk oynanacak takım oyununda avantaj kazandıracak olan kaptanlar düellosu sonuçlandı ve kazanan kaptan Barbaros oldu.

Son dakika haberi... Azerbaycan cephe hattından yeni görüntü! Ermenistan topçu birliklerine ağır hasar verildi | Video

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dört kırmızı iki mavi takım oyuncusunun mücadele ettiği eleme turunda şefler yarışmacılardan bıldırcın yemeği yapmalarını istedi. Yaratıcılık oyununda en başarılı yemeği yağan Özgül, Eray ve Ayyüce eleme potasından çıktı. Barbaros, Esra ve Celal son üçe kaldı. MasterChef eleme gecesinde sonraki turda Esra, Barbaros ve Celal bir kez daha mutfağa girdi. Yarışmacılar, Mehmet Şef'in hazırladığı Mastik Sponge tabağını yaptı. Zorlu geçen yarışmanın ardından üç isim de tabağını tamamladı.

Mehmet şefin tabağına en yakın tabağı yapan Esra, bu oyunda en başarılı yarışmacı oldu. MasterChef Türkiye macerasına bir hafta daha devam etme hakkını kazandı. Son iki isim ise Celal ve Barbaros oldu.

Türkiye’de haftanın son dokunulmazlık oyununda kırmızı takım ve mavi takım karşı karşıya geldi. Oyun esnasında kırmızı takım yarışmacılarından Emir ve Eray birbirine girdi. Tansiyonun yükseldiği anlarda takım arkadaşları iki yarışmacıyı yatıştırmakta zorlandı.

Eray'ın eli Emir'in yemeğine çarptı ve Emir Eray'a “Sen bilerek oyun satıyorsun” sözleri ile isyan etti. Eray ise: “Bunu bana söyleyecek en son kişi sensin” cevabını verdi.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA GERGİNLİK

'BENİM DELİKANLILIĞIMI SORGULAMAYIN'

Eray Emir'e 'Siz benim delikanlılığımı sorgulamayın, delikanlı olun ikiniz de. Bana ondan sonra laf edin' çıkışında bulundu.

NEDEN TARTIŞTIKLARINI AÇIKLADILAR

MasterChef'e damga vuran tartışmanın nedeni de belli oldu. Eray, 'O anda yemeklerin stresiyle oldu. Orada Emir ile birbirimize patladık. Sadece Emir ile aramda böyle bir konuşma geçti. Sonra birbirimizi kırdığımızı fark ettik şefim. Sonra Emir 'küs müyüz?' dedi. 'Ben seninle küser miyim? dedim. Sarıldık ve barıştık' açıklamasında bulundu.

MasterChef yarışmasında dün yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu sonrası eleme gerçekleşti. Kırmızı takımın dokunulmazlığı kaybettiği gecede, Somer Şef'in imza tabağını en iyi yaparak potadan kurtulan Berker eleme adayı olarak Eray'ı söyledi. Walison'un yarışmadan ayrılmak istemesi ise son bölüme damga vurdu. MasterChef 4. eleme adayı ise bu hafta da oylama ile seçildi. 

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de eleme adayları yapılan oylama ile seçildi. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı alan Berker ilk eleme adayı olarak Eray'ın ismini verdi. Kırmızı takımda daha sonra oylama yapıldı. Yarışmacıların verdikleri oylamalar ile MasterChef 4. eleme adayı Ayyüce oldu.

Böylelikle MasterChef Türkiye'de Özgül, Esra, Eray ve Ayyüce eleme adayları oldu.

masterchef eleme adayları

masterchef eleme adayları

 

Masterchef yarışmasının yeni bölümünde yarışmacılar Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef'ten Masterclass eğitimi aldı.

Masterclass eğitiminde ilk önce tabaklama teknikleri öğrenen yarışmacılar, daha sonra Danilo Şef'in eğitimine geçti ve hamburger ekmeği yapmayı öğrendi.

Finale kalan son 4 yarışmacı ise Somer Şef'ten Pavlova tatlısının inceliklerini dinledi. Finalde en iyi tabağı yaparak bu haftanın Masterclass'ını kazanan isim Eray oldu.

Dokunulmazlık oyunun oynadığı Masterchef yarışmasında dün akşam eleme potası heyecanı yaşandı. Masterchef'te takımlar salah balıkçı konsepti ile yemek hazırladılar. Jüri üyelerinin tadımı sonrasında ise dokunulmazlık oyununu Uğur'un kaptanlığını yaptığı Mavi takım kazandı. Kırmızı takım ise kendi içerisinde bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununu kazanan taraf ise Mavi takım oldu. Kırmızı takım ise eleme potasına 2 isim gönderdi. 

Kırmızı takım dün akşam kaybeden taraf oldu. Kırmızı takım içerisinde oynanan dokunulmazlığı ise kazanan Emir oldu. Emir, eleme adayı olarak Özgül'ün ismini verdi. Bu haftanın ilk 2 eleme adayı Özgül ve Esra oldu.

KAPTANLIK OYUNU HEYECANI

Kaptanlık oyunun oynandığı MasterChef Türkiye'de dün akşam heyecanlı anlar yaşandı. En iyi içli köfteyi yapan Uğur, Mavi takımın kaptanı oldu. Uğur, Kırmızı takım kaptanı olarak ise Emir'i seçti. Uğur ve Emir takımlarına 5 dakika kazandırmak için düello yaptılar. Uğur ve Emir takımlarına 5 dakika kazandırmak için en iyi mıhlamayı yapmaya çalıştılar. Jürinin tadımı sonrasında kazanan isim Uğur oldu.

MASTERCHEF YENİ TAKIMLAR

MAVİ TAKIM

Uğur Furkan, Serhat, Barbaros, Tanya, Duygu, Sefa ve Celal

KIRMIZI TAKIM

Emir, Esra, Berker, Özgül, Ayyüce, Eray, Ebru ve Walison

Eleme potasında olan isimler, potadan kurtulmak için kıyasıya mücadele etti. MasterChef'in eleme turunda eleme potasında olan Serhat, Özgül, Selin, Sefa, Tanya ve Berker elenmemek için beş çeşit peynirden (Ezine beyaz, örgü, rokfor, gravyer, emmental) yaratıcı yemek yapmak için uğraştılar.

