Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Hikmet Karakurt sözünü tuttu!

Kardeşine aldığı 40 liralık radyo sayesinde Kim Milyoner Olmak İster programından 125 Bin TL kazanan Hikmet Karakurt, kardeşine verdiği sözünü tuttu.

Şanlıurfalı Hikmet Karakurt verdiği sözü tuttu. Kardeşine tablet sözü veren genç çocuk bu sözü yerine getirdi. Aile hayatı ve başarısıyla gönüllere taht kuran Karakurt, 13 yaşındaki Halil'a tabletini aldı.

Günlerce konuşulan Hikmet Karakurt'un kazandığı para belli oldu. Dün akşam yayınlanan bölümde 125 bin TL'lik soruya gelen Karakurt, para olarak herhangi bir hedefinin olmadığını söyledi. Bu yüzden 250 bin TL'lik sorudan çekildi. Ailesinin bu paraya ihtiyacı olduğunu belirten genç, tüm Türkiye'ye teşekkür ederek 250 bin TL'lik sorudan çekilerek 125 bin TL kazandı. 

hikmet karakurt 125 bin TL kazandı

hikmet karakurt 125 bin TL kazandı

Efendiliği ve çalışkanlığıyla dikkatleri üzerine çeken Hikmet Karabulut, 60 bin TL'lik sorunun cevabını nasıl bildiğini açıkladı. Sabah gazetesine konuşan Karabulut, 8 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğudur. 22 yaşındaki Karabulut Elektrik Elektronik mühendisliği 2. sınıf öğrencisidir. 1 milyonluk soruya sadece 2 soru kalan Karabulut, tatillerinde ailesiyle beraber soğan toplamaya gidiyor. Tüm hayatını kardeşlerinin eğitimine harcayan Karabulut "8 kardeşiz. Babamın bir işi yok. Geçimimizi işçi olarak Polatlı'da, Eskişehir'de Konya'da soğan, domates ve şeker pancarı toplayarak sağlıyoruz" diyen Hikmet, "Defter, kalem satın alamadığımız zamanlar oldu. Kardeşlerim bana bakarak okumaya çalışıyor. Okulu bitirdikten sonra onları okutacağım. Biz kitap okuyan ve radyo dinleyen bir aileyiz. Radyodaki dinlediğimiz ilginç şeyleri birbirimizle paylaşırız. Yarışmada kazanacağım parayı kardeşlerim için harcayacağım. Söz verdim çünkü" sözleriyle hayatını anlattı. Genç çocuk 60 bin TL'lik soruyu kardeşine aldığı 40 liralık radyo sayesinde bildiğini söyledi.

hikmet karabulut ve ailesi

hikmet karabulut ve ailesi

22 yaşındaki Hikmet Karakurt, Şanlıurfa'dan gelerek Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Gösterdiği başarılı performanstan dolayı kıza sürede ülkenin gündemine oturdu.

Kardeşlerinin eğitimi için yarışmaya katıldığını belirten Karakurt'u sunucu Kenan İmirzalıoğlu'da takdir etti.

hikmet karakurt

hikmet karakurt

Bir diğer tebrikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'ndan geldi. Kasapoğlu, sosyal medya hesabından "Bravo Hikmet! Azim, sebat ve tevazu. Senin gibi gençler oldukça umudumuz baki kalacak" sözleriyle genç çocuğu paylaştı.

bakan mehmet kasapoğlunun paylaşımı

bakan mehmet kasapoğlunun paylaşımı

Sorularda gösterdiği sabır ve kararlılıkta 250 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı. Hikmet Karakurt kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan oldu. 

Oyuncu Burak Hakkı huzur köy hayatında buldu!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Burak Hakkı huzur köy hayatında buldu!
Alişan'dan klasik müzik eşliğinde halay şov!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan klasik müzik eşliğinde halay şov!
'Hayatın Ritmi' adlı program Doç. Dr. Halit Yerebakan'ın sunumuyla yeniden ekranlarda

İLİŞKİLİ HABER

'Hayatın Ritmi' adlı program Doç. Dr. Halit Yerebakan'ın sunumuyla yeniden ekranlarda

BİR YORUM YAPIN 0