Oyuncu Barış Arduç'tan 'bebek' açıklaması

Yaklaşık 6 yıldır beraber olan Oyuncu Gupse Özay ve Barış Arduş sade bir nikâhla dünya evine girdi. Önceki gün Levent'te görüntülenen oyuncu Barış Arduç, eşi Gupse Özay ile evliliklerinin güzel gittiğini dile getirdi.

Oyuncu Barış Arduç, önceki gün Levent'te objektiflere yansıdı. Öğlen geldiği menajerlik şirketinden gece ayrılan Arduç, "8 saattir toplantı yapıyoruz. Reklam filmi var, onunla alakalı bir toplantı yaptık" dedi.

Neftlix'te yayınlanacak olan diziyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, "Set başladı. Ben şubat ayının ikinci haftası başlayacağım" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yaz uzun süredir birlikte olduğu Gupse Özay ile Çeşme'de nikah masasına oturan Barış Arduç, evliliklerinin güzel gittiğini ifade etti.

Arduç, muhabirlerin 'bebek' sorularına ise, "Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye'de doğar çocuğumuz" şeklinde yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Barış Arduç ve oyuncu ve senarist olan Gupse Özay'la dün İzmir'in Çeşme ilçesinde Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Yaklaşık 6 yıldır aşk yaşayan çiftin yakın 2 arkadaşı şahit ve tek davetli olurken nikâh töreni de tatil yaptıkları otelde yapıldı. İmza attıktan sonra objektife çok sevdikleri hayvanlarıyla poz verdi. Çift çok ani bir şekilde evlendiği için Gupse Özay'ın hamile olduğu iddia edildi. Çiftin bir erkek bebek bekledikleri konuşulmaya başlandı. İlk açıklamayı Gupse Özay'dan geldi.

Ünlü oyuncu Özay, bebek beklemediklerini ve şu an hamile olmadığını dile getirerek, hemen anne olmak istediğinin de altını çizdi. 14 günlük balayına çıkan çift, tekneyle mavi tur seyahati yapacak. Özay ve Arduç çifti, pandemi nedeniyle düğünlerini gelecek yıl yapmayı karar verdiler.

Gupse Özay en mutlu gününde sosyal medya üzerinden "Gupse Özay’ın çirkinliği" "Birbirlerine yakışmıyorlar"  "Sen o adama layık değilsin" diye birçok takipçi tarafından çirkin yorumlara maruz kaldı .

Sevilen ikili, "Aile büyüklerimiz olmadan düğün de olmaz. Ama şu şartlarda onları kalabalık içine sokmak istemedik. O yüzden nikâhı önden hallettik, önümüzdeki yaz da düğün yaparız" dedi. Özay ise 2 günde karar verip evlendiklerini dile getirdi.

Oyuncu Barış Arduç, evlenme teklifini 3 yıl önce yaptığını söyledi. "Doğru zaman bugünmüş."

Oyuncu ve senarist Gupse Özay ise düğün seven bir çift olmadıklarını belirtti ve sözlerine "Onun dizisi biterken, benim filmim başlıyordu. Bir türlü vakti ayarlayamamıştık. Birbirimize hediye almadık. Yarın (bugün) doğum günüm onu bile geçiştirecek." ekledi.

Cemiyetin ünlü ismi teknede talihsiz bir kaza geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Cemiyetin ünlü ismi teknede talihsiz bir kaza geçirdi!
Güler Işık: Kocam beni öldürecekti

İLİŞKİLİ HABER

Güler Işık: Kocam beni öldürecekti
'Sibel Can Davası'nda yeni gelişme... 'Ortada davayı kaybeden yok!'

İLİŞKİLİ HABER

'Sibel Can Davası'nda yeni gelişme... 'Ortada davayı kaybeden yok!'
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Serkan 3 yıl önce

size ne be çirkin güzel, siz güzeldiniz de ne oldu? 15 sevgili değiştirip en güzelini mi aradınız?

Toplam 3 beğeni

vatandaş 3 yıl önce

tencere yuvarlanmış kapağını kaybetmiş yedek kapak bulamamış

niyazi 3 yıl önce

Umarım evlilikleri bir ömür boyu sürer lakim milletin bu camiya ya bakış açısı çok sert ve yaşantıları samimi gelmiyor .İzleyip görecez bence çocukları dünyaya geldikten sonra bu evliliklerini sonlandırırlar umarım yanılırım

Toplam 7 beğeni