Deniz tutkusu Kıvanç Tatlıtuğ'a bunu da yaptırdı! Kıvanç Tatlıtuğ ikinci el tekne arıyor

Deniz tutkusuyla bilinen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bu defa gözünü yurtdışına dikti. Teknesi küçük gelen Tatlıtuğ daha büyük bir tekne almak için kolları sıvadı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz aralık ayında küçük geldiği için teknesini 3 milyon 230 bin TL'ye satmıştı. Denize olan tutkusuyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, yeni tekne arayışına girdi.

Şimdilerde büyük bir tekne için gözünü yurt dışına diken oyuncu; rotayı Hindistan, Dubai ve İtalya'ya çevirdi. Ayrıca Tatlıtuğ'un sıfır yerine ikinci el tekne istediği öğrenildi. Ayrıca bir süredir ekranlardan uzak duran Kıvanç Tatlıtuğ, yeni teknesinin balık tutmak için elverişli olmasını istiyor.

Alacağı teknenin balık tutmak için elverişli olmasını isteyen Tatlıtuğ'un sıfır yerine, az kullanılmış ikinci elleri araştırdığı ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?İLİŞKİLİ HABERKıvanç Tatlıtuğ kimdir? Aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Yakışıklı oyuncunun sattığı tekneden daha büyüğünü almak için rotasını Hindistan, Dubai ve İtalya'ya çevirdiği konuşuluyor.

Sunucu Medina Abdullayeva Türk mutfağını öve öve bitiremedi! Medina Abdullayeva kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Medina Abdullayeva Türk mutfağını öve öve bitiremedi! Medina Abdullayeva kimdir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

vtd34 3 yıl önce

kaşlar ve kirpiklerdeki boyaları gitmiş belli bulanımda :)

vatandaş 3 yıl önce

ölmeden hakimler savcılar bir şey yapmaz. bunu çok defa gördük. tehdit yaralama kapkaç magandalık bizim ülkemizde suç değil. o yüzden herkes kendi adalet sistemini kurmuş. haa bak yanlışlıkla bir savcının arabasına kibarca not yazarsan başka. gece aldırır koyarlar kodese. burası Türkiye. hukukun üstünlüğü değil. hukukçunun üstünlüğü var.

Zeki Ertuğrul 3 yıl önce

Savcının camına çarpan sineğin cezası bile ölüm. Memlekette insan olmak önemli değil adalet görmek için savcı ve hakim olmak gerek.

Zeki Ertuğrul 3 yıl önce

Ölmeden tedbir almazlar. Hakimler toplumun kanayan yarası.

KADI 3 yıl önce

Hayırdır filmleri izlenmiyor mu yoksa biraz reklam kokuyor gibi geldi de

Yorumların Tümünü Okuyun