Ve Harry de Hollywood’da!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılıp Amerika'ya yerleşen Prens Harry ile Meghan Markle'ın önümüzdeki günlerde ne yapacağı belli oldu. İngiliz basınında yer alan haberlere göre ünlü çift, Netflix ile bir dizi program ile anlaştığı öne sürüldü.

Kraliyet ailesinden ayrılan ve Abd'de yaşamaya başlayan Prens Hary ve Meghan Markle  yaptıkları açıklamada "Odağımızda bilgi ve umut veren içerikler olacak. Yeni ebeveynler olarak, ilham verici aile programları yapmak bizim için de önemli olacak" dedi.

Harry ile Meghan'ın açıklaması şöyle: "Hayatlarımız, birey olarak ve çift olarak bize insan ruhunun gücünü anlamamızı sağladı: cesaret, direnç ve bağ ihtiyacı. Farklı topluluklarla yaptığımız işler ve çevrelerinden dünya genelinde insanlara, amaçların ışık tutmak için, odağımız bilgi ve umut verecek içerikler olacak." 

Kanalın içerikten sorumlu yöneticisi Ted Sarandos, Prens Harry ve Meghan Markle'ın 'yaratıcı evleri' olarak kanalı seçmelerinden gurur duyduğunu söyledi.

Birkaç yıllık sözleşme kapsamında Harry ve Meghan belgeseller, kısa diziler, filmler, şovlar ve çocuk programları yapacak. Deadline adlı haber sitesine göre projeler arasında doğayla ilgili kısa diziler, ilham veren kadınlarla ilgili animasyon programları olacak. Çift bu programları, adı açıklanmayan bir yapım şirketi aracılığıyla hazırlayacak. 

İngiltere Kraliyet Ailesi, bu kez farklı bir iddia ile yine gündem oldu. Prens William ile Kraliyet Ailesi'nden ayrılan Prens Harry'nin, Meghan'la birlikte söz konusu ayrılık kararından sonra birbirleriyle iki ay boyunca hiç konuşmadığı iddia edildi.

Finding Freedom (Özgürlüğü Bulmak) adlı kitabın yazarı Omid Scobie'nin iddialarına göre Prens William Prens Harry'inin saraydan ayrılma kararına çok kızdı. Scobie, Cambridge Dükü William'ın, Sussex Dükü Harry ve eşi Düşes Meghan Markle'ın Megxit olarak bilinen ayrılık kararına çok öfkelendiğini söyledi.

Ünlü yazar, William-Harry ilişkisinin yeniden eskiye dönmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu Obie ayrıca, Meghan ve Kate Middleton arasındaki gerilime de değinerek, iki ismin arasındaki ilişkinin hiç ilerleme kat etmediğini söyledi.

"KRALİYET AİLESİ'NİN İTİBARINI ZEDELEDİ"

Harry-Meghan çifti, Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak, ABD'de yeni bir hayata başlamaya karar vermişti. "Kardeşler arasındaki mesafe gittikçe genişledi" diyen Omid Scobie'ye göre, William, kardeşinin verdiği karardan dolayı üzüntülü ve Kraliyet Ailesi'nin itibarının zedelendiğini düşünüyor.

Küçük Sercan Gezenler için Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti devreye girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Küçük Sercan Gezenler için Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti devreye girdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0