'Yavuz' dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun...

Diriliş Ertuğrul dizisinin muhteşem oyuncularından olan Cengiz Coşkun, merakla beklenen 'Yavuz' dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. İşte rekor kıracak yeni bir dizi 'Yavuz'un oyuncu kadrosu...

Son zamanlarda gerek yurt içinde gerek de yurt dışında büyük bir ilgiyle izlenen Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Bu defa televizyonda değil de dijital platforma yönelik çekilecek olan Yavuz dizisi için detaylar yavaş yavaş gelmeye başladı. Osmanlı Döneminin 9. Padişahı olan Yavuz Sultan Selim'in hayatını konu edinecek olan 'Yavuz dizisi'nin ne zaman başlayacağı merak konusu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL’UN TURGUT ALP’İ YAVUZ DİZİSİNDE OYNAYACAK!

TRT 1 kanalında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp’i canlandıran Cengiz Coşkun’un Yavuz Sultan Selim dizisinde oynayacağı öğrenildi. Kanuni'nin annesini Hazal Filiz Küçükköse, Yavuz’un ikinci eşi Ayşe Hafsa Sultan’ı oynayacak

Diriliş Ertuğrul dizisinin bir başka oyuncusu olup Dumrul Alp karakterini oynayan Edip Zeydan da Yavuz dizisinde fedailerinden biri ve onun en yakınındaki, güvenilir isimlerden Oğuz karakterini oynayacak.

3 SEZON İZLENECEK!

3 sezon yayınlanması öne sürülen Yavuz'un ilk sezonda 9, ikinci sezonda 8 ve 3. sezonda da 7 bölüm olarak yayınlanacağı iddia edildi. 

Mide ameliyatı sonrası 93 kilo zayıflayan Pelin Öztekin yaşadıklarını anlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Mide ameliyatı sonrası 93 kilo zayıflayan Pelin Öztekin yaşadıklarını anlattı!

BİR YORUM YAPIN 0