Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'a George Clooney memnuniyeti!

Oyuncu Caner Cindoruk, geçtiğimiz akşam Türk Sineması'nı Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni'ne katıldı. George Clooney'ye benzetilmesi hakkında konuşan Cindoruk, "Böyle bir aktöre benzetilmek tabii ki beni çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

"Türk Sineması'nı Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni"nin dördüncüsü geçtiğimiz akşam gerçekleştirilirken iş ve sanat dünyasından birçok isim yoğun ilgi gösterdi.

Caner cindoruk George clooney benzetmesi

Caner cindoruk George clooney benzetmesi

İspanya’da hatırı sayılır hayran kitlesine sahip olan Caner Cindoruk, bir oyuncu olarak kendisini en mutlu eden şeyin izlenmek ve oynadığı karakteri izleyiciye inandırmak olduğunu söyledi. İspanya’da George Clooney ile karşılaştırılan Cindoruk “Sevdiğim bir oyuncuya benzetilmek güzel bir duygu” dedi. 

caner cindoruk george clooney benzetmesi

caner cindoruk george clooney benzetmesi

MİLYONLUK ANLAŞMA HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU!

Cindoruk'un bir giyim markasıyla 1,5 milyon TL'lik reklam anlaşması yaptığı iddia edildi. Gazetecilerden gelen soruları yanıtlayan Cindoruk, reklam anlaşmasının sorulması üzerine, "O ücret konusuna hiç girmeyelim, yakışık olmaz"" dedi.

 

Milyoner'e damga vurdu! Erkenden elense de...

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'e damga vurdu! Erkenden elense de...
Şarkıcı Demet Akalın yoğun çalışmaktan yorulduğunu açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Demet Akalın yoğun çalışmaktan yorulduğunu açıkladı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Aslı 2 yıl önce

Evet

hamzayürekli 2 yıl önce

Kimler benzetiyor bunu George clooneye acil bir göz doktoruna gitsinler, george clooneyle hiç alakası yok