MasterChef'te jürinin ortak kararına göre en iyi tabağı yapan isim Serhat oldu. Serhat böylece potadan ilk çıkan isim oldu. Şefler sırasıyla Sefa ve Özgül'ün de tabağını başarılı bularak, yarışmacıları eleme potasından kurtardı.

Diğer turda ise Tanya, Selin ve Berker, Somer şef imzalı ahtapotlu niçoise salatası yapmak için tezgah başına geçti. Bu turun sonunda şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve potadan ilk çıkan isim Berker oldu.

Tanya ve Selin'in son ikiye kaldığı gecede MasterChef'e veda eden isim Selin oldu. Geçen hafta MasterChef'e yedeklerden katılan Selin'in ekran macerası kısa sürdü. Elendiğini duyan Selin stüdyoda gözyaşlarına hakim olamadı.

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

MasterChef Türkiye'nin yeni fragmanı dün akşam yayınlandı. Final eleme turunda elenen Walison Fonseca bu kez MasterChef ana kadrosuna katılma hakkı kazandı.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI

TV8'in en çok sevilen yarışmasında dün yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu oynana yarışmada nefesleri kesti ve ardından haftanın 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. MasteChef Türkiye'de bu akşam takımlar arasındaki dokunulmazlık oyunun Mavi Takım kazanmayı başardı. Böylelikle Kırmızı Takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı.

Büyük heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununun sonucunu jüri sırasıyla açıkladı. Dokunulmazlık yarışmasını kazanan isim ise Eray oldu.

İŞTE HAFTANIN ELEME ADAYLARI

MasterChef'te bu hafta Mavi Takımdan Serhat ve Özgül, Kırmızı Takımdan ise Sefa ve Selin eleme adayları oldu.

İLK DOKUNULMAZLIK ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef'te dokunulmazlık oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunları sonrasında haftanın eleme adayları belli oldu. MasterChef Türkiye'de Mavi Takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Eray , ilk eleme adayı olarak Sefa'nın ismini verdi. Mavi takımda yapılan oylama sonucunda ikinci eleme adayı olarak Özgül seçildi. Böylece MasterChef'te eleme adayları Sefa ve Selin oldu. MasterChef Türkiye dün akşam yayınlanan bölümünde Masterclass heyecanı yaşandı. Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şef dün akşam yarışmacıları MasterClass’ta oldukça incelikli eğitimler verdi. Masterclass'ta dün akşam yarışmacılar tavuk pişirme ve kesme tekniklerini öğrendi. Kesim tekniklerinde Mehmet Şef adeta şov yaptı. MasterClass eğitimlerini en iyi şekilde alan yarışmacılar, MasterClass ödül oyununda karşı karşıya geldi ve en iyi tabağı yapan yarışmacılar bir sonraki tura geçme şansını yakaladı.

Mehmet Şef’ten Masterclass eğitimi alan 16 yarışmacı arasından ödül oyununda en başarılı olan 8 isim Esra, Barbaros, Özgül, Sefa, Eray, Selin, Ayyüce ve Uğur oldu. Bu 8 isim Somer Şef’in Masterclass’ına katılmaya hak kazandı. Somer Şef’in Masterclass eğitiminden başarıyla geçen 4 isimse Uğur, Barbaros, Esra ve Sefa oldu.

Uğur, Barbaros, Esra ve Sefa Danilo Şef’in Masterclass’ına katılmaya hak kazandı ve ördek göğsünü en iyi şekilde pişirmeye çalıştı. En iyi tabağı hazırlayan ve haftanın Masterclass’ını kazanan isim Esra oldu.

Masterclass’ını kazanacak ismin hak edeceği ödülü Mehmet Şef açıkladı. Dün akşamki Masterclass’ı kazanan isim, oldukça ünlü bir İtalyan restoranında tüm gün boyunca Masterclass eğitimi alacak.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNU HEYECANI

MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan  bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takımın dokunulmazlık mücadelesi verdiği gecede sokak lezzetleri menüsünü en iyi yapan takım, kırmızı takım oldu. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takımda ise Mehmet şef'in imza yemeği Hors D’oeuvres en iyi yapan Duygu bireysel dokunulmazlığın kazananı oldu. 

Duygu, mavi takımda MasterChef 1. eleme adayı olarak Serhat'ın ismini söyledi. Mavi takımda oy eşitliği sağlanmasından dolayı diğer eleme adayını takım kaptanı seçti. Mavi takım kaptanı olan Furkan, eleme adayı olarak Özgül'ün ismini verdi. 

KAPTANLIK OYUNUNDA KAPTANLIĞI KİM KAZANDI

MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan bölümde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Mehmet, Danilo ve Somer şefin jüriliğinde devam eden yarışmada yaşanan elemeden sonra yeni takımlar ve kaptanların belirlenmesi adına kaptanlık oyun oynandı. Yapılan oyunun ardından Mehmet, Danilo ve Somer şef haftanın mavi takım kaptanı olarak Furkan'ı seçti.  Mavi takım kaptanı olan Furkan'da kurallar gereği kırmızı takım kaptanı olarak yarışmaya yeni katılan Selin 'i kırmızı takım kaptanı olarak belirledi.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Furkan (Kaptan
Emir
Serhat
Esra
Özgül
Duygu
Celal
Uğur

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Selin (Kaptan)
Barbaros
Berker
Tanya
Ayyüce
Sefa
Ebru
Eray

ELEME GECESİNDE YAŞANANLAR

Yarışmacılar ilk eleme oyununda ana ürünün patlıcan olduğu ve yarışmacıların kendi yaratıcılıklarını kullanarak yarıştıkları bir oyun oldu. Yarışmacıların, patlıcan ana ürün yaptıkları yemekleri tadan şefler bu haftaki mücadelede ilk turu geçen yarışmacıları açıkladı. İlk turu geçen Ayyüce, Eray ve Ebru oldu.

İkinci tura kalan ise Duygu, Furkan ve Arem, Danilo Zanna'nın özel tarifi olan kesilmemiş deniz esintisi tabağını en başarılı yapmak için kıyasıya mücadele etti.

Ünlü şef Danilo Zanna'nın özel tarifiyle ıstakozlu ravioli yapmaları gereken yarışmacılar; hamurun parçalanmaması, dolgunun lezzetli olması, yanındaki sosların kıvamlı ve lezzetli olması ve son olarak dolgunun patlamaması için tüm hünerlerini sergiledi. Günün sonunda üç yarışmacı da tabağını yetiştirdi ve şeflerin beğenisine sundu.

Eleme finalinde birinci olan yarışmacı, şeflerin oy birliği ile Furkan oldu. Eleme potasında sona kalan Duygu ve Arem oldu. Şeflerin verdiği karar doğrultusunda elenen yarışmacı Arem Yüce olarak açıklandı.

 

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK OYUNU SİLİVRİ'DE 

MasterChef'te yarışmacılar bu hafta Silivri'deydi. İki takım da ellerinden geleni yaptılar ve misafirlere menü hazırladılar. Mehmet şef Silivri ile ilgili bir anısını anlattı. Mehmet şef " Arkadaşlar benim ilk çalıştığım yer Silivri'de bir sanayi lokantası. Bizim ilk esnaf lokantasına başlama hikayemiz ailece Silivri'de başlıyor. Amcamın köfte arabası ile başlıyor. Benim mutfağa ilk girdiğim yer Silivri'ydi. Onun için Silivri'nin yeri bende bir başka, yemekleri ona göre yapın!" dedi.

Oyun sonunda kazanan takım mavi takım oldu. Kırmızı takım böylelikle bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Bu akşam Mavi takımın kaptanı Esra Tokelli oylama sırasında kendini kötü hissetti ve kenarda dinlendi. Daha sonra kendine gelen Esra bunun nedeninin güneşten olabileceğini belirti.

Öte yandan Masterchef'te gergin dolu anlar yaşandı. Kurallara uymayan Arem ve Tanya Mehmet Şef tarafından oyundan atıldı.

MasterChef Türkiye'de haftalar ilerledikçe heyecan da artıyor. Peki MasterChef Türkiye 2020'de haftanın üçüncü ve son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak. İşte Silivri'de çekilen MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı...

Dün akşam oynanan haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar mavi ve kırmızı takım olarak yarıştı. Yarışmacıların zorlu anlar yaşadığı gecede şefler yarışmacılardan İtalyan yemekleri yapmalarını istedi. Zorlu geçen takım oyununda dokunulmazlığı kazanan takım kırmızı takım oldu. Bireysel dokunulmazlığı yaptığı dana fileto yemeği ile kazanan Emir ise eleme adayı olarak Ebru'yu söyledi. Böylece MasterChef'te 3. eleme adayı kesinleşmiş oldu. 

Emir eleme adayı olarak Ebru'nun ismini verdi. Diğer eleme adayı ise mavi takımda oy eşitliği sağlanmasından dolayı kaptan tarafından belirlendi. 

Mavi takım kaptanı olan Esra, eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçti. 

Böylelikle Masterchef eleme adayları; Duygu, Furkan, Ebru ve Ayyüce oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? 

MasterChef dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı kazanmak için bir kez daha mücadele verdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler yarışmacılardan Somer Şef'in tarifi olan ördek gözleme yemeğini yapmasını istedi.

FURKAN AĞLAYARAK STÜDYODAN ÇIKTI 

Gergin dolu anların yaşandığı yarışmada Sekiz yarışmacının mücadele ettiği eleme menüsünde 5 yarışmacı tabağını yetiştirdi. Mavi takımda yer alan Furkan tabağını yetiştirememesine rağmen şeflere sununca Mehmet Şef'in sert tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

Furkan'ın yaptığı yemeği beğenmeyen Mehmet şef "Nasıl getirebiliyorsun böyle bir şef yemeğini buraya. Getirme daha iyi, şefe saygısızlık olmazsa ben bu tabağı tatmam! Niye getirdin!" sözleriyle tepki gösterdi.

Mehmet Şef'in tepkisi karşısında tabağını alarak yerine geçen Furkan kısa süre sonra ağlamaya başladı. Furkan daha sonra stüdyodan ayrıldı.

Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler en iyi üç tabağı yapan ismi Esra, Emir, Berker olarak açıkladı. MasterChef Türkiye'de bireysel dokunulmazlığı kazanan Berker haftanın ilk eleme adayını seçti. Ördek gözlemeyi rakiplerinden daha iyi yaparak eleme potasına giren ismi belirleyen Berker ilk aday olarak Duygu'yu seçti.

MasterChef'te gecenin ikinci eleme adayı eşitlik çıkmasından dolayı takım kaptanı tarafından belirlendi. Mavi takım kaptanı olan Esra eleme adayı olarak Furkan'ın ismini verdi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI 

MasterChef Türkiye'de yaşanan gerilim sosyal medyada kısa sürede TT oldu. Mehmet şefin sert tepkisinden sonra Furkan'a Twitter üzerinden destek mesajları yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise 'mutfak kuralları böyledir, nasıl o yemeği müşteriye sunamıyorsanız şeflere de vermeyeceksiniz' sözleriyle Mehmet şefi haklı buldu.

KAPTANLIK OYUNUNU KAZANAN İSİM

Dün akşam oynanan kaptanlık oyununda en iyi menemeni yaparak mavi takımın kaptanı olmak isteyen yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Oyunun sonunda ise Barbaros, Sefa, Arem, Esra, Ebru, Eray en iyi altı tabağın sahibi oldu. Daha sonra şefler günün birincisini, altıncı tabaktan itibaren Barbaros, Sefa, Ebru, Eray, Arem ve Esra olarak açıkladı. Böylece mavi takımın yeni kaptanı Esra Tokelli oldu.

Mavi takımın kaptanı seçilen Esra, kırmızı takımın yeni kaptanı olarak Arem Yüce'yi seçti.MasterChef'e yeni katılan Arem, aynı gün kaptan olmanın heyecanını yaşadı.

