Özge Özpirinçci: Ege’de huzur içindeyiz!

Oyuncu Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk önceki gün Etiler Akmerkez çıkışında görüntülendi.

Ekranların çok sevilen isimlerinden biri olan ve bir dönem Kadın dizisinde Bahar karakterine damga vuran oyuncu Özge Özpirinççi yakında setlere döneceğinin müjdesini verdi.

Ünlü çift, “İstanbul’da bazı işlerimiz vardı. Burada biraz daha kaldıktan sonra, Ege’ye döneceğiz. Orada dinleniyoruz ve huzur içindeyiz” dedi. Özpirinçci, pandemi sürecini evde geçirdiklerini belirtti: “Fakat setlere geri döneceğim. Şu an okuduğum çok güzel bir senaryo var. Olursa, çok güzel bir iş.”

 

 

Şimdi umut ilaçlarda! Pandeminin ilacı FYB207 mi?

İLİŞKİLİ HABER

Şimdi umut ilaçlarda! Pandeminin ilacı FYB207 mi?
MasterChef Türkiye yarışmacılarının takipçi sayıları ve değişimleri!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Türkiye yarışmacılarının takipçi sayıları ve değişimleri!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0