Lüks harcamaları hakkında konuşan Berkay: Herkes gibi yılda 2 defa tatil yapıyorum

Eşi Özlem Ada Şahin ile beraber Nişantaşı'nda alışveriş yapan Berkay, son günlerde hakkında çıkan "çok lüks harcamalar yapıyor" iddiaları hakkında konuştu. Açıklamaları ise ağızları açık bıraktırdı.

Yaz aylarını hem yurt içinde hem de yurt dışında tatil yaparak geçiren Berkay, lüks harcamalar yapmadığını iddia etti. Son günlerde Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde yer alan konserlerin bilet satışlarındaki şaibeli açıklamalar hakkında açıklama yapan Berkay, satışların ve fiyatların doğru olduğunu söyledi. Öte yandan şarkıcı lüks araçları ve harcamalarıyla bir türlü gündemden düşmüyor. Bununla ilgili ise makul harcamalar yaptığını ve ailesiyle bu tarz zamanlarda vakit geçirmekten keyif aldığını belirtti. Ayrıca herkesin bu tarz harcamalar yaptığını normal olduğunu söyledi. 

berkay ve eşi

berkay ve eşi

BERKAY'IN LÜKS ARABA TUTKUSU!

Katıldığı programda yoksulluk yıllarını anlatan Berkay, bu durumda abartılacak bir şey olmadığını söyledi. Bir alışveriş merkezi objektiflere takılan Berkay aldığı 2 milyonluk aracına yönelirken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sabah saatlerinde objektiflere takılan Berkay, "Sabahın köründe beni nereden buldunuz? Alkışlıyorum sizi iş azminizden dolayı" şeklinde konuştu.

berkay lüks aracıyla görüntülendi

berkay lüks aracıyla görüntülendi

Daha sonra geçtiğimiz günlerdeki açıklaması hatırlatıldı. Bunun üzerine Berkay "O dönem bütün öğrencilerin yaşadığı zorluklar gibi ben de zorluklar yaşadım. Her insanın yaşayabileceği zorluklar yani. Abartılacak bir şey yok" dedi. 

YEMEK YİYECEK PARAM YOKTU!

Radyo Mega'ya katılan şarkıcı Berkay, hakkında çıkan haberlerden utandığını belirtti. Sürekli olarak lüks araç alan Berkay aynı zamanda eşine ve çocuklarına aldığı pahalı hediyelerle de gündem oldu. Berkay, programda "Yıllar önce hayalim bir Vosvos alıp borcunu taksitle ödemekti. Üniversitede üç arkadaş bin TL'lik ev kirasını veremezdik. Asla bütün pizza yiyemez, dilim alırdık. Param yetmediği için taksiye binemezdim. Bu yüzden şimdi arabalarımla gündeme gelince rahatsız oluyorum. Sahibi olduğum her şeyin kıymetini de çok iyi biliyorum" şeklinde konuştu.

YENİ LÜKS ARACINI ALMAYA KIZIYLA GİTTİ! 

Geçtiğimiz günlerde eşi Özlem Ada Şahin ile beraber görüntülenen Berkay yeni bir araç almıştı. Magazin gündeminde yeni aldığı aracın haberi tazeyken Berkay, galerisine yeni bir araç daha ekledi.

BERKAY 2 MİLYONA ARABA ALDI

BERKAY 2 MİLYONA ARABA ALDI

Lüks araçları için kesenin ağzını açan Berkay, yeni aracına da 2 milyon TL verdi. Aracı almaya kızı Arya ile beraber gitti.

Berkay yeni aracını almaya kızı ile beraber gitti

Berkay yeni aracını almaya kızı ile beraber gitti

SÜREKLİ YENİ BİR ARAÇ ALIYOR!

Araba tutkunu olan Berkay bu kez farklı bir arabayla görüntülendi. Her zamanki gibi maskesiz olan Berkay, eşi Özlem Ada Şahin ile alışveriş yaparken kullandığı araç dikkatlerden kaçmadı. En son lüks ciple görülen Berkay'ın arabayı 2 milyon TL'ye yeni aldığı öğrenildi.

berkay yeni aracıyla görüntülendi

berkay yeni aracıyla görüntülendi

Ünlü şarkıcının pandemi sürecinden beridir maskesiz dolaşması ise eleştirilere neden oldu.

berkayın yeni aracı

berkayın yeni aracı

Geçtiğimiz günlerde eşine doğum günü hediyesi alırken görüntülenen Berkay, "Ben galerici değilim, şarkıcıyım. Allah nasip ediyor alabiliyorum. Üç gün sonra yeni araba alacağım. Ona ne diyeceksiniz merakla bekliyorum" açıklamasında bulunmuştu. Etiler'de Fisker Karma Amerikan markası aracıyla evinin yolunu tuttu.

berkayın 2 milyonluk aracı

berkayın 2 milyonluk aracı

Pelin Akil'in şarkı söylediği geceden muhteşem pozları

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil'in şarkı söylediği geceden muhteşem pozları
Oğlunun kanseri yenmesini dans ederek kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Oğlunun kanseri yenmesini dans ederek kutladı!

BİR YORUM YAPIN 4

zortike 3 yıl önce

bütün pizza yiyememiş cok yazık olmuş bizim ömrümüz gecti agzimiza girmedi görgüsüz

Mehmet keser01 3 yıl önce

Hani bu devletin kanun koyucuları? Fakir fukara maskesiz dışarı çıksa ceza yer. Adam trilyonluk araba galerisi var maske takmıyor. Hadi .hayırlı. traşlar

456987 3 yıl önce

Sorun zengin olmanız değil sorun çapsız olmanız.

VatanDAŞ 3 yıl önce

Kurallar zaten garibana işler

Toplam 4 beğeni