Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci beyazlayan saçlarıyla inadına mutlu

Ak düşen saçlarını boyatmayan oyuncu Özge Özpirinçci, bir şampuan markasının #EzberlerinÖtesinde kampanyasına destek verdi.

Başarılı projelerle adından söz ettiren ünlü ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci saçlarını kendi doğallığına bırakmayı tercih ediyor. Özpirinçci, “Saçlarım konusunda gerek sektörden gerekse toplumun belli kesimlerinden çok fazla eleştiri aldım. Bu belli kalıplara uyma zorunluluğu, aslında kadına dayatılan pek çok baskıdan biri. Ancak baskı karşısında kendim olmayı, doğal kalmayı tercih ettim” dedi. 

özge özpirinçci beyaz saçları

özge özpirinçci beyaz saçları

ÜNLÜ OYUNCU SAÇLARINI KESTİRDİ

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci imaj değişikliğine gitti ve saçlarını çok kısa kestirdi. Özpirinçci kestikten sonra saçlarının son halini Instagram hesabından paylaştı, güzel oyuncunun kısa saçları beğeni topladı.

Özge Özpirinçci yaptığı paylaşımda,

"Canım İbrahim Zengin Yıllardır beklediğim değişimi gerçekleştirdi! Çok mutluyum ellerine sağlık canım İbrahim!" ifadelere yer verdi.

Özpirinçci'nin paylaşımına birçok arkadaşı da yorum yapmayı ihmal etmedi.

İman Casablanca'nın Türkan Şoray hayranlığı!

İLİŞKİLİ HABER

İman Casablanca'nın Türkan Şoray hayranlığı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0