Koronavirüse yakalanan Okan Karacan'dan haber var! Taburcu oldu...

Koronavirüs tedavisi için 10 gün önce hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan'dan sevindiren haber geldi. Sosyal medya hesabından video paylaşan Karacan, taburcu oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan oyuncu Okan Karacan, durumu kötüleşince hastaneye kaldırılmıştı. 10 günlük tedavi sonrasında durumu iyiye giden ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Karacan şunları söyledi;

Ambulansla evden alınma süreci ile başlayan 10 günü aşkın tedavisi süren inanılmaz zor bir dönem geçirdim. Çok şükür, bin şükür ülkemizin kıymetli ve ilk günden beri beni bir an olsun umutsuzluğa kapılmadan tedavi sürecimi yöneten hocalarıma ne kadar teşekkür etsem az... Net çözümlerinin olmadığı tartışılan bu lanet virüsün üstesinden gelmeyi bildik sayesinde. Ama beni asıl duygulandıran ve ömrüm boyunca unutmayacağım temizliğinden, yemek servisine ve hiç bir temastan korkmadan 7/24 benle ve tüm hastalarla ilgilenen tüm hemşirelere ne kadar teşekkür etsem az... Sizler bence bu sürecin gerçek kahramanlarısınız hakkınızı helal edin canlar.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Hayatının en zor süreçlerinden birini geride bıraktığını belirten Karacan, yeniden doğal bir şekilde nefes olabilmenin mutluluğunu yaşadığını söylerken gözyaşlarını tutamadı.

Karacan paylaşımında "Herkese merhaba. 10 günlük mücadelenin ardından sizlere yeniden 'merhaba' demek istedim. İyi ki varsınız, güzel haberlerle karşınızda olacağım inşallah sevgi ile" ifadelerini kullandı.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI!

Ünlü oyuncu ve sunucu Okan Karacan'ın koronavirüs tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karacan, "Kendimi iyi hissetmediğim için hastaneye gidiyorum. Sağlık görevlileri gelip beni aldılar" dedi.

"DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN"

44 yaşındaki Karacan paylaşımında "Sevgili dostlar Covid-19 tedavim için hastaneye sevk edildim. Son 3 gündür karantinadaydım. Ama durumum ağırlaşınca tedavim hastanede devam edecek. Dualarınızı eksik etmeyin. Allah'ım beni çocuklarıma bağışlasın" notunu yazdı.

Christina Ricci’den şiddet gördüğü eşine uzaklaştırma kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Christina Ricci’den şiddet gördüğü eşine uzaklaştırma kararı!
Şarkıcı Gülşen 20 bavulla İspanya'ya geri döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülşen 20 bavulla İspanya'ya geri döndü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Remzi 3 yıl önce

Derhal hastaya Kekiğin özü olan karvakrol verin. Solunum cihazına kekik yağı ekleyin, belirli aralıklarla uçucu kekik yağını teneffüs etmesin sağlayın.

vay be arkadaş 3 yıl önce

yav bizene sen ünlysen covide yakalandıysan senin gibi binlerce insan var Türkiye de ünsüz onlar şu sanatcıları oldum olası sevmiyorum nedense.

Toplam 5 beğeni

psikolojik 3 yıl önce

kardeş insanlara karşı aşırı tepkin stress altında olduğunu mutlu olmadığını gösterir. Allah gönlne ferahlık versin inşallah. çok büyütme bu meseleleri , ünlüymüş ünsüzmüş takma sen. burası medya platformu ve ünlü inanlar bu platformların ana karakteridir. dünyada böyle yani genel olarak. senin isteğinle pek değişecek şeyler değil;)

Toplam 3 Beğeni

ertan 3 yıl önce

ilk defa duydum ünlü olduğunu çok cahil kalmışım :)

Toplam 7 beğeni

hasan 3 yıl önce

Allah şifa versin, Allah çoluğuna çocuğuna sevdiklerine bağışlasın. Amin.

Barış 3 yıl önce

ALLAH yardımcın olsun , tez zamanda iyileşip çocuklarına ailene kavuşursun inşallah ! ALLAH tüm hastalarımızın yükünü hafifletsin inşallah .

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun