Yağmur Tanrısevsin 'Kalp Yarası' dizisindeki karakteri Ayşe'yi anlattı

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, yeni dizisi Kalp Yarası için hazırlıklara başladı. Ünlü oyuncu ata binme dersleri alıyor. Ünlü oyuncu, canlandırdığı karakter hakkında ilk kez konuştu.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, uzun zaman sonra ekrana dönmeye hazırlanıyor. Atv dizisi Kalp Yarası için el sıkışan oyuncu, Kilyos'ta bulunan bir at çiftliğinde eğitimler alıyor.

Binicilik derslerinden paylaşımda bulunan Tanrısevsin'e derslerinde köpeği Alf de eşlik ediyor. Oynayacağı karakter hakkında konuşan Tanrısevsin, seyircinin Ayşe'yi çok seveceğini şu sözlerle anlattı:

'İzleyenler çok sevecek Ayşe'yi. Çabuk sahiplenecekler diye düşünüyorum. Ayşe'nin hayatı bir günde değişecek. Alışkın olmadığı bir şehre, kendi hayatının çok zıttı bir hayata ve insanlara adapte olmaya çalışacak. Ayşe'nin bu yolculuğu sırasında gerçek anlamda bir yaşam mücadelesi izleyeceğiz.

Güçlü bir kadın olması, hayata karşı duruşu ve yaşadığı zorluklara rağmen mutlu olmayı bilmesi hemen yakaladı beni... Ne yaşarsa yaşasın içinde yaşama sevgisi olan, herkesle iletişim kurmayı becerebilen bir karakter. Ayrıca gerçek bir hayvansever. Onunla empati kurmak ve onu sevmek zor değil bence... Onu çok seveceksiniz.'

BİR YORUM YAPIN 0