Hızla zayıflayan oyuncu Feyza Civelek isyan etti: Psikolojik şiddete uğruyoruz

'Adını Feriha Koydum' dizisinde rol alan genç oyuncu Feyza Civelek, verdiği kilolarla görenleri şaşırtmıştı. Ünlü oyuncu kilolu kimselerin psikolojik şiddete maruz kaldığını söyleyerek açıklamada bulundu.

'Adını Feriha Koydum' dizisinde tanıdığımız oyuncu Feyza Civelek, 21 kilo zayıflayarak inanılmaz bir değişime girmişti. 2,5 ayda 78 kilodan 58 kiloya düşen Civelek, "Sosyal medyada kilosu biraz fazla olan insanlara çok acımasız davranıyorlar, psikolojik şiddete uğruyoruz" diyerek acımasızca gelen bu eleştirilere isyan etti.

Civelek, ''Oyuncu dediğin kilolu da olabilir, her şekilde oynayabilir ama bizim ülke şartlarımızda görselliğe çok önem veriliyor.'' ifadesinde bulunmuştu.

ZAYIFLAMA SIRRINI AÇIKLADI!

'Adını Ferıha Koydum' dizisinde ünlenen oyuncu Feyza Civelek, hızla verdiği kilolarla tanınmaz hale geldi. Civelek, kısa zaman sonra yeni projesi için Şeyda Coşkunla kampa girdi. 2.5 ayda spor ve diyetle 78 kilodan 58'e kadar indi. Civelek, "Her gün 1.5 saat yürüdüm. Sebze ağırlıklı beslendim. 42 bedendim, şimdi 34 oldum" ifadesinde bulundu.

Şeyma Subaşı nişanı attı fotoğrafları sildi! Milyarder yalanı ortalığı karıştırdı...

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı nişanı attı fotoğrafları sildi! Milyarder yalanı ortalığı karıştırdı...

BİR YORUM YAPIN 0