Usta sanatçı Orhan Gencebay'dan kötü haber! Eşinden açıklama geldi

Usta sanatçı Orhan Gencebay, koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından Gencebay'ın eşi Sevim Emre sessizliğini bozup sosyal medyadan açıklamada bulundu. Emre COVID-19'a yakalandıklarını doğruladı.

Sanatçı Orhan Gencebay'ın Orhan Gencebay'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Şişli'deki özel bir hastanede tedavi altına alındığı söylenmişti.

orhan gencebay hastaneye kaldırıldı

orhan gencebay hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz aylarda  aşı olan usta sanatçının tedbir amaçlı hastanede olduğu ifade edildi. 77 yaşındaki Gencebay'ın yakın çevresinden ise; 'Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastanede' açıklaması yapılmıştı.

Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırılması ile çalkalanırken Sevim Emre, konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sevim Emre, şu ifadeleri kullandı: "Çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapıyorum. Orhan babanız gayet iyi maşallah. Kale gibi. Her sene olduğu gibi rutin kontrollerde. Yalan haberlere itibar etmeyin, sevgiler"

sevim gencebay

sevim gencebay

Ancak Sevim Emre, bugün yaptığı açıklamada ise koronavirüs iddialarını doğruladı.

Emre, "Gördüğüm lüzum gereği aşının önemini belirtmek için bu açıklamayı yapıyorum. Hala aşıya karşı olanlar var. Canlarım; Orhan Baba'nız ve ben bir ay önce korona oldu. Bunu siz sevenlerimizden değil, kötülükle beslenenlerin, klavye delikanlılarının negatif enerjisini üstümüze çekmemek için açıklamadı. Orhan Baba'nız katıldığı bir etkinlikte bu virüsü almış. Tabii ki ben de temaslı oldum. Çok korktum, kabus gibiydi. Orhan Baba'nın kalp rahatsızlığı beni çok endişelendirdi ama şükürler olsun çok hafif atlattık.

orhan gencebay koronaya yakalandı

orhan gencebay koronaya yakalandı
 

Aşılı olmamız ve benim erken hissetmem, Orhan Baba'nızı hemen hastaneye götürmem hastalığın kötü seyrini engelledi. Sağlık Bakanlığımızın ve doktorlarımızın özeni ile sağlığımıza kavuştuk. Rabbime şükürler olsun. Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarının gösterdiği özene sonsuz teşekkürler. Aşı olun..." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Fahriye Evcen çocukluğuna döndü! Evcen'den neşelendiren paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Fahriye Evcen çocukluğuna döndü! Evcen'den neşelendiren paylaşım
Kanal 7'nin sevilen sunucusu Nermin Gül, Acun Medya ile anlaştı

İLİŞKİLİ HABER

Kanal 7'nin sevilen sunucusu Nermin Gül, Acun Medya ile anlaştı
Hasan Can Kaya, rekora koşuyor! Ellen DeGeneres'ı geçti

İLİŞKİLİ HABER

Hasan Can Kaya, rekora koşuyor! Ellen DeGeneres'ı geçti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 16

Yorgun 2 yıl önce

Gerçek sanatçı adam gibi adam hiçbir zaman gündeme kötü şeylerle çıkmadı Türkiye tek .

GERÇEK 3 yıl önce

spor yapıyorlar zaman zaman sahil şeridi zaten yaşlandı ondandır çukur bahane

Toplam 1 beğeni

izmir 3 yıl önce

herşey gozel olacak, sosyete-entel dantel zenginler kurban kesmeyin hayvanlara yazık diyenler kuzu çevirme yapmasını biliyorlar.chp li belediyeler herşey güzel olacak diye kandırmasını biliyordu.şimdide chp ve muhalefet yönetime talip sanki başa gelince tepsilerde tabaklar içinde altın sunacaklar öyle toz pembe anlatıyırlar.sakın inanmayın ellerinizdeki ve kollarınızdaki altınlarıda kaybedersiniz.

Toplam 8 beğeni

Toprak 3 yıl önce

Geçmiş olsun Kral, seni seviyoruz,

Toplam 6 beğeni

Adil 3 yıl önce

Fatih, Üsküdar, Beykoz ve Eyüp te oturan sanatçı yok ki, Örnek AK Parti Belediyeciliğini görsün.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun