Exxen'de başlayacak olan O Ses Türkiye Rap'in jüri üyesi belli oldu!

Acun Ilıcalı'ın yeni projesi Exxen'in bir diğer yayını O Ses Rap'in jüri üyeleri belli oldu. Yarışmada, 3 ünlü rapçi dışında Hadise de yer alacak.

O Ses Rap, Exxen platformunda başlayacak. Henüz çekimlerine başlanacak olan yarışmasında jüri üyeliği yapacak isimler belli oldu. Ünlü rapçiler Eypio, Mero ve Murda'nın dışında pop şarkıcısı Hadise de jüri koltuğunda oturan isim olacak.

EXXEN'E REKOR KATILIM 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni platformu Exxen'e 3 günde gelen üye sayısını açıkladı.

1 Ocak'ta açılan Exxen platformunun üye sayısını Instagram'dan bir açıklama ile duyuran Ilıcalı, izleyicilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede şu ifadeleri kullandı:"3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler. Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız."

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Merakla beklenen sorunun cevabı geldi. Dıjıtal platform olan Exxen'in her ailenin kullanabileceğini vurgulayan Acun Ilıcalı, fiyatı açıkladı. İlk 7 gün ücretsiz olacak olan platform aylık ödemesi sadece 9,90 TL olacak. 

1 ocaktan itibaren açılacak

1 ocaktan itibaren açılacak

EXXEN’E YILLIK 900 MİLYON TL BÜTÇE
Acun Ilıcalı Exxen projesine yıllık 900 milyon TL harcadığını dile getirdi. Exxen için reklamlı ve reklamsız olarak iki seçenek sunacağını ve reklamlı olanın daha uygun fiyatlı olacağını söyledi.

EXXEN’DE HANGİ YAPIMLAR YER ALACAK?

Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrollerinde olacağı bir müzikal proje olacak. Proje tasarımı Ali Atay'a ait Onur Ünlü yönetmenliğinde ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban'ın olacağı Şeref Bey adlı dizi seyirciyle buluşacak. Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi de platformda yer alacak.

Ayla, Müslüm ve Naim'in yaratıcısı Mustafa Uslu'dan başrolünde Özgü Namal'ın yer aldığı Hükümsüz adlı dizi yer alacak. Üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler ve senaryo ile başrolde İbrahim Büyükak'ın adını gördüğümüz İlginç Bazı Olaylar da diğer orijinal Exxen yapımları olacak. Dünyada ses getiren Next Top Model yarışması Burcu Esmersoy sunumuyla gerçekleşecek. Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ise birlikte bir programa imza atacak.

Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir proje ile Tolga Çevik'in Arkadaşım Hoşgeldin ve Gökhan Çınar'ın Katarsis programları da Exxen'de olacak. Bunların yanı sıra fenomenler Semiraminta, Miço, Orkun Işıtmak, Reynmen ve Buğra Kazancı gibi isimler de Exxen'de özel şovlar hazırlayacaklar.

EXXEN NE DEMEK? NE ANLAM İFADE EDİYOR?

Exxen, Acun Ilıcalı’nın kurduğu dijital yayıncı platform olarak kamuoyuna duyuruldu. Yeni platformun isim babası ise ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programının da adını koyan ve bir dönem jüri üyeliği görevini üstlenen Ali Taran oldu. Reklamcı Ali Taran’ın önerisiyle Exxen adını alan platformun isminin anlamı henüz bilinmiyor. Ancak magazin kulislerinde Exxen’de genellikle yarışma programlarının yer alacağı konuşuluyor. Aynı zamanda Exxen platformunda belgeseller de bulunacak.

Kenan İmirzalioğlu - Sinem Kobal çiftinden sokak hayvanları için örnek davranış!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalioğlu - Sinem Kobal çiftinden sokak hayvanları için örnek davranış!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

abdurrahman 3 yıl önce

henüz keşvedilmemiş bi veya yeni yazılacak bi romanı yüksek bütceli animasyon olarak sunulsa belkide patlayabilir

saç 3 yıl önce

exxen anlamını yapılan programlarla alacağını düşünüyorum.düşünen araştıran üreten ve ön yargısız bakan insan olma muhabbetiyle.

Toplam 1 beğeni

Köroğlu 3 yıl önce

Zevk amaçlı hiçbir siteye üye olmam. Ama dizi izleyip de ücretli üye olan varsa da, ister Acun olur ister Ali isterse Veli, bir Türk sitesi kurulacaksa, insanların bu siteye üye olmalarını tavsiye ederim. Elin Amerikalısına kazandıracağınıza, para bu ülke insanında kalsın. Kalsın ki, para ülke içinde dolaştığı sürece, elbet bir garibana da ekmek kapısı olacaktır.

Toplam 4 beğeni

başkan 3 yıl önce

hangi gariban.. programlarda saydığı sanatçıların hangisi gariban? elin amerikalısı yesin.. biri bu adamı durdursun artık.. master chefte de yine istediği adamları finalde yarıştırıyor.. artık bu adam kazanmasın.. taraf belli etmemek için kanalında haber yayını yapmıyor.. hangi hükümet gelse ona yakın.. iyice huylandım.. netflix e üyelik yapacağım yine de buna kazandırmam..

Toplam 1 Beğeni

hknslh 3 yıl önce

ne zaman açılacağı belli değil ama 1 ocakta tolgshow exxen de :)

Toplam 1 beğeni

muratk 3 yıl önce

boş işler

Toplam 14 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun