Nazlı Kayı ile evlenmeye hazırlanan Hacı Sabancı hayalindeki evliliği anlattı

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'nın düğün süreci adım adım takip ediliyor. Pandemiden sonra evlenme niyetinde olan çiftin düğünleriyle ilgili son detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Hacı Sabancı da katıldığı bir programda hayalindeki evliliği anlattı.

Yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan Hacı Sabancı - Nazlı Kayı çiftinin düğünleriyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; düğünle ilgili her detayı gizlilikle yürüten çift bir aksilik çıkmazsa kısıtlı sayıda davetliyle 26 Ağustos'ta Kanlıca'daki Sabancı Yalısı'nda evlenecekler.

Çiftin düğün hazırlıkları sürerken Hacı Sabancı ALEM Talks Podcast'e konuk oldu. Hayalindeki evlilik hakkında konuşan Sabancı, tıpkı kendi ailesi gibi geniş bir aile kurmayı planladığını açıkladı.

NAZLI KAYI'YA TEKTAŞ TEPKİSİ

Hacı Sabancı'nın müstakbel eşi Nazlı Kayı, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda tektaşını hep ters çevirip kullanıyor. Kayı'nın bu hareketi, bazı takipçilerinin dikkatini çekti. Bazı takipçileri Kayı'ya, 'Benim öyle bir tektaşım olsa saklamam.', 'Ne yani saklayınca ne oluyor, görgülü mü oluyorsun?' şeklinde yorumlarda bulundular. 

Hacı  Sabancı sözlüsü için kesenin ağzını açtı. Sabancı, Kayı'ya dev bir tektaş yüzük satın aldı. Bununla da yetinmeyen genç veliaht, Çeşme'den de bir villa aldı.  İçerisinde birden çok lüks detayı bulunduran villa, Sabancı'ya 15 milyon TL'ye mal olmuş oldu. 

Pelin Akil-Anıl Altan çiftinden sıcacık aile fotoğrafı!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil-Anıl Altan çiftinden sıcacık aile fotoğrafı!
Şarkıcı Mustafa Sandal okul açtırıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Mustafa Sandal okul açtırıyor!

BİR YORUM YAPIN 4

birörnek 2 yıl önce

sabancıların en çapulcusu , her aileden çıkan yüz karalara örmek, sabah güneşi

Dikkat 2 yıl önce

AVM nizden memnun değiliz .Reklamınız çok ama hizmet yetersiz.

türbedar 3 yıl önce

para var huzur var.

Toplam 1 beğeni

Adem BEY 2 yıl önce

Huzuru para da değil kendi iç dünyandan ara orda bulursun..Allah tüm kullarına sınırsız sonsuz nimet vermiş yeterki bunu kendimize çekelim buda iç huzurla olur..kendini arındır bilincini yükselt bak gör neler oluyor...Allah ın izniyle.

Toplam 0 Beğeni