Ünlü oyuncu Seda Bakan imajını yeniledi!

Kıvırcık saçları ile tanınan ünlü oyuncu Bakan'ın eski halinden eser kalmadı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yeni imajını paylaştı. İşte Seda Bakan'ın yeni imajı!

7 yıl önce müzisyen Ali Erel ile dünyaevine giren ve 2019 yılında da kızı Leyla'yı kucağına alarak anneliği tadan ünlü oyuncu Seda Bakan, imaj tazeledi. Kıvırcık ve kahverengi saçları ile tanınan ünlü oyuncu Bakan'ın eski halinden eser kalmadı. Sosyal medyada paylaşım yapan ünlü oyuncu, yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu.

Bakan'ın bu paylaşımına binlerce yorum ve beğeni geldi.

 

"ELTİMGİLE BÖREK AÇMAYA GİDERKEN BEN"

35 yaşındaki Seda Bakan, kızı Leyla ile verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu, gönderisine, "80'ler stayla... Eltimgile börek açmaya giderken ben!" notunu düştü. Bakan'ın 80'ler tarzı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

"KIZI LEYLA İLE PAYLAŞIM"

2014'te Ali Erel ile dünyaevine giren oyuncu Seda Bakan, 2019 yılında kızı Leyla'yı kucağına almıştı. Geçtiğimiz aylarda koronavirüsü atlatan Bakan, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 35 yaşındaki Seda Bakan, kızı Leyla ile verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

Ünlü oyuncunun, "Güneşli günler" notunu düştüğü gönderisi 46 binden fazla beğeni aldı.

KORONAYA YAKANLANMIŞTI!

Koronavirüse yakalanan oyuncu Seda Bakan, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Bakan, "Biz iyiyiz. Bebişkoyu emzirdiğim için ilaç kullanmadan geçiriyorum bu dönemi. Bebeğe çok yakın olduğum zaman maske takıyorum. Güzel besleniyoruz. C, D ve çinko içeren bir vitamin kullanıyoruz. Umarım bu şekilde geçer, gider. Bu arada gece yatmadan ballı süt iyi geliyor. Herkese sevgiler ve hastalara acil şifalar diliyorum" dedi.

Oyuncu Altan Gördüm şirketini devretti... Yeni sahiplerden şok iddia: ‘Dolandırılıyoruz’

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Altan Gördüm şirketini devretti... Yeni sahiplerden şok iddia: ‘Dolandırılıyoruz’
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0