Öykü Çelik’in Survivor’da giydiği tişört 20 bin TL'ye satıldı!

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Survivor’da giydiği tişörtü açık artırmada 20 bin TL’ye sattı. Çelik, tokasını da 2 bin TL’ye bağışladı.

SMA hastası Miran Duman’a yardım için yapılan canlı yayında, Öykü Çelik’in Survivor’da giydiği tişörtü 20 bin TL’ye satıldı. Canlı yayın sırasında izleyicilerden bir kişi Çelik’in tokasına 2 bin TL teklif etti.

öykü çelik sma hastası için tişört ve tokası sattı

öykü çelik sma hastası için tişört ve tokası sattı

Öykü Çelik, bu teklifi kabul ederek tokasını da bağışladı. Eda Özerkan ve Timur Acar’ın da yer aldığı yardım gecesinde Mirhan Duman bebek için toplamda 150 bin TL toplandı.

Makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu, ayrılık haberi ile magazin gündeminde olan Öykü Çelik'i baştan aşağıya değiştirdi.

'Survivor 2021'de mücadele edip elenen Öykü Çelik, her ne kadar Yeşilçam'dan ilham aldığını söylese de daha çok pop müziğin ünlü ismi Lady Gaga'ya benzetildi.

 

Birçok sosyal medya kullanıcısı, 33 yaşındaki oyuncuya "Her halin başka güzel" diyerek övgü yağdırdı.

Ünlü oyuncu Öykü Çelik ve evlilik hazırlığındaki erkek arkadaşı İsmail Berhan'dan üzücü haber geldi. Geçen haftalarda Survivor 2021'den elenen ünlü oyuncu, yarışma dönüşü evlilik hazırlığında olduğunu belirtmişti.

öykü çelik ayrıldı

öykü çelik ayrıldı

'Survivor’dan elenmenizin ardından ada karıştı' sözlerine Çelik, "Zaten beklediğim bir şeydi. Ben orada olduğum için insanlar biraz daha sakin görünüyorlardı, ben arayı buluyordum. Ben bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası. İnanılmaz bir kaos oldu. Aslında çok kötü bir şey değil, herkes cebindeki taşları döksün konuşulacaksa konuşulsun rahatlasınlar daha iyi" dedi.

Evlilik arefesindeki Çelik, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi şok etti. Çelik, "İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içerisinden bitmiş bulunmaktadır. Sevgili basın mensubu arkadaşlardan ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza karşı da hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Sevgiler" açıklamasıyla ilişkisinin bittiğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Öykü Çelik dünya evine giriyor. Son olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında mücadele veren ve geçtiğimiz haftalarda elenen Öykü Çelik sevgilisinden aldığı evlilik teklifine evet dediğini açıklamıştı.

'Survivor' yarışmasından elenen Öykü Çelik, hayatının en büyük sürpriziyle karşılaştı. Oyuncu, yarışma programı için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmeden önce aşk yaşamaya başladığı İsmail Berhan'dan evlilik teklifi aldı.

Usta sanatçı Sezen Aksu telif için mahkemede!İLİŞKİLİ HABERUsta sanatçı Sezen Aksu telif için mahkemede!

Instagram'dan parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, "Evet" yazarak, teklif aldığını duyurdu. Oyuncuya, kısa sürede yüzlerce tebrik mesajı yağdı. Çiftin, önümüzde aylarda nikah masasına oturmayı planladığı öğrenildi.

Kapadokya'da peribacaları arasında sonbahar kış sezonu defilesi düzenlendi

İLİŞKİLİ HABER

Kapadokya'da peribacaları arasında sonbahar kış sezonu defilesi düzenlendi
Oyuncu Burcu Biricik'ten sahne arkası poz!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Burcu Biricik'ten sahne arkası poz!
Futbolcu Necip Uysal ve Nur Beşkardeşler evlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcu Necip Uysal ve Nur Beşkardeşler evlendi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0