Koronavirüse yakalanan Oğuzhan Koç günler sonra ilk kez görüntülendi!

'3 Adam'dan Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın ardından Oğuzhan Koç da koronavirüse yakalandı. Karantina ve tedavi sürecini tamamlayan ünlü isim, günler sonra ilk kez görüntülendi.

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın ardından Oğuzhan Koç'un da Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Ünlü şarkıcının hastalığı ağır geçirmediği belirtilmişti. Koç, günler sonra ilk kez yürüyüş yaparken görüntülendi. Hastalığı atlattığını belirten ünlü isim, şu açıklamayı yaptı:

Uzun süredir yürüyüş vb. etkinliklerde bulunmadığını söyleyen Koç, 'Aylar sonra arkadaşlarımın sayesinde yürüyüşe çıktım.' dedi. Koç, 'Aslında atlatan herkes gibi 13-14 gün tekrar test olup negatif olduğumu anlayana kadar evde oturdum ve dinlendim. Arkadaşlarımla görüntülü olarak konuştum.' ifadelerini kullandı.

Oyunculuk ve müzisyenliği aynı anda yapan ünlü isim, '2020 çok zor gibi gözükse de şarkılar anlamında benim için çok iyi geçti. Güzel sürprizlerimiz olacak.' dedi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0