Esra daha sonra ise takımına Furkan, Berker, Özgül, Ebru, Ayyüce ve Duygu'yu dahil etti. Kırmızı takımın kaptanı olan Arem ise takımına Serhat, Barbaros, Tanya, Sefa, Uğur, Celal ve Eray'ı seçti.

MASTERCHEF'TE ŞEFLERİN ZOR ELEME KARARI

Toplam 6 yarışmacının yarıştığı gecede gergin ve stresli dakikalar yaşandı. İki bölümden oluşan eleme oyununda şefler ilk olarak yarışmacılara yaratıcılık oyunu oynattı. Dana yanağının ön planda olduğu bir menü hazırlanmasını isteyen şefler Eray, Duygu ve Özgül'ün tabağını beğendi ve bu üç yarışmacı potadan çıkmayı başardı. İkinci turda mücadele eden Ebru, Gülşah ve Berker, Mehmet şefin hazırladığı duxelle dana pirzola yemeğini yaptılar. Duxelle dana pirzolayı en iyi yapan Ebru eleme potasından çıktı.

Yarışmaya bir hafta önce katılan Berker ve Gülşah arasında seçim yapmakta zorlanan şefler üç kez toplantı yaptı. Bizim için son zamanlarda verdiğimiz en zor kararlardan biri oldu diyen şefler Gülşah'ın elendiğini açıkladı.

MasterChef Türkiye'ye veda eden Gülşah, 'Mutlu olmak zorundayım, çünkü hayatımda neyin benim için doğru olduğunu bilmiyorum. Belki de buradan gitmem gerekiyor, önümde çok güzel bahar bahçe bir yer var. Her şey için çok teşekkür ederim. Ben başardım' ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye elemelerinde renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Arem Yüce yarışmaya yedeklerden katıldı. Yüce, iddialı olduğunu dile getirdi.

Masterchef yarışmasında dün yayınlanan bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu İstanbul Boğazı'nda oynandı. Yarışmaya konuk olarak Türk sinemasının önemli oyuncularından Oya Başar, Selda Alkor, Erhan Yazıcıoğlu ve Serdar Gökhan konuk oldu. Şefler yarışmacılardan kök sebzeler, istiridye mantarı çorbası, Ravioli, dana fileto ve profiterol yapmalarını istedi. Kıyasıya geçen mücadelenin ardından konuklar tadım yaptı ve beğendikleri takım için oylarını kullandı. MasterChef’te dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu.

Kırmızı takım oyuncuları arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar ana ürün mantar ile yaratıcılıklarını kullanarak yaptıkları lezzetleri şeflerin tadımına sundular. Finale Gülşah ve Emir kaldı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Emir oldu.

Emir 5. eleme adayı olarak Gülşah'ı gösterdi. Haftanın son eleme adayı ise yapılan oylama sonucunda belirlendi. Eleme oylaması sonrasında en çok oyu alan isim Eray oldu. Eray haftanın son eleme adayı oldu ve potaya gönderildi.

MasterChef'te dün yayınlanan bölümde Masterclass ödül oyununda Danilo şef rüzgarı esti. Dün akşam Danilo Şef makarna ve risotto yapmanın tekniklerini ve inceliklerini yarışmacılara gösterdi. Danilo Şef'in verdiği eğitimin ardından mutfakta yarışmacılar öğrendikleri yemeklerle yaratıcı bir tabak çıkarmaya çalıştı. Rakiplerinden daha iyi tabağı çıkararak MasterClass finaline kalan 6 yarışmacıdan biri gecenin sonunda ödülün sahibi oldu.

İlk turda Duygu, Emir, Esra, Özgül, Uğur ve Eray makarnayı rakiplerine göre daha iyi yaparak 2. tura yükseldi. Danilo Şef ikinci tura yükselen 6 yarışmacıdan bu kez final turunda risotto yapmasını istedi. Yarışmacılar 60 dakika sürenin ardından yaptıkları yemekleri Danilo, Somer ve Mehmet Şef'e tattırdı. Yarışmanın sonunda risottoyu diğer yarışmacılarda daha iyi yaparak MasterClass ödülünü kazanan isim Emir oldu.

Herkes tarafından sevilen Masterchef Türkiye'de dün yayınlanan bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunun oynandı. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği bölümde kaybeden takımdan iki eleme aday daha oldu. Şefler tarafından Çölyak hastaları için uygun yemekler yapmalarını istedi. En iyi tabakları çıkaran ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım oldu. Mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununu kazanmak için yarışan mavi takım şeflerin istediği uzak doğu mutfağından 'tom yum goong' çorbasını en iyi şekilde yapabilmek için yarıştı. En iyi tabağı hazırlayan yarışmacı şefler tarafından Barbaros olarak açıklandı.

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Barbaros haftanın 3. eleme adayı olarak Berker'i söyledi. Daha sonra mavi takım arasında yapılan oylamanın ardından da en fazla oyu alan yarışmacı Ebru oldu ve haftanın 4. eleme adayı seçildi.

Dün yayınlanan bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesi stüdyoda büyük bir sürpriz yaşandı. Survivor yarışması ile adından söz çok ettiren Nisa Bölükbaşı birden stüdyoya girerek şeflere büyük bir sürpriz yaptı. 

Şeflerden Mehmet Yalçınkaya, Nisa’nın yarışmaya gelme nedenini ise "Yapımcıların Nisa’ya rayska sözü var. Birazdan arkadaşlarımız rayska yapacak ve Nisa’ya yedireceğiz" sözleriyle açıkladı. Ayrıca Mehmet Şef Nisa’yı Ayyüce’ye benzeterek, "Mimiklerini sana benzetiyorum" dedi.

Dün ekranlara gelen Masterchef yarışmasının son bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Şefler, yarışmacılardan dondurmanın ana malzeme olacağı bir ürün yapmasını istedi. Şeflerin istediği şekilde dondurmayı en iyi kullanan ve Masterchef kaptanlık oyununu kazanan ve Mavi takım kaptanı olan isim Celal oldu. Kaptanlık oyununu kazanan yarışmacı Celal, Kırmızı takım kaptanı olarak Eray'ı seçti. 

Mavi takım kaptanı Eray ile Kırmızı takım kaptanı Eray, takım seçimlerini yaptı. Takımlar şu şekilde;

MAVİ TAKIM

Celal - Kaptan
Barbaros
Esra
Serhat
Tanya
Berker
Sefa
Ebru

KIRMIZI TAKIM

Eray - Kaptan
Furkan
Emir
Uğur
Ayyüce
Özgül
Duygu
Gülşah

MasterChef dün yayınlanan bölümünde mavi takım için bir eleme gecesi yaşandı. Uğur, Gülşah ve Berk'in eleme potasında olduğu gecede yarışmacılar eleme yemeği olarak perdeli pilav yaptı. 16 yarışmacının mücadele ettiği MasterChef'te sürpriz bir ayrılık yaşandı. Hafta boyunca yapılan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden mavi takımdan 6 yarışmacı Emir, Duygu, Ayyüce, Uğur, Berk ve Gülşah elenmemek için kıyasıya yarıştı.

İki aşamalı olan eleme sisteminde ilk turda yaratıcılık oyunu oynandı. İlk turda en başarılı tabağı yapan Ayyüce, Duygu ve Emir oldu. İkinci turda yarışan Uğur, Gülşah ve Berk'ten Somer şef, perdeli pilav yapmalarını istedi. Somer şefin hazırladığı perdeli pilavı yapmak için yarışmacılara tam bir saat verildi. Stresli anların yaşandığı gecede üç yarışmacı da tabağını tamamlamayı başardı. Şeflerin yaptığı tadım sonrası verdikleri kararla eleme turundan ilk çıkan isim Uğur oldu. Gülşah ile son ikiye kalan Berk, MasterChef'e veda etti.

 

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde 10 bin TL kazanmak için yarışan yarışmacılar kız ve erkek takım olarak ikiye ayrıldı. Kızlar evi ve erkekler evi olarak takımlara bölünen yarışmacılar en iyi sütlü tatlıları yapmak için mücadele etti. Yarışmayı 4-2'lik skorla kazanan takım ise erkekler oldu.

Oyun öncesinde erkeklerin sayıca fazla olması nedeniyle iki yarışmacı oyun dışında kaldı. Yarışma dışı kalan isimler Eray ve Barbaros oldu. Ardından şeflerin yapılmasını istediği sütlü tatlılar, yarışmacılar arasında paylaşıldı ve eşleşmeler sonrasında düellolar başladı.

Oyunu kazanan takım ise kaldıkları evde kullanmak için 10 bin TL kazandı.

Somer Şef yarışmacılara domates ve biber salçasının inceliklerini anlatarak Masterclass eğitimi verdi. İlk aşamada yarışmacılar domates çorbasını yapmak için mutfakta karşı karşıya geldi. Domates çorbasını en iyi yapan isimler, Ayyüce, Sefa, Celal, Tanya, Esra ve Uğur oldu. Somer şef tarafından verilen eğitimde turşu yapmanın incelikleri ve domates, biber salçası yapmanın tekniklerini alan yarışmacılar sonraki etapta yaratıcı yemek yapmaya çalıştı.Yarışmacılara yapacakları yemekler için 40 dakika süre tanındı.

 Masterclass eğitimimn ardından en iyi yemeği yaparak masterclass ödülü olan yemek pişirici robot ödülünü kazanan isim Ayyüce oldu. 

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef 2020 yarışmasında dün akşam ekrana gelen bölümde mavi ve kırmızı takım ikinci dokunulmazlık için yarıştı. Şeflerin mavi ve kırmızı takıma narenciye vererek yaratıcılıklarını kullanarak narenciyeyi ön plana çıkarmalarını istedi. Sırasıyla amuse bouche, soğuk başlangıç, ara sıcak, ana yemek son olarak da narenciye kullanıp tatlı yapmalarını istedi. 

40 dakika gibi kısa bir sürede tabak hazırlamaları gereken yarışmacılar yetiştirmek için bir hayli ter döktü. En güzel yemekleri hazırlayan takım dokunulmazlığı elde etmek için kıyasıya mücadele etti. 5 çeşit yemek hazırlayan iki takım da oylama heyecanı yaşadı. Ünlü şeflerin kararıyla dokunulmazlık oyununu 3-2 kazanan kırmızı takım oldu.

Dokunulmazlık oyunun kaybeden mavi takım bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Yarışmacılar Mehmet şefin hazırladığı tütsülü rozbif yemeğini yapmak için kıyasıya yarıştı. En başarılı tabağı yapan Duygu bireysel dokunulmazlığın kazananı oldu. Duygu, eleme potasına mavi takımın kaptanı Uğur'u gönderdi.

Mavi takım arasında yapılan oylamada Eray ve Berk arasında tartışma yaşandı. Eray'ın mutfakta heyecan yapıp kaos yarattığını düşünen Berk takım arkadaşını uyardı. Eray ise Berk'e 'sen çok bilmişlik yapıyorsun' cevabını verdi.

Şefler yarışmacılardan Çin mutfağından lezzetler yapmalarının istedi. Başlangıç menüsü olarak sebzeli wonton çorba, Çin pilavı, Ballı zencefilli tavuk, Çin böreği, Moğol usulü et, İstiridye soslu brokoli ve kuşkonmaz, Kızarmış dondurma gibi yemekler istedi.

Verilen 40 dakikada  mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Ama Özgül'ün kaptan olduğu kırmızı takım, mavi takıma karşı büyük bir farkla oyunu kazandı.

MasterChef'de dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinin ardından mavi takım kendi arasında dokunulmazlık oyunu oynadı. Haftanın ilk dokunulmaz olan ismi Gülşah oldu. Gülşah eleme potasına yaratıcılığına güvendiği Emir'i soktu.Masterchef'te haftanın ikinci eleme adayı takım arasında yapılan oylamanın ardından belli oldu. Dört oy alan Ebru ve Ayyüce'nin kaderini Gülşah belirledi. Gülşah verdiği oylarla Ayyüce'yi eleme potasına yolladı.

