Sanatçı Ebru Yaşar'ın okulunun açılışı yapıldı!

Sanatçı Ebru Yaşar'ın yaptırdığı Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu tamamlandı. Açılış için tören düzenlendiği okulda müzik atölyesi, kütüphane, konferans salonu, basketbol sahası ve teknoloji sınıfı bulunuyor.

Sanatçı Ebru Yaşar ve iş insanı eşi Necat Gülseven, Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde bulunan Sanayi Mahallesi’nde kendi adıyla bir ortaokul yaptırdı. İçerisinde 12 sınıf bulunan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu, eğitime hazır hale geldi. Öncesinde yakınlarında okul olmadığı için, 5 kilometre uzaklıklarında bulunan okula yürümek zorunda kalan öğrenciler artık bunu yaşamak zorunda kalmayacaklar. 

Açılışta konuşan Ebru Yaşar mutluluğunu ifade ederken Necat Gülseven de “Yüzlerce öğrenci burada gözleri pırıl pırıl bir şekilde geleceğe adım atacak, eğitim alacaklar. O yüzden mutluluğum tarifsiz” dedi.

Okulun kurucu müdürü, iş insanının ilkokul öğretmeni de olan Bülent Özer üstlendi. Özer, 'Çok heyecanlıyım. Bu bölgede ortaokul bulunmadığı için öğrenciler okula gitmekte zorlanıyordu. Bu okul onlar açısından büyük şans.' açıklamasında bulunmuştu.

Okul içerisinde; konferans salonu, müzik atölyesi, kütüphane, teknoloji sınıfı ve basketbol sahası bulunuyor.

Zehra Çilingiroğlu'ndan maske açıklaması: Yanlış anlaşıldım

İLİŞKİLİ HABER

Zehra Çilingiroğlu'ndan maske açıklaması: Yanlış anlaşıldım
Gülşah Saraçoğlu'na bıçaklı tehditte mahkeme kararını verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Gülşah Saraçoğlu'na bıçaklı tehditte mahkeme kararını verdi!

BİR YORUM YAPIN 0