Oyuncu Merve Dizdar, 'Yemek sepeti'nin reklam yüzü oldu!

Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Merve Dizdar, Yemek sepeti markasının reklam yüzü oldu.

'Masumlar Apartmanı' dizisindeki performansıyla büyük bir kitleye sahip olan oyuncu Merve Dizdar, Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yeni bir anlaşmada bulundu. Ünlü oyuncu "Yemek Sepeti" markasının yüzü olarak ekran karşısına çıkacak. Dizdar, geçtiğimiz pazar günü reklam çekim için objektif karşısına geçti.

MERVE DİZDAR'DAN OYUNCULUK AÇIKLAMASI

TRT de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde oyunculuk performansıyla hayran bırakan Merve Dizdar, dijitalde oyuncu adaylarıyla bir araya geldi. 34 yaşındaki oyuncu Merve Dizdar, kendisine sorulan “Asla oynamam dediğiniz bir rol var mı?” sorusuna “İşimiz rolden role, kılıktan kılığa girmek. Kilo alıp verme konusunda endişelerim var. Onun dışında her şeyi yapabilirim’’ dedi. 

OYUNCU MERVE DİZDAR'DAN MAKYAJ AÇIKLAMASI

Çekim sırasında makyajsız haliyle görüntülenen Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i birkaç ay öncesinde yaptığı açıklamasında,

"Hiç süslü bir kız olmadım. Mesela kaşlarımı almam, saçımı boyamam... Bu maskülenlik değil, doğal olmaktan yanayım. Güzel değiliz diye oynamayalım mı? Yetenekliyiz sonuçta" demişti. 

Dünya genelinde izlenme rekoru kıran Squid Game'nin maliyeti dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Dünya genelinde izlenme rekoru kıran Squid Game'nin maliyeti dudak uçuklattı!

BİR YORUM YAPIN 22

Ebru arslan 3 yıl önce

Meraba cevap yazarmısın lütfen

Ebru arslan 3 yıl önce

Gülben meraba lütfen bana cevap yazın bütfen

Serap 3 yıl önce

Dizide bütün oyuncular karakterlerin hakkını vermiş.. Severek izliyoruz..

Toplam 1 beğeni

Eda 3 yıl önce

Masumlar apartmanı Benim favorimsin gülben sakın değişme

JENNET 3 yıl önce

Gulben harakteri cok ama cok yakismis.bence basarili oyuncu..esim bile bayiliyo size..turkmenistandan selamlar cevaba bekliyorm lutfen

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun