Eski futbolcu Emre Aşık'ın boşandığı eşi aranıyordu! Yağmur Sarnıç’la ilgili flaş gelişme!

Eski futbolcu Emre Aşık'a, boşandığı eski eşi Yağmur Sarnıç onu öldürmesi için tetikçi olarak tuttuğu Erdi Sungur ile birlikte jandarmaya direnme ve hakaret suçundan aldığı hapis cezası onandı. Zorlama hapis, kesinleşmiş ve ertelenmiş hapis cezaları bulunan Yağmur Sarnıç yaklaşık iki aydır aranıyordu. Yağmur Sarnıç cezaevine girdi.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Ünlü futbolcu Emre Aşık, üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık'a kendisini dolandırdığını, para sakladığını ve başka erkeklerle gezdiğini iddia ederek 2019 yılında çekişmeli boşanma davası açmıştı. Üç çocuğun velayetini de Emre Aşık almıştı. Mahkeme, Yağmur Sarnıç'ı kusurlu bulmuş ve 35 bin lira manevi tazminat ödemesine, Emre Aşık'ın ise aylık 5 bin lira tedbir nafakası ödemesine hükmetmişti. Bunun üzerine taraflar kararı İstinaf Mahkemesi'ne taşımışlardı.

emre aşık yağmur aşık olaylı boşanma

emre aşık yağmur aşık olaylı boşanma

Yağmur Sarnıç'ın boşandığı eski futbolcu Emre Aşık'ı öldürmesi için tetikçi olarak tuttuğu Erdi Sungur ile birlikte jandarmaya direnme ve hakaret suçundan aldığı hapis cezası onandı. Sungur, kesinleşen cezanın infazı için cezaevine konuldu. Adresinde bulunamayan Yağmur Sarnıç hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı. Sarnıç yakalanması durumunda 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezasını çekmesi için cezaevine konulacak. Sarnıç hakkında bir ay önce de Emre Aşık için verilen korunma kararına uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası verilmişti. Olay kadın Yağmur Sarnıç, bir aydır aranıyordu.

emre aşık yağmur aşık dava

emre aşık yağmur aşık dava

ADLİYEYE TESLİM OLDU

Yağmur Sarnıç'ın pazartesi sabah Gaziosmanpaşa Adliyesine teslim olduğu öğrenildi. Salı akşamına kadar işlemleri süren Sarnıç'ın, hakkında yakalama kararları olan dosyalardan ifade alındı. Sarnıç, işlemlerin tamamlanmasının ardından Salı günü, üç günlük zorlama hapis kararı doğrultusunda Bakırköy Kadın Cezaevine konuldu.

ONLARCA DAVASI VAR

Çift arasındaki karşılıklı suçlamalarla birlikte onlarca dava ve soruşturma açıldı. Bu davalardan biri de Yağmur Sarnıç'ın, Erdi Sungur ile birlikte Düzce'de "jandarmaya direnme ve hakaret" suçundan yargılandığı davaydı. Sarnıç ve Sungur'un jandarma görevlileriyle davalık olma süreci ise şöyle gerçekleşti: Olaylar, suikast planı için suçlanan Yağmur Sarnıç ile Erdi Sungur'un Düzce'de ormanlık alanda Emre Aşık için mezar yeri bakmaya ve keşif yapmaya gittiği iddiasıyla başladı. İhbar üzerine 25 Mart 2020'de Sungur ve Sarnıç'ın içinde olduğu araç, Düzce'nin Gülormanı Köyü'nde jandarma görevlilerinin önleyici kolluk faaliyeti gerçekleştirdikleri sırada durduruldu.

AVUKATA TEHDİT VE HAKARETTEN DE CEZA ALDI

Öte yandan önceki gün Erdi Sungur, Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet'e tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada da ceza aldı. Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi, avukat Sadıkahmet'e yönelik tehdit ve hakaret suçunu sabit görüp Sungur'a 1 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Yine sanığın olumsuz geçmişi, kişiliği ve birçok suçtan sabıkalı olması göz önüne alınarak, cezada herhangi bir indirim veya ertelemeye gidilmedi. Bu karara karşı sanığın istinaf mahkemesinde itiraz hakkı bulunuyor. 

Damla Ersubaşı'ndan şaşırtan itiraf! 'Keşke 23 yaşında evlenmeseydim'

İLİŞKİLİ HABER

Damla Ersubaşı'ndan şaşırtan itiraf! 'Keşke 23 yaşında evlenmeseydim'
İbrahim Saraçoğlu oruç tutacakları 'dikkat' diyerek uyardı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Saraçoğlu oruç tutacakları 'dikkat' diyerek uyardı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

vatandaş 34 3 yıl önce

bu işi erkek yapaydı yıkılırdı ortalık

Toplam 5 beğeni

Ahmed 3 yıl önce

Guzellige aldanip kulüplerde dans eden biriyle evlenirsen, böyle seylerin basina gelmesi normal. Dedigine göre aileside karsi cikmis ve onlari dinlememis. Kendi düsen aglamaz, bide bir nusubet bin nasihatten iyidir demis atalarimz

Toplam 7 beğeni

zımbaci 3 yıl önce

ne oluyor!

Sinasi 3 yıl önce

bu zamanda kimseye güvenilmiyor paran mı var derdin var yasadaki cezalar çok hafif aldatmanın cezasıda yok bu nebiçim bir sistem

Toplam 6 beğeni

belde 3 yıl önce

film senaryosu desem değil, lakin aile hayatımızın ne hale geldiğinin canlı örneği. Allah başta din vatan millet huzuru aile huzuru versin. lakin aile anlaşımız tümden sarsıldı. yazık bu millete. nasıl bu hale geldik iyi sorgulanmalı. tek taraflı bakmamalı

Toplam 8 beğeni