Ölü bulunan Alexis Sharkey eşi Thomas'da ölü bulundu!

10 ay önce kaybolan ABD'li Instagram fenomeni Alexis Sharkey, Teksas'ta ölü bulunmuştu. Alexis Sharkey'in eşi Thomas Sharkey de ölü bulundu.

Cansız bedeni bulunan fenomen Alexis Sharkey'in eşi Thomas Sharkey, yetkililerin eşinin ölümüyle ilgisi olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama emri çıkarmasından bir hafta sonra ABD'nin Florida eyaletindeki bir apartman dairesinde ölü bulundu.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre; Thomas Sharkey kendini silahla vurarak öldürdüğü iddiası yer aldı. Sharkey'in ölü bulunduğu dairenin kızına ait olduğu belirtildi.  Eşinin ölümündeki tek şüpheli olduğu düşünülen Thomas Sharkey hakkında 29 Eylül'de tutuklama emri çıkmıştı.

 

 

 

NE OLMUŞTU?

Sharkey'nin annesi Stacy Robinault şu ifadeleri kullandı: "Mike ve ben, son derece üzülerek hepinize bildirmek isteriz ki Lexi'nin cesedi bulundu. Ailemize gösterdiğiniz sevgi ve sarf ettiğiniz nazik sözleriniz için size ne nasıl teşekkür edeceğimizi bilemiyoruz!"

"Lütfen ailemizin ve dünyanın bu acı kaybının yasını tutmamız için bize bu zamanı tanıyın! Seni özleyeceğiz, canım!" Sharkey'nin eşi de Instagram'da, destekler için teşekkür ederken, eşinin kaybolmasıyla ilgili olumsuz yorumlarda bulunanlara tepki gösterdi.

Tom Sharkey "Eşime ne olduğunu öğrenmek için polise her türlü yardımı ettim ve telefon görüşmeleri yaptım" diye konuştu.

26 yaşındaki fenomen, son gönderisinde Meksika'nın Tulum kentine taşınma isteğini vurgulayan bir paylaşımda bulunmuştu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

... 3 yıl önce

bu işi çözse çözse müge apla çözer...

Toplam 2 beğeni

hakan 3 yıl önce

kimin umrunda bizene

uyarıcı 3 yıl önce

fenomen nedir arkadaş ya kafayı mı yediniz yok trend mrend , yok algı malgı salgı, kendinize gelin, uyduruk kavramlarla bir yere varamazsınız,

Toplam 3 beğeni