Esra Bilgiç sonunda patladı! Süslü Korkuluk'tan kovuldu mu?

"Kanunsuz Topraklar" dizisi ile ekranlara dönen Esra Bilgiç, hakkında çıkan haberlere sosyal medyadan açıklama yaptı.

Çağatay Ulusoy’un partneri olarak Süslü Korkuluk dizisine dahil olan Esra Bilgiç'in dizi kadrosundan çıkartıldığı gündem olmuştu. Esra Bilgiç'in yapım şirketiyle anlaştığı şartlardan farklı talepleri nedeniyle kriz yaşandığı ve kadrodan çıkartıldığı iddiasına günlerdir konuşuluyor.

"Kaprisleri ile iş başlamadan sıkıntı yaşatmaya başladı, iki kere zam istedi" iddialarına dayanamayan güzel oyuncu açıklama yaptı.

HUKUK OKUYORMUŞ!

esra bilgiç

esra bilgiç

Esra Bilgiç sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Önüme koyulan her teklifi evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım yani resmi olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarına uygun bulmadığım için çekildim. Bir hukuk fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum."

BALKON POZUNA BEĞENİ YAĞDI!

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan olarak müthiş bir çıkış yapmıştı. Son olarak Ramo dizisinde yer alan Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olmayı başarıyor. Final yapan Ramo dizisinde Sibel karakteri ile büyük beğeni toplayan Esra Bilgiç yeni dizi çalışmalarına başladı bile.

Yaz tatilinde yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı sallayan Esra Bilgiç'ten çok özel kareler gelmeye devam ediyor. 

İŞTE ESRA BİLGİÇ'İN ÇOK KONUŞULAN BALKON POZU!



SET KURALLARINI AÇIKLADI

"Diriliş Ertuğrul" dizisinde hayat verdiği 'Halime Sultan' karakteriyle gönüllere taht kuran, Ramo'da canlandırdığı 'Sibel' karakteriyle de adından söz ettiren oyuncu Esra Bilgiç, güzelliğiyle sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor.  Esra Bilgiç, seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından soluğu tatilde aldı. 

KURALINI AÇIKLADI!

Son yılların gözde oyuncularından Esra Bilgiç, oyunculuk kariyerine ilişkin alkışlanacak bir itirafta bulundu.

Bilgiç, "Şiddeti meşrulaştıracak, toplum ve aile yapısını zedeleyecek fikirleri normalleştirecek, doğaya ve hayvanlara zarar verecek bir karakteri oynamayı kabul etmiyorum" dedi.

 

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU!

Henüz Ramo dizisi yeni final yapan Esra Bilgiç bir başka proje ile el sıkıştı. İlk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakterine hayat veren ve oyunculuk kariyerine başlayan Esra Bilgiç son olarak Show Tv'de yayınlanan Ramo dizisinde Sibel karakterine hayat veriyordu.

Ramo dizisi 16 Nisan Cuma günü son kez izleyici karşısına çıktı ve final yaptı. Bir süredir yapımcıların peşinde koştuğu Esra Bilgiç Gold Film'in yeni sezonda FOX için çekeceği merakla beklenen Kanunsuz Topraklar dizisiyle el sıkıştı.

Esra Bilgiç, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Uğur Güneş ile partner olacak.

Oyuncu Tuan Tunalı'yı çekim sırasında yüzünden köpek ısırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tuan Tunalı'yı çekim sırasında yüzünden köpek ısırdı!
Alişan'ın programı "Hayata Gülümse" yanından mı kaldırıldı?

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın programı "Hayata Gülümse" yanından mı kaldırıldı?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

Yanlız Kurt 2 yıl önce

fox olduğu için izlemem gerçi izleyemem benim tv de fox bile yok silince daha tatlı oluyoda :D

of61 2 yıl önce

tutmaz bu dizi ertuğrul kellesini alır tuğtekinin şaka bir yana fox ise asla asla asla...

Toplam 4 beğeni

Erdal 2 yıl önce

Hakikaten hem güzel hemde akıllı bir hanımefendi.inşallah hayırlı biri ile karşılaşır ve mutlu bir yuva kurar. Amin

Toplam 1 beğeni

Kaos 2 yıl önce

Helal be kadın! Yine herkesten farkın olduğunu gösterdin muhteşemsin keşke murat yıldırımla eş olsaydınız sen olduğun sürece tüm dizileri izlerim canımsın arkandayız senin gibi daha çok cesur kadınlara ihtiyacımız var tum rollerini yaşıyorsun senin gibi rolünü iyi yapan bir oyuncu görmedim

Toplam 1 beğeni

İbrahim K. 2 yıl önce

İyi de son oynadığı dizide çekirdek çitler gibi adam vuruluyordu.Şiddetin dik alası vardı Bu durum, açıklamsıyla çelişmemiş mi?

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun