Müge Anlı canlı yayında kadınları dövüş sporu öğrenmeye davet etti!

12 yıldır ekranda olan araştırma programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, yeni sezonuna büyük bir başarıyla başladı. Anlı, rakibesi Didem Arslan Yılmaz'ı ve başka formattaki diğer program Alişan ile Demet Akalın programlarını reytinglerde ilk 10'un dışına attı. Anlı bugünkü yayınında, kadınları dövüş sporu öğrenmeye davet etti.

Yaklaşık 1 haftadır 9 yaşındaki Şiar'ın ölümünü işleyen araştırmacı-gazeteci Müge Anlı, bugünkü yayınında kadınları dövüş sporu öğrenmeye davet etti. Erkeklerden gördükleri şiddete karşı karşılıksız kalmamaları çağrısında bulunan Anlı, ailelere kızlarını pandemi sonrası dövüş kurslarına göndermeleri çağrısında bulundu.

REYTİNGLERİ ALT ÜST ETTİ

Müge Anlı yeni sezonuna başlar başlamaz reytinglere de damgasını vurdu. Ünlü sunucu programıyla 4. olmayı başardı. Anlı, rakibi Didem Arslan Yılmaz'ı reytinglerde ilk 100'ün arkasına geriletti. Demet Akalın ve Alişan'ın sunduğu sabah kuşağı programı ise 60.'lığa geriledi. Sosyal medyada bu durum Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısında geçen, 'Mekanın sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım.' sözleriyle ti'ye alındı.

KIZILAY'DAN PLATİN MADALYA ÖDÜLÜ

Müge Anlı yeni sezonuna bugün itibariyle başladı. Anlı geçtiğimiz yıllardan Müge yazıp 2868'e gönderin ve Kızılay'a bağışta bulunun kampanyasıyla 14 milyon 96 bin TL bağış topladı. Bu sebeple Anlı'ya yayın sırasında Kızılay Başkanı Kerem Kınık tarafından Platin Madalya verildi. 

Temmuz ayının ilk haftalarında yayın hayatına son veren Müge Anlı'nın ne zaman geri döneceği merak konusu olmuştu. Koronavirüs sebebiyle programına ara verdikten sonra yayınlarına yeniden başlayan ancak bu sefer de yaz tatili nedeniyle araya giden Anlı'nın yeni yayın tarihi ve ilk konusu belli oldu.

24 Ağustos günü yeni sezonuna başlayacak olan Anlı'nın ilk konuğu şarkıcı Songül Karlı olacak. Karlı, kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia ettiği eski eşi  Metin Yüncü nedeniyle ekranda olacak.

YENİ STÜDYOYA TAŞINDI

Geçtiğimiz hafta programına ara veren sunucu Müge Anlı, buna neden olarak pandemi sürecini göstermişti. Ancak Anlı'nın bu sezon için ekranda yer almayacağı iddia edilmişti. Deneyimli sunucunun yeni sezonda başka bir stüdyoda yer alacakları, bu nedenle bir süre ekranda olmayacakları belirtilmişti.

BİR YORUM YAPIN 0