Eylül Öztürk anne oldu! Bu sefer babaya benzetmeyi başardık!

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk, ikinci defa anne oldu. İlk bebeğini geçen yıl kucağına alan sosyal medya fenomeni Öztürk, dün müfdeli haberi sosyal medya hesabından kızının doğum haberini sevenleriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu, sunucu ve sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk ve Barış Kenan Özkan çifti 2017 yılında evlenmişti. Geçen yılda ilk çocukları Alex'i kucağına aldı. Doğumunda ve sonrasında yaşadığı tüm süreci takipçileriyle paylaşan Öztürk, ikinci kez hamile olduğunun müjdesini 9 ay önce vermişti.

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk ikinci kez anne olduğunu kızının fotoğrafını paylaşarak duyurdu. Öztürk, müjdeli haberi şu sözlerle dile getirdi; "Ve dünyalar ikinci kez bizim oldu. Bu sefer babaya benzetmeyi başardık sanırım. Beyaz tenli,uzun ve kumral saçları var ve tahminimce ilerde renkli gözlü olacak gibi sanki..Bir de köfte gibi dudakları. Ha bir de,abisinin izinden gidip gelmemekte ısrar edince,kendisini Ağustos ayında beklerken bir sürpriz yapıp 41 hafta sonunda Eylül ayını tercih etti. O zaman senin adın “Eylül Alice Özkan” olsun kuzum,baban abin ve ben seni çok seviyoruz."

Yusuf Güney'den Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses taklidi!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney'den Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Müslüm Gürses taklidi!
Oyuncu Birol Ünel hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Birol Ünel hayatını kaybetti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0