Dün yayınlanan bölümde  "Mehmet şefin 'Üç yılda yediğim en kötü yemek' ve Danilo şefin 'Gerçekten ilk defa MasterChef'te bir yemeği yiyemiyorum' " sözleri yarışmaya damga vurdu.Bahsedilen yemek hangi takıma ait merak konusu. İşte yeni bölüm fragmanı...

Masterchef'in dün ekranlara gelen bölümünde 16 yarışmacının kaptanlık oyununda kıyasıya mücadele etti. Şefler yarışmacılardan 40 dakika içinde her bir yarışmacıdan 8'er adet ıslak hamburger yapmalarını istedi.

Gergin dolu anların yaşandığı yarışmada çoğu yarışmacı 8 adet hamburgeri yetiştiremedi. Şeflerin verdikleri yemeğe en yakın tabakları Uğur, Duygu, Esra, Berk ve Furkan olarak açıkladı. Gülşah, Tanya ve Ebru hamburgerleri yetiştiremedi.Kaptanlık oyununda Esra ile finale kalan Uğur mavi takımın kaptanı oldu.

Masterchef Türkiye yarışmasında dün ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında Ayyüce, Duygu, Sedat, Esra, Celal ve Eray bulunuyordu. Yeni bölümde oynanan eleme oyununa Sedat, Esra ve Celal katıldı. Celal rakiplerinden daha iyi bir tabak çıkararak birinci oldu.İşte, yarışmaya veda eden o isim...

MASTERCHEF YARIŞMASINA İLK VEDA EDEN İSİM SEDAT OLDU

40 dakikada en iyi tabağı yapan Celal potadan çıkan ilk isim oldu. Esra ve Sedat arasında seçim yapan jüri üyeleri Esra’nın yarışmaya devam etmesine karar verdi. MasterChef Türkiye’ye ilk veda eden kişi de Sedat oldu.

Masterchef yarışmasına veda eden Sedat, 'Burada çok güzel insanlar tanıyıp çok güzel insanlar tanıdım. Hatalarım desem adaptasyon süreci çok yaşadım.' ifadelerini kullandı.

Masterchef yarışmasına sürpriz yarışmacı

MasterChef Türkiye’ye yedeklerden katılan ilk yarışmacı Sefa oldu. Daha önce eleme turunu geçemeyen Sefa, yarışmaya geri döndü. 

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam 32. bölümüyle ekrana geldi. Dün akşam ödül oyunu için kadınlar ve erkekler olarak iki gruba ayrıldı. Şefler iki takımın yarışmacılarından vejeteryan bir menü hazırlamasını istediler. Heyecanlı anların yaşandığı yarışmada ilk para ödülünü kazanmak için yarışmacılar kadınlar-erkekler olarak iki gruba ayrıldı ve ödülü kazanmak için kıyasıya mücadele etti. 

Şeflerin yemeklerin tadımını yaptıktan sonra beğendikleri yemeklere göre 3-2'lik skorla erkekler takımının yemeklerini beğendi. Böylece erkekler takımı 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. Yarışmacılar kazandıkları çekle ya kaldıkları villadaki ihtiyaçlarını karşılayacak ya da kendi aralarında 10 bin tl ödülü paylaşacak.

Ekranların en çok en çok beğenilen ve izlenen yarışması Masterchef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümde Bu sezonun ilk Masterclass eğitimi verildi. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya tarafından verilen Masterclass'ta yarışmacılara estetik, doğru ve hızlı bir şekilde sebze doğramayı gösterirken, deniz mahsülleri ile et kesimini ve temizlemesini de öğretti.

Lezzet yarışmasının ilk MasterClass'ında başarılı olan 4 finalist; Berk, Serhat, Uğur ve Barbaros oldu. Başarılı olan 4 isim MasterClass'da öğrendiklerini sınırlı malzemeyle ve yaratıcılıklarını kullanarak yeni bir tabak hazırladı. Yarışmacıların hazırladıkları yemeklerin tadımını yapan ünlü şefler final oyununda kazanan ismin Serhat olduğunu açıkladı. Masterchef class'ta en iyi tabağı çıkaran Serhat, profesyonel mutfak ekipmanının sahibi oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye dün akşam 30. bölümüyle ekrana geldi. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım eleme adayı olmamak için  kendi aralarında yarıştı ve sonrasında yeni eleme isimleri belirlendi. Masterchef yarışmacısı Eray ise yaptığı yemekten dolayı hem jürilerin hem de kendi ağzını yaktı.

TV8'de yayınlanan ve çok sevilen Masterchef yarışması 16 kişilik ana kadro belirledikten sonra dün akşam yayınlanan bölümde ilk kaptanlık oyunu oynandı. MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde ünlü şefler, yarışmacılardan 5 adet yemek yapmasını istedi. Şefler yarışmacılardan sırasıyla; kabak çorbası, baklava hamurundan mantarlı börek, ılık manda kaymağı ile semizotu salatası, dana nuar ve polenta son olarak da şeftalili parfe yapmasını istedi.

İlk defa takım halinde yarışan yarışmacılar şeflerin belirlediği yaz konsepti yemeklerini verilen bir saatte hazırlamak için mücadele etti. Heyecan dolu anların yaşandığı yarışmada bazen de takımlar arasında tansiyon da yükseldi. Verilen bir saatin sonunda yemeklerini şeflere servis eden mavi takım ve kırmızı takım büyük heyecan yaşadı. Oldukça çekişmeli geçen yarışı kazanan 3-2’lik skorla Tanya’nın kaptan olarak yönettiği mavi takım oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım bu defa bireysel dokunulmazlık oyunu için yarıştı. Mehmet şefin yaptığı irmik helvasına en yakın tabağı yapan Duygu, dokunulmazlığın sahibi oldu. Duygu’nun eleme potasına gönderdiği ilk isim Celal oldu. Takım oylaması sonucu ikinci aday ise Sedat oldu. Toplamda 6 kişinin eleme potasına gireceği yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı.

Şeflerden konuşmak için izin alan Eray, burada saygısızlık olmasın diye söylemedim ama Serhat daha önce, 'Ben Amerika’da işi bıraktım. Ben gibi birisi varsa benim rakibimdir' diyor. Biz parasız, ailemizden destek almadan ne koşullardan geçerek buraya geldik. Belki benim Amerika’ya gitme şansım olmadı. Belki de buradaki çoğu kişinin olmadı. Eleme oyununda beni karşına çıkar, seni elemezsem benim adım da Eray değil' ifadelerini kullandı.

Ama 7 yarışmacı süreyi iyi değerlendiremeyip tabaklarını yetiştiremedi. Şefler tadım yaptığı 9 tabaktan sadece 3 tanesini beğendi. Berk, Serhat ve Tanya'nın tabakları arasında birinci olan ve masterchef 2020'nin ilk takım kaptanı olarak Tanya seçildi. Mavi takım kaptanı olarak seçilen Tanya kırmızı takım kaptanı olarak da Ayyüce'yi seçti.

Takım seçimlerinde sona kalan Gülşah, "Sessiz atın çiftesi pek olur. Ben son seçildim ama gün sonunda 'Keşke seni ilk seçseymişiz' diyeceksin" dedi. Bunun üzerine karşı takımın kaptanı Ayyüce ise kendi eleme oyununda şef Mehmet Yalçınkaya'nın o deyimi kendisine söylediğini belirterek Gülşah'ı uyardı.

Ortamın oluşan gerginlikten rahatsız olan Serhat ise yarışmacılara açık oynaması gerektiğini ve sorunun kimdeyse direk isim vererek konuşması gerektiğini söyledi.

Karşı takımdaki Eray ise tartışmaya dahil olarak "Benim kişisel olarak kimseyle problemim yok. Gülşah'ı savunmuyorum sadece onun çalışma şeklini gördüm. O burada 'Demek ki burada sinsilik yapmak lazım' diyor. Eğer bu şekilde başlayacaksak ben de büyütürüm meseleyi benim için sorun yok. Laf çarpıtıldığı zaman benim sinirim bozuluyor" dedi.

Ard Arda yapılan seçimlerde Tanya'nın takımında Ebru, Eray, Gülşah, Berk, Esra, Tanya, Özgül ve Emir yer alıyor. Ayyüce'nin kaptan olduğu kırmızı takımda ise Serhat, Duygu, Barbaros, Uğur, Furkan, Sedat, Celal yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen yemek yarışması Masterchef Türkiye dün akşam yeni bölümü 16 kişilik kadroya girecek son iki ismin belirlendiği akşam oldu. Masterchef'te yarışan yarışmacılar günlerdir  şefler tarafından istenilen birbirinden farklı yemekleri yaparak 16 kişilik kadroda yer almak için kıyasıya mücadele ediyor. Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda olduğu yemek yarışmanın 2020 kadrosuna girebilmek için yarışan yarışmacılar, günlerce ter döktü. Dün akşam son oyunları kazanarak ana kadroya giren isimler Gülşah ve Ebru oldu.

Masterchef'in ana kadrosuyla birlikte pazartesi akşamı yeni yayınlanacak ilk bölümünde:

- Ayyüce

- Serhat

- Duygu

- Uğur

- Furkan

- Sedat

- Celal

- Barbaros

- Ebru

- Eray

- Gülşah

- Berk

- Esra

- Tanya

- Özgül ve

- Emir kıyasıya mücadele edecek.

SOMER ŞEFİ, ÇILDIRTAN OLAY! 'ÇIK GİT BURADAN'

Ünlü şeflerin son eleme gününde yarışmacılara verdiği ilk yemek adana kebap oldu. 50 dakika içerisinde kebap yapmaya çalışan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Bazı yarışmacılar zor anlar yaşadı. Kebabını istediği kıvama getiremeyen Arem, şeflere 'ben diğer tura girmek istemiyorum. En iyi yaptığım ürünü yapamadıktan sonra diğer turda yarışmak istemem' açıklamasında bulundu.

Arem'in sözlerine çok öfkelenen şef Somer Sivrioğlu, 'Çok saçma bir hareket! Günah değil mi, seninle yarışan insanlara yazık değil mi? Düşünsene seninle düelloya giren insanı.Sen her kaybettiğinde bunu mu yapacaksın? Her bir şeyi kaybettiğinde 'ben yapamıyorum, ben gidiyorum mu' diyeceksin? Bu mu senin meslek ahlakın? Bence çık git! Mesleğine saygın olsun. Yemek yap şov yapma. Sana bunu ilk geldiğin günden beri söylüyorum.' sözleriyle tepki gösterdi.

MasterChef Türkiye 2020 için nefesler tutuldu. İlk grubun içerisinden belirlenen MasterChef Türkiye'de asıl 16'da yarışacak 8 yarışmacının yanında diğer 14 kişilik grup içerisinden 8 yarışmacı daha eklenecek. Dün akşam diğer grupta yarışan 14 yarışmacı içerisinden bir kişi 14. yarışmacı olarak belirlendi. MasterChef Türkiye 2020'nin dün akşamki yapılan yemek yarışında yarışmacılar önce mutancana yaptı. Mutancana yemeğini en iyi yapan 5 yarışmacı Çağla, Büşra, Celal, Arem ve Ebru oldu.

ÖNLÜĞÜ CELAL KAPTI

Son 5'e kalan yarışmacılar yarışmanın 2. etabında işkembenin ana malzeme olduğu en yaratıcı lezzeti yapmak için mücadele etti. Yarışmacılardan Ebru yemeğini yetiştiremediği için jüri tarafından değerlendirmeye alınmadı. Dün akşam yayınlanan bölümde en yaratıcı tabağını çıkararak son 16'ya kalan yarışmacı Celal oldu.

MasterChef'in 14 Ağustos Cuma ekrana gelen son bölümünde ana kadroya kalan 13. yarışmacı belli oldu. MasterChef'te ilk turda kişloren yemeğini en iyi yapan 5 yarışmacı üst tura geçti. Burada ise ana aktörün fındık olduğu yemeği en iyi yapan bir isim, şeflerden adı yazılı önlüğü alarak ana kadroya girmeyi başardı.

MasterChef 2020'nin 13. yarışmacısı olmak için kişloren (Quiche Lorraine) yapmak için uğraştılar. Fakat şeflerin tadımı ve kontrolleri sonrasında beş yarışmacının tabağını başarılı buldular. Verilen 40 dakikalık sürenin sonunda en başarılı tabakları hazırlayanlar, Uğur, Ebru, Gülşah, Arem ve Celal oldu.Sürenin sonunda şefler tek tek hazırlanan yemeklerin tadına baktı. Yarışmacıların sunumları sonrasında şefler, son ikiye kalan yarışmacıları Uğur ile Ebru olduğunu açıkladılar. Bu iki arasından ismi yazılı önlüğü kazanan ise Uğur Deniz Yılmaz oldu.

12. YARIŞMACI ERAY OLMUŞTU!

MasterChef Türkiye 13 Ağustos Perşembe akşamı sevenlerinin karşısına çıktı. Vişneli köfte yapmak için ilk turda önlüğünü giyerek mutfakta zamanla yarışan yarışmacılardan 6 kişi şefler tarafından beğenildi ve ikinci etabına geçildi. Final turunun ikinci etabında ise şefler yarışmacılardan bu kez mısır üzerine yaratıcı bir tabak yapmasını istedi.

Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in yaptığı tadım sonrasında bu akşamın birincisi ve ana kadronun 12. yarışmacısı Eray oldu. 

Dün ekranlara gelen yeni bölümde yarışmacılar arasından günün final oyununa kalan isimler kendilerinden istenen yaratıcılık yemeğiyle şeflerden geçerli notu almak için kıyasıya mücadele etti. Mehmet, Danilo ve Somer şefin jüriliğinde yapılan ve birbirinden farklı pek çok lezzetin yarıştığı programda dün lazanya yapılması istendi. Yemeklerini yapan ve şeflerin beğenisine sunan yarışmacılardan kriterlere uygun olan 6 sı seçilerek final turuna kaldı. Final turunda verilen malzemelerle yaratıcılık tatlısı yapılması istendi ve tadım kısmının ardından şefler günün ana kadroya katılmaya hak kazanan 11. Yarışmacısını açıkladı. Yarışmanın ana kadrosuna katılan 11. yarışmacı Berk oldu.

İlk turda en iyi tutmaç çorbasını yaparak bir üst tura çıkmak isteyen yarışmacılar stresli anlara yaşadı. Zamanı iyi değerlendiremediği için çorbanın sunumunu hazırlayamayan Dilara, gözyaşlarına tutamayarak ağladı. Bir Anadolu klasik yemeği olan bu çorbayı en iyi hazırlayan altı yarışmacı ise Gülşah, Eray, Uğur, Kayhan, Walison, Tanya oldu.

İkinci oyunda ise yarışmacılara verilen ana ürün jumbo karides oldu. Sürenin bitimi sonrasında yarışmacılar, tek tek yemeklerini ünlü şeflere neler yaptıklarını anlatıp tadım için yemeklerini sundular. Şefler, tadım sonunda oy birliği ile verdikleri kararı açıkladı. Yaratıcılık oyununda en zayıf tabağın Gülşah'a ait olduğu belirlendi.

Daha sonra Kayhan, Uğur, Walison oldu. Son ikiye kalan isimler ise Eray ile Tanya oldu. Bu iki kişi arasında en iyi tabağı hazırlayan Tanya Kilitkayalı, MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna seçilen 10. yarışmacı olmaya hak kazandı.

Dün akşam yayınlanan bölümünde kritik eleme turunda iddialı yarışmacılar Eray Aksungur ile Kayhan Özekin arasında tartışma yaşandı.

MasterChef yarışmacısı Kayhan yemek yapmak için kullandığı blenderı yere düşürmesinin ardından tekrar rafa koydu. Eray ise Kayhan'ı "Onu oraya koyma yere düştü ve kirlendi" diyerek uyarıda bulundu. Diğer yarışmacılara da seslenen Eray, blenderı kaldırdı ve kimsenin kullanmamasını istedi. Yarışmadaki ilginç tavırlarıyla dikkat çeken Kayhan ise Eray'a "Hadi abi ya. Yemeğe mi sokuyorsun sanki bunu? Tribünlere oynuyor" sözleriyle tepki gösterdi.

Masterchef Türkiye yarışmasında 1 haftadır devam eden elemelerde final turuna 28 kişi kalmış ve 14 kişilik 2 gruplara ayrılmıştı. İlk 8 kişilik gruba dahil olan isimler Serhat Doğramacı, Duygu Acarsoy, Özgül Coşar, Emir Elidemir, Ayyüce Kamit ve Sedat Tuncer Masterchef 2020 ana kadrosuna seçilmişti. Dün akşam yayınlanan bölümde ilk 8'in son 2 kişisi belli oldu.

MasterChef final turunda kalan son 8 yarışmacı, ana kadroya girebilmek için şeflerin istediği elbasan tava yemeğini yapmak için kıyasıya mücadele etti. Finale 3 isim Didem, Emel ve Esra'nın kaldı. Finale kalan en iyi tabağı yapan yarışmacıyı şefler açıkladı. Rakiplerine göre en iyi elbistan tavayı yapan Esra Tokelli MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna seçilen 7. yarışmacısı oldu.

Diğer turda kalan yarışmacılardan süt ve şekerin ana malzemesi olan yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Verilen süre sonunda ünlü şefler, yarışmacıların yaptıkları tatlıların tadına baktılar. MasterChef jürisi, oy birliği ile ana kadroya seçilen ilk grubun 8. son yarışmacısı olarak Furkan Yalçın'ı seçtiklerini söylediler.

Masterchef 2020 yarışması geçtiğimiz hafta yeniz sezonuyla yayın hayatına girdi. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya,  ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu yarışma 3'lü düellolar devam başladı. Dün yayınlanan bölümde 3'lü düellolarda yarışan Mohammad Ayad, Ayyüce Kamit ve Halit Karaman düelloya çıktı.

MasterChef 2020 birincisi Serhat kimdir? Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef 2020 birincisi Serhat kimdir? Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı kaç yaşında?
Demet Akalın'dan Fahriye Evcen'e kadar pek çok ünlünün stil sahibi çocukları!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan Fahriye Evcen'e kadar pek çok ünlünün stil sahibi çocukları!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0