İbrahim Tatlıses'in minik prensesi Elif Ada son haliyle herkesi şaşırttı! "Babasının kopyası"

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada Tatlıses kocaman oldu. İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız'dan olan kızı Elif Ada'nın son haliyle herkesi şaşırttı. Sık sık babasıyla fotoğraflarını paylaşan Elif Ada Tatlıses, babasıyla olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında evlenmişti. İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada Tatlıses'i evliliklerinin ikinci yılında kucaklarına almışlardı. İbrahim Tatlıses'in en küçük çocuğu olan Elif Ada Tatlıses annesi Ayşegül Yıldız ile yaşıyor. Sık sık babasının yanına da giden Elif Ada Tatlıses, babasıyla olan benzerliğiyle dikkat çekti. 

ELİF ADA BÜYÜDÜ KOCAMAN OLDU

Babasına düşkünlüğü ile bilinen 11 yaşındaki Elif Ada babasıyla çekilmiş karesini sosyal medya hesabında paylaştı. 11 yaşındaki Elif Ada'nın bu paylaşımı binlerce yorum ve beğeni aldı. İşte Elif Ada'nın babası İbrahim Tatlıses'le o paylaşımı!

Elif Ada, usta sanatçı ile pozunu paylaşıp altına ise, "Bir pazar klasiği" yorumunu ekledi. Bazı sosyal medya kullanıcıları; "Ne kadar büyümüş?", "Allah'ım nasıl tatlı Babalı kızlı maşallah size imparator İbrahim Tatlıses özeldir Bizim için" ,"Çok tatlı kız çocuğusun maşallah" yorumunda bulundu.

 

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Şimdilerde annesinin boyuna yetişen Elif Ada, son haliyle olay oldu.

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada Tatlıses hafta sonunda annesi Ayşegül Yıldız ile doyasıya eğlendi.

ibrahim tatlısesin kızı Elif Ada

ibrahim tatlısesin kızı Elif Ada

Kendi sosyal medya hesabından sık sık anne ve babasıyla paylaşımlarda bulunan Elif Ada'ya beğeni yağıyor. İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'yı görenler "Babasının kopyası" yorumlarında bulundu.

AYŞEGÜL YILDIZIN PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Ayşegül Yıldız'ın da kızı ile olan paylaşımlarına yorum ve beğeni yağıyor. Takipçilerinden gelen yorumlar genellikle Elif Ada'nın babası İbrahim Tatlıses'e ne kadar benzediği oluyor. Ayşegül Yıldız son olarak kızı Elif Ada'nın fotoğrafını "Güzel Rapunzel'im benim. Anne daha çok uzatalım diyor" notuyla paylaştı.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Yıldız'ın paylaşımına "Babasına ne kadar çok benziyor", "Babasını ne kadar sevmişsiniz, prenses aynı babası" yorumları yapıldı.

Büyüdükçe İbrahim Tatlıses'e daha çok benzeyen Elif Ada, yeni yaşını babası ve annesi ile birlikte kutlamıştı. İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'nın büyüdükçe babasına daha çok benzemesi de gözlerden kaçmadı.

İBRAHİM TATLISES KIZI ELİF ADA'NIN ÜZERİNE TİTRİYOR

İzmir'de yaşayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, eski eşi Ayşegül Yıldız'dan olan kızı Elif'in üzerine titriyor. Sanatçı İbrahim Tatlıses üzerine titrediği küçük kızı Elif'in fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Küçük kızı Elif'le devamlı paylaşım yapan Tatlıses bu kez yaptığı paylaşımda kızıyla çekilmiş karesine "İşte benim tek aşkım Elif Ada’m" mesajını yazdı.

İbrahim Tatlıses, eski eşi Ayşegül Yıldız'la çekilen fotoğrafını da 'Anası, babası, kızı' notuyla paylaştı.

İbrahim Tatlıses ve büyük oğlu yine karşı karşıya! Sosyal medyada ipler gerildi

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses ve büyük oğlu yine karşı karşıya! Sosyal medyada ipler gerildi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Eskimalatyalı 1 yıl önce

İbrahim Tatlıses vurulduktan sonra biraz adam oldu. Daha önce çok şımarık hareketleri vardı fakat şimdi daha oturaklı daha bir beyefendi kişi olmuş. Keşke İbrahim Tatlıses daha önce böyle olsaydı. En azından kimse vurmaz, yarım adam yapmazdı. Özel hayatına gelirsek kişinin özel hayatı beni ilgilendirmez. Bu arada Allah esirgesin kızı Elif Ada çok tatlı ve anneye daha çok benziyor.

marko paşa 3 yıl önce

sürü halinde çocuğu var tek aşkım diyor yeni bi hatun alsın sonrada ondan doğan çocuğa da öyle der ömrü böyle unutkanlıkla geçti keyfinin peşinde koştu gerisi önemsiz vız geldi tırıs gitti hayatından attıklarını toplasalar köy kurulur

Toplam 10 beğeni

kahraman 3 yıl önce

ne var şaşıracak, doğup büyüyen her hangi çocuktan biri .haberi yaparken lütfen bunlara ayrıcalıklı ifadeler kullanmayalım. bu gibi kişilerin çocukları sanal dünyada hayatın ne olduğunu bilemeden büyüyen gençler oluyor.her istedikleri hatta isteme fırsatı bulamadıkları her şeye sahip oluyorlar.sonrası malum bir toplum.

Toplam 19 beğeni