Bir Zamanlar Çukurova'da 3. başrol ayrılığı! Bakın kim diziye veda edecek...

Atv'nin başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oyuncularından birisinin diziye veda edeceği öğrenildi. En çok izlenen dizilerinden birisi olan Bir Zamanlar Çukurova ayrılık haberleri ile yeniden gündeme geldi. Alınan yeni bilgiye göre Bir Zamanlar Çukurova'nın önümüzdeki bölümlerinde bir başrol oyuncusu daha diziye veda edecek.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Atv ekranlarının başarılı yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Dizide Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin, Behice tarafından silahla vuruldu ve öldürüldü. Dizinin önemli başrollerinden olan Vahide Perçin’in ayrılığı izleyicileri üzerken 2. başrol ayrılığı haberi ise herkesi şoke etti.

Geçtiğimiz hafta ikinci bir ayrılık yaşanmış ve bir başka başrol oyuncusu Uğur Güneş diziye veda etmişti. Çukurova'dan 3. bir oyuncunun daha ayrılacağı öğrenildi.  

Çukurova’da geçtiğimiz hafta bir ayrılık daha yaşanmış, Yılmaz karakterine hayat veren başrol oyuncusu Uğur Güneş de izleyicilere veda etmişti. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 3. bir ayrılık daha yaşanacak. Dizide “Behice” karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu Bir Zamanlar Çukurova’nın 85. bölümünde ekranlara veda edecek. Behice’nin çevirdiği tüm dolaplar ortaya çıkacak. 

Hadise'den TikTok konseri! Alacağı ücret dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'den TikTok konseri! Alacağı ücret dudak uçuklattı!
2020'de Instagram'da en çok beğenilen fotoğraflar!

İLİŞKİLİ HABER

2020'de Instagram'da en çok beğenilen fotoğraflar!
2020'de evlenenler: Salgın gölgesinde "Evet" dediler!

İLİŞKİLİ HABER

2020'de evlenenler: Salgın gölgesinde "Evet" dediler!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0