Trafik kazası geçiren Tolgahan Sayışman'dan ilk açıklama!

Sevilen oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz haftalarda İzmir’den İstanbul’a dönerken büyük bir trafik kazası atlattı. Aracı takla atan Tolgahan Sayışman kaza sonrası ilk kez konuştu.

Tolgahan Sayışman önceki gün Ortaköy'de objektife yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda İzmir'den İstanbul'a dönerken trafik kazası geçiren ünlü oyuncu, "Büyük bir kazaydı. Ucuz atlattık" dedi. Arkadaşının kullandığı araç takla atan Sayışman, "Aracı arkadaşım kullanıyordu. Hava yağmurluydu. Öndeki araç, bariyerlere girerek kaza yaptı. Arkadaşım, o araca çarpmamak için panikle hareket edince, kayarak yoldan çıktık ve takla attık" diye konuştu.

GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GEÇTİ

Ünlü oyuncu "Kaza anında neler hissettiniz" sorusunu şöyle yanıtladı: "Göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Hiçbir şey hissetmedim. Kolumda ve bacağımda ufak tefek yaralanmalar var ama çok da abartılacak bir durum yok, çok şükür iyiyim" dedi. Sayışman muhabirlerin "Kazadan sonra ilk kimi aradınız" sorusunu ise "Kimseye panik yaşatmak istemedim. Böyle durumlarda çok soğukkanlı olurum. Arkadaşım biraz panikledi, onu sakinleştirdim. Sonra da evimize döndük" diyerek yanıt verdi.

 

NE OLMUŞTU?

Tolgahan Sayışman, geçen hafta bir iş görüşmesi için Tuncay isimli yakın arkadaşıyla beraber karayoluyla İzmir'e gitti. İkili, dönüş yolunda Yalova civarında kaza geçirdi. Sürücü koltuğunda oturan Sayışman'ın arkadaşı, önlerinde kaza yapan başka bir araca vurmamak için manevra yapınca araç takla attı.


GENÇ OYUNCUYU EMNİYET KEMEREİ KURTARDI!

Sayışman ve arkadaşı, aracın hava yastıkları ve takılı olan emniyet kemerleri sayesinde kazadan ciddi bir yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri ve jandarmanın yardımıyla araçlar çekildi. Sayışman ile arkadaşı önce hastaneye kaldırıldı, ardından özel bir araçla evlerine gönderildi.

EŞİ VE OĞLUYLA GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMIŞTI

Geçen hafta geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen Tolgahan Sayışman, önceki gün evinin bahçesinde ailesiyle kar keyfi yaptı. Sayışman ve eşi Almeda Abazi, oğulları Efehan'la çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

anonim 3 yıl önce

diğer kaza yapan araçda son model siyah mercedes resimde görülüyor, büyük ihtimal yarış yaptılar ama 2sininde araç kullanma becerileri hava ve yolun şartlarında yarış yapmaya yetmedi sonuç hüsran , ünlü adam yarışıyorduk diyecek hali yokya.!

Toplam 1 beğeni

Ökkes 3 yıl önce

Gecmis olsun ama Ünlü olmak araba sürmeyi bilmek anlamina gelmiyor. Her insan hata yapabiliyor. Türkiyedeki Söförlerden alistigimiz kaza bunlar. Hiz yapip ne olacak hisi diye bir korku ve düsünce yok.

Safa 3 yıl önce

Herkes takla atarda ben atamam mı demiş o da gereğini yapmış. Bişey olmaz. Bierde bize ne bundan. O takla attı sizde atabilirsiniz mi diyorsunuz.!

orhan38 3 yıl önce

Özel bir aracla öyle mi..Turkiyede ayrimcilik had safhada..Normal vatandasa hayvan gibi muamele ama sözde.oyuncu sanatci futbolcu popcuysan bu sekilde muamele..

Toplam 1 beğeni